zaten 25 yaşından sonra saç dökülmesi hızlanır bu biyolojik bi gerçek,ben 16 yasındayken fişmekan şampuanı kullanıyodum saclarım nasıl gürdü ona dönüş yapayım demek yanlış bi yaklasım olur bence,market şampuanlarının zararlarına inanıyorum bu yüzden onları kullanmıyorum ben eczaneden ''Ducray anaphase'' isimli bi şampuan alıyorum 2 yıldır onu kullanıyorum bi sorunum yok hatta benim saçlarım belimi geçiyo kalçamın üstünde okadar uzun ve röfleli,ama gayet sağlıklı arada birde zeytşnyağı ile bakım yapıyorum sorun yok,evet sacı kurutan ürünler market sampuanları kadar nemlendirmiyo bu doğru ama ben sadece diplerine masaj yaparak uyguluyorum ve sonrasında sac kremı kullanınca bende bi sorun yaratmadı
ayrıca bu aylarda herkesin saçları dökülüyo bu ayları baz alarak yorum yapmak yanlıs olur
saç dökülmesinin ana sebebi saç derisindeki kan dolasımı bozuklugudur,bi arkadasımız demiş duştan sonra kafam cok kaşınıyo bu kan dolasımının hızlandıgını gosterır zarar yerıne yarar sagladıgının bi göstergesidir[/QUOTE
işte sorunumuzda bu diplerine masaj bizde yapa yapa kuruttuk yaralar çıktı ve zamanla yağmur gibi dökülmeye yol açtı saçımızın yıpranması sönük durması değil konu zaten diplerimizin bu duruma gelmesi kuruması.bilmem anlatabiliyormuyum.
zaten tresan bitkisel bi şampuan değil içindekiler kısmını okursanız anlarsanız sadece içinde ısırgan var market şampuanlarından farklı olarak
ay sanki kendimi okudum yorumlarınızda :))
bu bitkisel şampuanlara servet ödedim resmen :) bioxcin şampuan ve serumundan kullandım kutu kutu.. sanki başlarda dökülmeye iyi geldi, bir süre sonra feci şekilde dökmeye başladı.. ben de normal şampuanlara geçeyim dedim ve gliss in her rengini kullandım, ama o da mahvetti saçlarımı..
sonra burda bir kaç arkadaşın yorumları ile ve fiyatının pahalı olması nedeniyle (sanki her pahalı olan şey kaliteliymiş gibi) organix kullanmaya başladım.. ve iyi etki etsin diye tam setini aldım, şampuan, saç kremi, losyon ve sprey.. turuncu olan kutu yani dalgalı saçlar için olan...
dalgalı saçlar kuru saçlardır ya, bu daha da kuruttu saçımı.. avuç avuç dökülüyo şimdi..
şimdi hangi şampuanı kullanmalıyım acaba, karar veremiyorum..(
sanırım senin saç dökülme problemin yok defnegarlı zeytinyağlı şampuanı bende kullandım tamam saça dolgunluk veriyo ama benim amacım dolgunluk vermesi değilki saçımın dipleri tortularla sivilcelerle dolduktan sonra kaşımaktan kendimi alamadıktan sonra ve buda dökülmesini daha çok tetikledikten sonra ben napımki dolgunluğu yanlış anlama lütfen sözlerimi ama nasıl olursa olsun bitkisel şampuanmı aslaaaaaaaaa..........Pahalı dediğiniz bitkisel şampuanı ile hangi ürünü kastediyorsunuz bilemiyorum ama ben yaklaşık 1 yıldır DEFNE GARLI şampuan ve saç kremi kullanıyorum ayrıca şampuanımın içine çam terabenti koyuyorum az bir miktarda.Çok ince telli ve seyrek saçım olmasına rağmen bu şampuan ve saç kremi cidden gözle görülür hacim ve parlaklık veriyor.Tek şampuanı saçımı çok kurutuyor ama saç kremi ile birlikte harika oluyor.Yani ben çok memnunum.Şampuan defne ve zeytinyağı içeriyor bence deneyin derim.
Eğer vaktiniz olur üşenmessenizde saçınızı duruladıktan sonra defne ve ısırgan suyu ile durular ve onu saçınızda bırakırsanız bu da saçı çok parlak yapıyor bayanlar :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?