Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bitkisel Şampuanların Hepsi Çöpe!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
evet canım çok haklısın inanılmaz kötü bir saç derim var şuanda dipleri birşeylerle dolu ama blendax iyi gelecek gibi onu denicem en azından saç dibimdeki sivilce gibi şeyler sönmeye başladı resmen sivilceyle doluydu şimdi tortular geliyo elime sürdükçe inşallah saç derimizi iyileştirdiğimiz zaman dökülmede hallolacaktır...

Saçlarım yıkayacaktm bugün bi ara sular kesildi ve misafir falan geldi kaldı.2 gün önce yıkamıştım ama önceki şampuanlarımda 4-5 gün yıkayamadığım halleri aldı saçım iyice tiksindm şimdiki şampuanımdan.Diplerini karıştırdıkça kepek çıkıyo.Acaba pantene mi alsam yoksa blendax mı?Bide elidor 7 uzman falan diye reklam veriyo aslı varmı ki bi başlık açıyım bari.

Acaba ipek,hacı şakir gibi daha uygun bi şampuan mı kullansam?Saçlarım aynı hayırsız evlat gibi,ben masraftan kaçmadm çeşitli şampuanları denedim,saçlarımın üstüne titredim ama onlar hala dökülmeye devam ediyo.Kızıyorum saçlarıma:hulya:

blendax ve elidoru bi dene derim panteni pek sevmiyorum ben bide haberlerde sahtesinin üretilidğini görmüştüm saklamaya çalışıyolardı markayı ama görmüştüm pantendi o yüzden ondanda tırsıyorum biraz...

ya ben placentadan memnunum, hiç kurutmuyo üstelik.. 4 senedir clear kulanıyodum o daha çok kurutuyodu saçlarımı sanki.
otacı organicum ve placenta arasında kalmıstım ama placentanın yumusak bi şampuan oldugunu bi doktordan duydum, umarım sizdeki gibi şikayetlerim olmaz..

placenta yı denemdim hiç belki o farklıdır ama faydalıda olsa bütün bitkisel şampuanlar benden uzak dursun...

organıcum hakkında güzel yorumları yapanlarıda lütfen aratın arkadaşlar göriceksiniz organıcumu övüp gittiklerini.insanlara güvenmeyin.

organıcum hakkında güzel yorumları yapanlarıda lütfen aratın arkadaşlar göriceksiniz organıcumu övüp gittiklerini.insanlara güvenmeyin.

valla istedikleri kadar övsünler hiç bir şahit benim gözlerimden ve saçlarımdan daha kuvvetli olamaz zaten deneyenlerde kendileri anlıcaktır

Kızlar biliyor musunuz? Saçlara ne kadar dikkat ederseniz o kadar kötü duruma geliyorlar... Bende bi ara saçıma takmıştım kafayı. Canım saçlarım o bakımlar o bitkisel şampuanlar yüzünden mahvolmuştu. Şimdi artık takmıyorum saçımı ellemiyorum fazla hobby şampuan kullanıyorum ve fınfık tanesi kadar uçlarına krem sürüyorum hepsi bu. Saçlarım artık ahenkle dansediyor. Eski halime döndüm sonunda...

ne mutlu cnm ya inş darısı bizimde başımıza.
senin saçların yıpranmış mıydı yoksa dökülmüş müydü ?

ben önce dfne garlı kullandım sonra organicum bioxcin vs... derken
tam kafamın tewpesindse kocaman kacaman yaralar oluştu duş sonrası bir kaşıntı bir kasııntı
ben bir haftadır eski sampuanıma döndüm head &shoulders...

canım bende defne garlı şampuan kullanıyorum bu ay ikinci kutuyu aldım. burdaki yorumları okuyunca korktum valla. çünkü bu şampuanı kullandığımdan beri saç dökülmem durmak yerine daha da arttı. bende saçım şampuana alışıyo geçici sanmıştım (( hemen bırakıcam valla. bende saçlarını kendi kendine mahvedenlerdenim (( off off eski saçlarıma dönebilsem bende mafoldumben

kökü bizde ya inşallah eski saçlarımıza kavuşucaz.benim saçımda bitkisellerden diyetlerden maf oldu ama şampuan görmüyor kafam 5 aydır hep kepek şampuanları diplerine kullanıyorum çalı gibi oldular zaten röflede var,şu kepek şampuanları bitsede adam akıllı ya gliss yada elseve bakıcam.

bende organıkum kullanıyorum kafamdakı sıvılceler gecmedı yaa
sampuanımda yenı bıttın ne yapım ne alım ben off
blendakstan baska sampuan olmazzmı

olur tabi canım sanki eskiden organıcumlar mı vardı ne kadar gürdü saçlarım.gliss ,elseve yorumları fena değil sanki.alıp kullanmak lazım.

canım ben 3 aydır bioplast kullanıyorum dediğin gibi başta döktü ama ben sordum ölü saçı döküyormuş bir süre sonra normale döndü ben memnunum sen çok şampuan değiştirmişsin anladığım kadarıyla buda zarar verir saça belli bir şampuanı kullan kuaför bir tanıdığım söylemişti bunu

he bide ben haftada bir zeytinyağı yumurta da sürüyorum bunun etkiside var tabi bioksini kullandım bende bitirmeden attım çok kötü ama bu güzel

ama normalde okadarda dökülmüyodu birde inceltti saç tellerimi zaten inceydi ama okadar değil valla şuanda bilendaxa döndüm şuan iyi gibi bakalım en azından dibindekiler gitmeye başladı bitkisel şampuanlara tövbe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…