benimde denemediğim şampuan kalmadı ama yaklaşık bir yıldır head & schultes şampuan kullanıyorum çok memnun kaldım arkadaşlar tabi bu kişiden kişiyede değişebilir ama tavsiye ettiğim herkes menun kaldığını söyledi sadece söylemek istedim deneyin isterseniz memnun kalmazsanız değiştirirsiniz kepek diye bişey bırakmadığı gibi dökülmemide azalttı...
ya onun etkisimidir şuanda hamileyim hormonların etkisimidir bilmiyorum,1 aydır head schultes kullanıyorum inanılmaz azaldı saç dökülmem hatta bununla ilgili konu bile açtım ben ince telli hassas deri için olanı kullanıyorum,bakalım doğumdan sonra anlıcaz hangisinin etkisi oldugunu...
bende pantene geçtiğimden beri saç diplerim biraz daha iii ama kuruluk tamamen geçmedi..barceleona diye bir yağ karışımı hem kuruluğa hem dökülmeye hem saç tellerini dolgun görünüme ulaştırdığı gibi hızlı da uzatıyormuş onu denicem işe yaramazsa bu zeytinyağının içine 5-6 damla elma sirkesi damlatıp onu sürerim..ama allaha şükür bunalım günlerim geçti...
bende pantene geçtiğimden beri saç diplerim biraz daha iii ama kuruluk tamamen geçmedi..barceleona diye bir yağ karışımı hem kuruluğa hem dökülmeye hem saç tellerini dolgun görünüme ulaştırdığı gibi hızlı da uzatıyormuş onu denicem işe yaramazsa bu zeytinyağının içine 5-6 damla elma sirkesi damlatıp onu sürerim..ama allaha şükür bunalım günlerim geçti...
canım çok sevindim artık kafana takmadıgına boşver fazla üstünde durma gerçekten stres daha çok döküyo,ben şimdi head&shoulders i kullanıyorum hassas saç derisi olanlar için içinde jojoba yağı varmış ben içine küçük şişelerden 1 şişede ısırgan tohumu yağı kattım gerçekten şuanda saçlarım çok iyi ama bunamı bağlı hamileliktenmi kaynaklanıyo onu bilmiyorum artık...
ya onun etkisimidir şuanda hamileyim hormonların etkisimidir bilmiyorum,1 aydır head schultes kullanıyorum inanılmaz azaldı saç dökülmem hatta bununla ilgili konu bile açtım ben ince telli hassas deri için olanı kullanıyorum,bakalım doğumdan sonra anlıcaz hangisinin etkisi oldugunu...
şampuanın etkisidir bence hamilelik döneminde saç dökülmesi daha fazla olur ama kullandığın şampuan sayesinde bunuda önlüyorsun bende kullandığım için bu kadar emin konuşuyorum eskiden banyodan sonra saçlarımı taramak istemezdim ama şimdi dökülme falan olmuyor herkes için aynı etkiyi gösterirmi bilmem ama ben çok memnunum
şampuanın etkisidir bence hamilelik döneminde saç dökülmesi daha fazla olur ama kullandığın şampuan sayesinde bunuda önlüyorsun bende kullandığım için bu kadar emin konuşuyorum eskiden banyodan sonra saçlarımı taramak istemezdim ama şimdi dökülme falan olmuyor herkes için aynı etkiyi gösterirmi bilmem ama ben çok memnunum
yok ya hamilelik doneminde saclar daha gurlesir parlar hormonlardan dolayi ama dogumdan uc ay sonra offf feci dokulur kel kalirsin resmen...(
suan yves rocher nin sac dokulmesine karsi kurunu kullaniyorum sampuan ve ampulleri
bakalim ise yariycak mi? umarim yarar cunku oyle cok sey denemek istemiyorum saclarimda...lmaz:
ben bitkisel ektrelerden oluşan ( içeriğnde öyle yazıyo ) Restorex hızlı uzama ve kepeğe karşı etkili olan şampuan ve bakım kremini kullanıyorum vede çok memnunum.