Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bitkisel Şampuanların Hepsi Çöpe!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

seda06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
995
7
116
42
Ankara
2 yıldır nerdeyse denemdiğim bitkisel denen adda kullanmadığım şampuan kalmadı ama hepsi saçlarımı 2 yıl öncesinden daha beter hale getirdi saçımın diplerinde getirdigi yaralar sivilceler kabuklanmalar ve kaşıntılar cabası neymiş bitkiselmiş ozaman zararsızmış zaten bütün ilaçlarda bitkilerden yapılmıyomu ne kadar araştırılıyo kimin cildi bu bitkilere ne reaksiyon verir... bitkisel diye her duyduğum şampuana bi ton para verdiğimemi yanayım saçımın dibinde oluşan şuanki kaşıntı tortu her ne ararsan var onamı yanayım yoksa yarı yarıya kaybettiğim saçlarımamı???düşünüyorumda 26 yaşındayım 2 yılını bu bitkisel şampuana saysam 24 yıldır bitkisel şampuanmı kullanıyodum yıllardır hiç bi sorun yoktu saçımda..neyse uzatmayım 1 haftadır yıllarca çocukluğumdan beri kullandığım şampuana döndüm blendax temel bakım diye bi çeşitini o bitkisellerle ykadıktan sonra avuç avuç dökülen saçlarım çok ciddiyim en fazla 15 yada 20 tel saç dökülmüştür birdaha en bitkiselinden bile olsa onları kullanmaya tövbe ediyorum...:1no2:

seda vallaha geçenlerde ben de dedim kendi kendime eski pantenimemi dönsem ,bi arkadaşlarım var normal sabunla yıkıolar bilekleri kadar saçları var düşün.

bende bitkisel almayı düsünüyodum ama bunu okuyunca vazgectim

seda vallaha geçenlerde ben de dedim kendi kendime eski pantenimemi dönsem ,bi arkadaşlarım var normal sabunla yıkıolar bilekleri kadar saçları var düşün.
valla ben döndüm artık.. mankenler sanatçılar bitkiselmi kullanıyo hiç sanmıyorum aaahhhhhhh ahh saçlarımın ve kafa derimin bu hale geleceğini bilseydim yemin ederim denemezdim bile...

evdeki herkes kendimi bildim bileli blendax kullanır hepsinin saçı benimkinden güzel anneminki bile benimkinden gür 55 yaşında..

valla ben artık zeytinyağlı sabun kullanıyorum..şampuanları oldum olası sevmemiştim..birkaç aydır sabun kullanıyorum.

valla ben artık zeytinyağlı sabun kullanıyorum..şampuanları oldum olası sevmemiştim..birkaç aydır sabun kullanıyorum.
sabunuda denedim hemde ne sabunlar BİTKİSELL!!..kükürtlü,bıttım,defn,zeytinyağlı,elmalı bence hepsinin yapımı aynı amaç insanları psikolojik olarak rahatlatmak onlarada tövbe...

sedaantalyayaa resmen beni anlatmışsın valla iyiki böyle bir konu açmışsın içimi dökmeye yer arıyordum çok iyi oldu.
2 yıldır bitkisel şampuanlara o kadar para döktüğümemi yanayım yoksa saçlarımı kaybettiğimemi yanayım kaybettim çünkü saçlarımda inanılmaz tıkanmalar kepekler daha bir sürü madde işgal etti ve dökülmelerimin sebebi onlar çıkıverdi çok üzgünüm.
geçen gün dermatoloğa gittim sedolin pirdolin verdi onları kullanıcam dönüşümlü kafamdakiler arınmaz başka türlü maf oldu kafam resmen ya ve bitkisel şampuanların yaptığını düşünüyorum kuruttu zaten en önemli sebep diplerim acayip kurudu.
şimdi bu doktorun verdiği şampuanlar bitince ne kullansam diye düşünüp duruyorum ama bitkisel istemiyorum artık.lmaz:

bu arada benim annem 45 yaşında saçları çok gür ve blendax kullanıyor.

aynen söylediklerine katılıyorum saçımın dibi kupkuru dokununca bile acıyo kaşıyamıyorum artık doktor banada yazdı bi şampuan anti diye bişeyle başlıyoda yok onu da almam artık yemin ederim her aldıgım BİTKİSELL!! şampuanı dibini görmeden çöpe attım neymiş en az 3 ay kullanacakmışım sonuna kadar kullansam onları heralde kel kalırdım bi tutturmuşlar bitkilerden yapılıyomuş doğalmış ozaman zararsızmış, ilaçlarda hep bitkilerden yapılıyo ozaman hepsini alıp yutalım mutlaka bi yerimize faydası dokunur acaip sinirliyim ya saçımın dibine elimi götüremiyorum annem babam hep derdi bu kadar uğraşma biz bitkiselmi kullanıyoruz diye keşke zamanında dinleseydim okadar saçımı kaybetmeden önce...:gitme:

bu arada benim annem 45 yaşında saçları çok gür ve blendax kullanıyor.
mafoldumbenmafoldumbenaahh blendax ah belki dönemsel bi dökülmeydi 2 yıl önceki dökülme belki kansızlıkdan hemen panik yaptım gittim şampuanı değiştirdim değiştirmez olaydım şunu söylemeyi unuttum son aldıgım bitkisel şampuandan yaklaşık 1 aydır falan eşimde kullanıyodu onun fırça gibi saçları vardır dün bi baktım saçları seyrelmeye başlamış banyoya koştugum gibi şampuanı çöpe attım...

ah ahh keşke cnm aynı şekilde valla ,bitkiseldir almış başını gidiyor para tuzağı ya şu şampuanlarım bitsin bakalım tortularım kepeklerim arınsın anlıcam saçımın o zaman bu bitki şampuanlarından döküldüğünü.

okudukca iyce tırstım bitkisel şampuanlardan kasıntı basladı bende de bide kepek oldu sacım niyeyse şampuanı degiştiriyim diodum bitkisel düsünüyodum vazgectim :s

ya sizin bu deneyimlerinizden korktum ha.bioblas aldım yaklaşık 2,5haftadır onla yıkıom saçımı iide geldi dökülmeyi azalttı,şimdi korktum valla bioblasa devam etmeyi düşünüodum oysaki kafam karıştı

vallahi ben bu şampuan vukuatlarından sonra bebek şampuanı kullanmaya başladım aynen de devam ediyorum

ayyy biboblas deme bana benimde ilk kullandıgımda kokusu verdiği dolgunluk hoşuma gitti gibi olmuştu sonrası tel tel püskül püskül yaptı saçlarımı ve daha çok döktü saçımın azalmasındaki en büyük etkiden biridir bioblas ve bioksin...

aaa bende almayı düşünüyordum hatta bugün alacaktım :S ama vazgeçtim yaa akannehir
çok teşekkür ederim konu sahibine ve diğer arkadaşlaraa.s.
biryerde okudum şampuanının içine 30 ml çamterebentin yağı ve bal katıp onunla saçları yıkamak dolgunlaştırp besliyormuş...alcagım bitkisel sampuanın içine katacaktım ama normal şampuana katıp yapsam olur mu acaba?bir fikri olan var mı arkadaşlarCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…