valla ben döndüm artık.. mankenler sanatçılar bitkiselmi kullanıyo hiç sanmıyorum aaahhhhhhh ahh saçlarımın ve kafa derimin bu hale geleceğini bilseydim yemin ederim denemezdim bile...seda vallaha geçenlerde ben de dedim kendi kendime eski pantenimemi dönsem ,bi arkadaşlarım var normal sabunla yıkıolar bilekleri kadar saçları var düşün.
sabunuda denedim hemde ne sabunlar BİTKİSELL!!..kükürtlü,bıttım,defn,zeytinyağlı,elmalı bence hepsinin yapımı aynı amaç insanları psikolojik olarak rahatlatmak onlarada tövbe...valla ben artık zeytinyağlı sabun kullanıyorum..şampuanları oldum olası sevmemiştim..birkaç aydır sabun kullanıyorum.
aynen söylediklerine katılıyorum saçımın dibi kupkuru dokununca bile acıyo kaşıyamıyorum artık doktor banada yazdı bi şampuan anti diye bişeyle başlıyoda yok onu da almam artık yemin ederim her aldıgım BİTKİSELL!! şampuanı dibini görmeden çöpe attım neymiş en az 3 ay kullanacakmışım sonuna kadar kullansam onları heralde kel kalırdım bi tutturmuşlar bitkilerden yapılıyomuş doğalmış ozaman zararsızmış, ilaçlarda hep bitkilerden yapılıyo ozaman hepsini alıp yutalım mutlaka bi yerimize faydası dokunur acaip sinirliyim ya saçımın dibine elimi götüremiyorum annem babam hep derdi bu kadar uğraşma biz bitkiselmi kullanıyoruz diye keşke zamanında dinleseydim okadar saçımı kaybetmeden önce...:gitme:sedaantalyayaa resmen beni anlatmışsın valla iyiki böyle bir konu açmışsın içimi dökmeye yer arıyordum çok iyi oldu.
2 yıldır bitkisel şampuanlara o kadar para döktüğümemi yanayım yoksa saçlarımı kaybettiğimemi yanayım kaybettim çünkü saçlarımda inanılmaz tıkanmalar kepekler daha bir sürü madde işgal etti ve dökülmelerimin sebebi onlar çıkıverdi çok üzgünüm.
geçen gün dermatoloğa gittim sedolin pirdolin verdi onları kullanıcam dönüşümlü kafamdakiler arınmaz başka türlü maf oldu kafam resmen ya ve bitkisel şampuanların yaptığını düşünüyorum kuruttu zaten en önemli sebep diplerim acayip kurudu.
şimdi bu doktorun verdiği şampuanlar bitince ne kullansam diye düşünüp duruyorum ama bitkisel istemiyorum artık.lmaz:
mafoldumbenmafoldumbenaahh blendax ah belki dönemsel bi dökülmeydi 2 yıl önceki dökülme belki kansızlıkdan hemen panik yaptım gittim şampuanı değiştirdim değiştirmez olaydım şunu söylemeyi unuttum son aldıgım bitkisel şampuandan yaklaşık 1 aydır falan eşimde kullanıyodu onun fırça gibi saçları vardır dün bi baktım saçları seyrelmeye başlamış banyoya koştugum gibi şampuanı çöpe attım...bu arada benim annem 45 yaşında saçları çok gür ve blendax kullanıyor.
aynen söylediklerine katılıyorum saçımın dibi kupkuru dokununca bile acıyo kaşıyamıyorum artık doktor banada yazdı bi şampuan anti diye bişeyle başlıyoda yok onu da almam artık yemin ederim her aldıgım BİTKİSELL!! şampuanı dibini görmeden çöpe attım neymiş en az 3 ay kullanacakmışım sonuna kadar kullansam onları heralde kel kalırdım bi tutturmuşlar bitkilerden yapılıyomuş doğalmış ozaman zararsızmış, ilaçlarda hep bitkilerden yapılıyo ozaman hepsini alıp yutalım mutlaka bi yerimize faydası dokunur acaip sinirliyim ya saçımın dibine elimi götüremiyorum annem babam hep derdi bu kadar uğraşma biz bitkiselmi kullanıyoruz diye keşke zamanında dinleseydim okadar saçımı kaybetmeden önce...:gitme:
ayyy biboblas deme bana benimde ilk kullandıgımda kokusu verdiği dolgunluk hoşuma gitti gibi olmuştu sonrası tel tel püskül püskül yaptı saçlarımı ve daha çok döktü saçımın azalmasındaki en büyük etkiden biridir bioblas ve bioksin...ya sizin bu deneyimlerinizden korktum ha.bioblas aldım yaklaşık 2,5haftadır onla yıkıom saçımı iide geldi dökülmeyi azalttı,şimdi korktum valla bioblasa devam etmeyi düşünüodum oysaki kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?