C
cilek.35
Ziyaretçi
zaten 25 yaşından sonra saç dökülmesi hızlanır bu biyolojik bi gerçek,ben 16 yasındayken fişmekan şampuanı kullanıyodum saclarım nasıl gürdü ona dönüş yapayım demek yanlış bi yaklasım olur bence,market şampuanlarının zararlarına inanıyorum bu yüzden onları kullanmıyorum ben eczaneden ''Ducray anaphase'' isimli bi şampuan alıyorum 2 yıldır onu kullanıyorum bi sorunum yok hatta benim saçlarım belimi geçiyo kalçamın üstünde okadar uzun ve röfleli,ama gayet sağlıklı arada birde zeytşnyağı ile bakım yapıyorum sorun yok,evet sacı kurutan ürünler market sampuanları kadar nemlendirmiyo bu doğru ama ben sadece diplerine masaj yaparak uyguluyorum ve sonrasında sac kremı kullanınca bende bi sorun yaratmadı
ayrıca bu aylarda herkesin saçları dökülüyo bu ayları baz alarak yorum yapmak yanlıs olur
saç dökülmesinin ana sebebi saç derisindeki kan dolasımı bozuklugudur,bi arkadasımız demiş duştan sonra kafam cok kaşınıyo bu kan dolasımının hızlandıgını gosterır zarar yerıne yarar sagladıgının bi göstergesidir
ayrıca bu aylarda herkesin saçları dökülüyo bu ayları baz alarak yorum yapmak yanlıs olur
saç dökülmesinin ana sebebi saç derisindeki kan dolasımı bozuklugudur,bi arkadasımız demiş duştan sonra kafam cok kaşınıyo bu kan dolasımının hızlandıgını gosterır zarar yerıne yarar sagladıgının bi göstergesidir
Son düzenleyen: Moderatör: