Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bitkisel Şampuanların Hepsi Çöpe!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
saçların kuruysa kesinlikle çam terebentindende uzak dur böyle bi konu vardı ordan bakabilirsin oda mahvetmişti saçımı...

saçların kuruysa kesinlikle çam terebentindende uzak dur böyle bi konu vardı ordan bakabilirsin oda mahvetmişti saçımı...

ince telli va yağlı saçlarım...
kullanmayım o zaman. kurutuyorsa yağlı olsa bile yıpratır belki daha da inceltir falan-tatlicadiarzu-

ince telli va yağlı saçlarım...
kullanmayım o zaman. kurutuyorsa yağlı olsa bile yıpratır belki daha da inceltir falan-tatlicadiarzu-
benimde incetelli dahada inceltmişti çam terenetin bilemiyorum belki snde etkisi farklı olabilir risk alabilirsen dene ama benden heppppppppppppppsine tövbeeeeeeeee.......

hem yağın bile faydası varmış köklere bende şuanda o şampuanlar ve diğer kullandıgım şeyler yüzünden saçımda yağ sıfır hiç yağ yok önce 2 ,3 bekliyince hemn yağlanırdı şimdi 10 gün yıkamıyım kupkuru kupkuru.. keşke yağlansada dibindeki şu kuruluk gitse...

Son düzenleme:
sedaantalya saçının yağlanmaya başlaması için diplerine zeytinyağı sür beklet yıka ve ondan sonra saçların 2-3 günde bir yağlanıcak aynı sorun bendede vardı şimdi yağlanıyoryerimseniben

sedaantalya saçının yağlanmaya başlaması için diplerine zeytinyağı sür beklet yıka ve ondan sonra saçların 2-3 günde bir yağlanıcak aynı sorun bendede vardı şimdi yağlanıyoryerimseniben
denedim canım ya ozaman saçım yağlı görünüyo dipleri yine kuru ama...

Bence hiç bişey yapma biras bekle kendien gelsin saçın dinlendir ben de neler yaptım yok su dalagası dedim yaptırdım saçlarım yandı sonra düzelteyim dedim yağ bakım yaptım bi kuaförden denenmiş çok ii gelio diye önce ii gibi oldu ardından yarı yarıya azaldı saçlarım kurutmaktan dipleri kurudu hep kendimiz mahvediyorus saçlarımızı bende şimdi bişi yapmıyorum.Tek yaptığım hafta bir ısırgan suyu son durulamada kullanıyorum memnunum ondan.Bence dinlensin kendine gelsin en güzeli bu, deneme tahtası oldu saçlarımız vücudumuz ne duysak yapıyorus eskilere bi bakın nerelerinde ne var doğal kalmışlar hep ama bis duyduğumuzu uygular haldeyiz.Neyse çok uzattım en kısa zamanda eski sağlıklı saçlarımıza kavuşmak dileğiyle

çok haklsın zaten tammmamennnn kendi haline bıraktım hiç bişey yapmam artık zaten saçlarımda yoruldu herşeyi tatmaktan zavallılar bidahamı tövbe...

en dogrusunu yapmissin.. ben de cok oldu normal sampuanlara doneli.. kuru benim saclarim.. bitkisel sampuanlar hic yaramadi bana..

ben hesd&souldersa karar verdim pirdolin ve sedolin şampuanlarım bitsin kafamdakiler gidiyor sanki hissediyorum ondan sonra hemen bu şampuana dönücem.

ben hesd&souldersa karar verdim pirdolin ve sedolin şampuanlarım bitsin kafamdakiler gidiyor sanki hissediyorum ondan sonra hemen bu şampuana dönücem.
evet onunda kepeğe karşı etkili oldugunu söylüyolar denemek lazım...

Konuyu açtığın için çooooook teşekkür ederim canım.Aynı fikirlerle açmıştım forumu ve snn konun iyi denk geldi.Zaten şu an tresan aldm ilk kutudayım bir kaç hafta oldu bu da işe yaramazsa artık kimyasal kullanıcam diye sözleştm kendimle.ışe yaramadı da.Dökülme durmadığı gibi saçlarıma baktığımda kendimi hasta gibi hissediyorum.ılk başta bi kabarıklık var ondan sonra tamamen yapışıyo kafama.Ne yapacağımı şaşırdım bu kutuyu bitirmesemmi acaba.dediğin gibi bi 3 ay lafıyla oyalıyolar insanı.bundan önce restorex kullandm 3aydan fazla tahammül ettm gittikçe daha da beter oldu.

Affınıza sığınarak uzatıyorum arkadaşlar ben de restorexe geçerken saç analizi yaptırmıştım bana kimyasalların saçlarımı seyrekleştirdiğini kullanmaya devam edersem açıklıklar olabileceğini söylemişti.ondan etkilendim.tabi onun restorexin düzenlediği bedava saç analizi olduğunu unutmak isteyerek.panthene kullanıyorum ondan önce dökülüyodu ama restorexten bin kat daha memnundum.Blendaxa gelince önceden onu da kullandm gerçekten iyi bi şampuan ama klasik olanı daha iyiydi sanki.ayy neyse kafam çorba gibi gidiyim yarım yarım bıraktım kimyasal denen panthene ya da blendaxla bi yıkıyım bari saçımı belki onlar moral verr.son olarak KONU SÜPER TEŞEKKÜRLER

çok güzel açıklamışsın,öncelikle bende teşekkür ederim yorumun için,ilk tresanı kullanmıştım bende evet ilk başta bi kabarıklık ama daha sonra resmen kafama yapışıyodu 2 hafta falan kullandım resmen saçlarım mısır püskülü şeklini aldı ve aşırı derecede döktü,bence bitkisel doğal laflarını kullanarak insanlarda psiklojik bi rahatlama vermeye çalışıp ticari amaçlarına ulaşıyolar şöyle düşünün yıllardır çocukluğunuzdan beri bitkisel şampuanmı kullanıyodunuz ozaman neden böyle bi sorunumuz yoktu belki mevsimsel bi dökülmeydi belki stresli bi dönemdeydik belki vitamin eksikliği vardı bi şekilde dökülmeye başladı saçlarımız,gittik neyediği belli olmayan şampuanlara sarıldık daha beter hale getirdi saçlarımızı en azından kendi adıma söyliyim,neymiş bitkiden yapılıyomuş bilemeyizki hangi bitkiye ne alerjimiz var mesela benim çileğe karşı alerjim var yediğim veya yaprağına bile dokundugum anda hemen vücudm kabarır kıpkırmızı,e şimdi ben yarın çilekli bi şampuan çıksa onu alsam nolur..neyse çok uzatmayım bundan sonra bildiğimden şaşmam varsın kimyasal olsun hiç değilse teknojik şeylerle yapılıyo merdiven altı değil yani..bi bitkiseldir almış başını gidiyo hangi kanalı açsam bitkisel hepppppsssiiiiiiii ticari amaç...

Son düzenleme:

ay inanmıorum yaaa korkuttun beni valla peki ne kadar zaman sonra döktü bioblas hatırlıon mu

zeytin yağlı sabunlar varya zeytincilerde satılan acep onlardan mı denesek
deneyen var mı arkadaşlar

ay inanmıorum yaaa korkuttun beni valla peki ne kadar zaman sonra döktü bioblas hatırlıon mu
15 gün kadar kullandım ilk kullanımdan itibaren inanılmaz döktü ama dolgunluk veriyodu ilk başta kısa sürede olsa ve kokusu güzeldi zaten biraz kullanım belki daha sonra düzelir dedim daha beter hale getirdi sonra inanılmaz döktü saçlarımı saçlarımın yarı yarıya azalmasında en büyük etkendir bioblas ve bioksin ismini bile duydugumda tüylerim diken diken oluyo....benim hayatımda bu bitkisel şampuanların döktüğü kadar hiç bi zaman saçım dökülmedi dökülemey başladıgında bunun 4 de 1 i bile değildi hemen panikle şampuan değiştirdim daha beter hallere düştü keşke hiç denemseydim kendi halinde kalsaydı...

arkadaşlar sözlerim yanlış anlaşılmasın denemk isteyen kendi gözüyle görmek isteyen risk alabilirse denesin ben çok pişmanım 2 yıl öncesine dönmek için herşeyi verirdim kedi kuyrugu gibi bi saçım kaldı şimdi hemde saç tellerim incecik oldu parlaklık yok canlılık yok çeker çekmez elime geliyo çünkü dipleri inanılmaz kötü oldu bu şampuanlar yüzünden,sağlam saç sağlıklı saç derisinden çıkar saç derisini bu tür ürünlerle tahriş edersek ne oldugunu bilemeden tabiki bunun zararını saç teli görür ve daha kolay çıkar o deriden benimki şuan da o durumda...

sedaantalya bizim sorunumuz aynı seninle anlattıklarını birebir kendim yaşıyorum ve bu saç derilerimizi böyle bu ürün senin bu ürün benim diye diye biz yaptık çok pişmanım ama zararın neresinden dönülse kardır.
birde saçlarının çekip gelmesi diplerini işgal eden tortular kuruluk kepeklerden ileri geliyor onun için onları arındırcak birşey kullan kendi şampuanının yanı sıra yoksa bu sorun hep böyle gider.inş sağlıklı eski saçlarımıza kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…