Saç Rengi ve Saç Boyama Bitkisel Boya,Röfle Ve Balyaj Hakkindaki Yorumlarımız

:))) işte bu kısım muamma
kimyasallar aynıysa bence bitkisel ile uğraşmaya gerek yok
ama daha az zararlı ise o zaman bitkisel daha iyi silky color muydu bir boyanın içeriğinin yüzde 98 i bitkiselmiş burda okumuştum öyle bir boya var mı?öyle bir boyanın kalıcılığı nasıl olur ve kimyasal boyanın üzerine olur mu?

ya benim arkadasım bitkisel boyayla boyattı sacını bakır kızıl dedi galiba tonuna ama ok tatlı olmustu ama yine yıprandı yine zarar gördü. yani boyalarda oldugu kadar

geçen hafta saçımı röfle yaptırdım bitkisel diye bi dünya para aldı benden kuaför şu an saçım koyun yünü gibi felaket yandı önerisi olan varmı?

evet canım öyle olura.s boşver dipli gezmek farklı bir hava katıyor bence sanki uçlarına balyaj yaptırmışsın gibi oluyor o yuzden kafana takma:teselli:
ben sanırsam eylül ayında yaptırabilirm ya da senin gibi 1 yıl sonra da olabilir değişiklik istiyorum ya ben jojonun saçını da beğendim böyle bakır değil de altın rengi röfle klasik röfle bilmiyorum daha açık röfleler daha iddialı sanki ve bence onlar daha büyük gösteriyor senin röflen ne tonlarda?a.s

geçen hafta saçımı röfle yaptırdım bitkisel diye bi dünya para aldı benden kuaför şu an saçım koyun yünü gibi felaket yandı önerisi olan varmı?

cnm ne desem biraz kestir saç bakımı yap tam bilemiyorum ama yanmışsa kesilecek bence yavaşa yavaş kestir saçının tümü öyle olduysa da kremlerle yağlarla fln görüntüyü azaltırsın ama büyük ihtimal tam düzelmez uzadıkça düzenli olarak kestir mesela her ay 1 cm a.s

cnm baktım:) çok güzel bence canlı sarı altın rengi oluyor heralde seninki de daha canlı gösteriyor di mi insanı hakikatten diplerin daha sarı ama nasıl öyle :)

selam herkese benim bir sorum olacak benim tenim beyaz ama galiba sizin dediğiniz sarı beyaz türden 2 tane sarı tonu beğendim hangisi tenime uygun olur ve doğal görünür ?ayrıca yıpranır mı?(saçlarımda hiç boya ve işlem yok kendi rengi koyu kestane,kalın telli ve gür)

dmple cığım işte şapkalı olan resim doğal halim kadar beyazım o yuzden dore sarı bana yakışmaz gibime geliyor özellikle kailarım siyah olduğu için

selam nilüfer ..senden bi konuda yardım almak istiyorum...ben yaklasık 7-8 senedir röfle yaptırıyorum sacımın rengi oturmus durumda ama artık hem kuaförlerden sıkıldım hemde biraz zor gelmeye başladı açıkcası okadar para vemek çünkü saçlarım kalcama kadar geldiğinden 100 ytl den aşaga çıkmıyorum
şimdi ben yeni bi boya aldım alex avıen diva yanılmıyorsam 798 numarası pilatın sarı bastan asaga bu renk olsun istiyorum saçlarım...bunu yaparsam diplerden çıkan koyu kumral ve kestane tonu olan şaçlarım ne renge döner veya bi zararı olurmu çok karasızım lütfen bana bi yardımcı olursan çok sevınırım..saçlarım benım için çok önemli ve röfle yaptırmak istemiyorum artık cevabını sabırsızlık la beklıyorum :)

senin adına sevindim cnm ama yıpranma sonradan çıkıyor galiba dikkatli ol gene de

yıpranma sorununun onradan cıktıgına kesınlıkle katılıyorum bende 1 rofle ve 4 byama ıslemını yaklasık 4 ay ıcerısınde yaptım 3 hafta onceıne kadar aaaa ne saglammıs be saclarım dıyodum ama ıflas bayragını cektıler herbır sac telım neredeyse catal catal ve uclarında beyaz beyaz noktalar var anlamadım o beyaz noktalar nıye tutup cektıgımde cıt dıye kopuyo o noktadan ya varmı bunun cagresı sacımı bırazcık kestırcem ama ya gene olursa dıye korkuyorum aslında zeytınyagı badem yagı falan yaparım her hafta ama ona ramen:1no2:

Barbizeynep merhaba,

Benim saçlarımda ilk boyandığında senin bu renginden (platin sarı) oluyor ama daha sonra renk koyulaşıyor ve koyu sarıya dönüyor. Senin saçlarında böyle bir problem olmuyor mu :uhm: Neden rengin koyulaştığı konusunda bir fikrin var mı acaba? İlk resmim 27 Nisan' da platin sarısı diye boyattığım saç rengim. Sonraki resmim 4 Mayıs' ta çekilmiş resmim (2 yıkamadan sonra renk koyulaşıyo yani):

ya benim arkadasım bitkisel boyayla boyattı sacını bakır kızıl dedi galiba tonuna ama ok tatlı olmustu ama yine yıprandı yine zarar gördü. yani boyalarda oldugu kadar

Benim teyzem çabuk beyazladığı için saçlarını ayda 1 anneme hazır boyayla boyatıyor. Kullandığı boya da bitkisel boya. Hamileliğinde de 9 ay boyunca her ay saçlarını boyadı. Birşey olmadı çok şükür... Sanırım marka çok önemli.

kızlr bende boyle bır renk ıstıyorum ama ankarada bunu yapacak kuafor var mıdır bılrmıyorum?aslında ben bıraz daha bugday tenlıyım.kotu mu olur acaba?su an da igrenc bır rofle var sacımda onu ustune ıkı ay sonrA fılan yaptırabılır mıyım acaba?her turlu cevabınızı beklıorum..şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…