- Konu Sahibi gxoxzdey_85
-
yok cnm şöyle,bu saçımın üzerine bir daha röfle yaptırmıcam komple saç temizlenince kesilip gidince boyalı kısımlar gidince kendi saçımın üzeirne yaptırıcam yani uzun süre yaptıramam bu yıpranıklardan ucundan kestire kestire ancak 1 senede kurtulurum ben.yani baya bi süre dipli bi şekilde gezicem.ne zaman ki esneyen kopan bölümler biter ozaman bir daha yaptırırım :çok üzgünüm:
sen röfle mi düşünüyosun:1rolleyes:
geçen hafta saçımı röfle yaptırdım bitkisel diye bi dünya para aldı benden kuaför şu an saçım koyun yünü gibi felaket yandı önerisi olan varmı?
bu tarz sarılar da çok güzel oluyo,dore sarı sanırım.
senin adına sevindim cnm ama yıpranma sonradan çıkıyor galiba dikkatli ol gene de
cnm benim tenim de beyazdır ama pembe beyazsan sakın küllü renkleri tercih etme ama eger sarı beyazsan küllü tonlar sana gider benims ac rengim tam olarak su asagıdaki renk suanda
kuafore istedigin renk için bir resim ile gidersen daha iyi olur
bu renkte bnm sac rengim ile aynı
egr sen tam olarak nasıl bir şey istedigini söylersen ben buraya bol bol istedigin renklerin resimlerini bulup koyabilirim
ya benim arkadasım bitkisel boyayla boyattı sacını bakır kızıl dedi galiba tonuna ama ok tatlı olmustu ama yine yıprandı yine zarar gördü. yani boyalarda oldugu kadar
cnm benim tenim de beyazdır ama pembe beyazsan sakın küllü renkleri tercih etme ama eger sarı beyazsan küllü tonlar sana gider benims ac rengim tam olarak su asagıdaki renk suanda
kuafore istedigin renk için bir resim ile gidersen daha iyi olur
bu renkte bnm sac rengim ile aynı
egr sen tam olarak nasıl bir şey istedigini söylersen ben buraya bol bol istedigin renklerin resimlerini bulup koyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?