• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bitkisel Boya,Röfle Ve Balyaj Hakkindaki Yorumlarımız

Arkadaslar ben 2 sene önce bitkisel boyayla saçımı boyattım.Çok zor açıldı rengi.boyadıktan sonra makineye sokuyorlar(sıcak hava üfleyen adını bilmiyorum) 20 dk makinede kaldı saçım ve yıkandıktan sonra sadece 1 ton açıldı.yine bitkisel cilayla açtılar.bariz bir yıpranma olmadı ama ben yinede yıprattığını düşünüyorum sonuçta kimyasal işlem ne kadar bitkisel deselerde.ama genel olarak memnun kaldım.
Ayrıca Natural colors adlı bitkisel bi boya aldım tüm saçımı evde boyamak için.onunda boyadıktan sonra 15 dk fön tutma gibi bir işlemi var.renk tuttu ama çok çabuk aktı 2 haftada saçım eski rengine döndü.Ama birdaha bitksisel boyaya o kadar para verirmisin derseniz hayır vermem :)

sakın evde deneme sakın ama sakın
evde denedıgın zaman o boya sacını tam acmayacak bakır yada kızıl bı sarı olacak
pısman olacaksın moralın bozulacak ve yıne kuafore gıdeceksın anlayacagın aynı kapıya cıkacak
madem cok ıstıyosun sarı rengını benım saclarım da roflelı ve yıpranmadı humar boya acıcıları varmıs onunla actı
umarım ıstedıgın bı sonucu alırsın

Merhaba iki yıldır röfle kullanıyorum ben, iş nedeniyle semt değiştirdiğim için kuaförümü de değiştirmek zorunda kaldım. Buranın en ünlü kuaförüne gittim ve yaktı saçlarımı. Sözde bitkiseldi. 2 saatde açtı saçlarımı ki sadece dip boya için gitmişim. En son tonunu değiştirmek için attıkları cilayı küllü istedim.Naptı ne kullandı anlamadım ama hem döküldü hem de yıprandı. Bir ay sonra gidip saçlarımın son halini gösterdim. Röfleden değil dedi, üstüne bir 60 ytl daha verip bakım yaptırıp kestirdim saçlarımı. Şimdi entele kullanıyorum ve yağ. Uzatmak ve o röfleden kurtulmak için. Çünkü saçımı boyatmak istedim düz sarıya. Yeşerir dediler. Ya koyu renge boyatacaksın ya da bekliceksin kestire kestire röfle çıkacak saçından diyorlar. Kızıldan da aynı nedenle vazgeçmiştim. Kurtaramıyorsun saçı. Benim sana tavsiyem evde kendin boya, mümkün olan istediğin en açık tona, daha sonra koyultabilirsin ama boya boyayı açmaz. Yaptıktan sonra ben bunun açığını istiyordum dersen dönüşü pek yok gibi. Bu linki de incelemeni tavsiye ederim. İyi şanslar.
http://www.kadinlarkulubu.com/lorea...cici-dore-kahve-kesmekesi-t159888/index2.html

Bu olay hangi kuaförde basina geldigini ögrene bilirmiyim?
Aynisi benimde basima geldi Izmirde, iyi ve pahali kuaföre gittim,
kuaförden ciktigimda saclarim fönlüydü birsey anlamadim, ama sacimi yikadikdan sonra sok oldum, soklar soku hemde, kuzu saci gibi, igrencti.
Bir kac hafta ancak dayandim sonra koyu renge boyattim, cünkü o kuruluk sari sacda daha igrencti, koyu sacda okadar belli olmuyordu.
Gören kuaförler dediki , muhakak cin oreyali kulanmisdir.
Bazen en iyi kuaförede güvenilmiyor artik, yani ha.

walla arkadaşım bnde röfle yaptırmıştım saçlarıma süper oluyo:D malesef: yıpranıyo bnmde oriyalle açıldı sanırım ama saçını yakarsın söyliim bende saçlarım uzunken yapmştım

arkadaşlar bitkisel röfle yaptırmak istiyorum ve hala yaptırmadım:( bitkisel röfle sadece doğal saça mı yapılıyor yoksa boyalı saça oluyor mu:)?

cnm evet yaa ama fiyatlar da fırlıyor yani ben bir röfle için 200 milyon ve üstü vermem:) ama saç o kadar yıpranmıyor bu gerçek ,normal oryaller saçı mahvediyor indola da igora gibi schwarzkopf un iyidir tabi:)

arkadaşlar kozmetik dükkanlarında amonyaksız bitkisel açıcı diye satılan bişey var onun hakkında uyarmak istedim sizi. :1no2:
bi dükkanda görüp sordum satıcı kesinlikle yıpratmaz, tamamen bitkisel, oryal değil falan dedi. sonra başka bir dükkanda içini falan inceledim. aynı oryal gibi 2 parçadan oluşuyo. oryal tozunun üzerine AMONYAKSIZ AÇICI TOZ yazmışlar ki o tozda normalde de amonyak yoktur, amonyak şişededir. ve şişesi de olduğu gibi duruyodu. ve o dükkandaki de bunu kabul etmek zorunda kaldı bildiğiniz oryalmiş yani. markası naturel color. uyarmak istedim, insanı aptal yerine koyuyolar :kızgın::kızgın:

Bu olay hangi kuaförde basina geldigini ögrene bilirmiyim?
Aynisi benimde basima geldi Izmirde, iyi ve pahali kuaföre gittim,
kuaförden ciktigimda saclarim fönlüydü birsey anlamadim, ama sacimi yikadikdan sonra sok oldum, soklar soku hemde, kuzu saci gibi, igrencti.
Bir kac hafta ancak dayandim sonra koyu renge boyattim, cünkü o kuruluk sari sacda daha igrencti, koyu sacda okadar belli olmuyordu.
Gören kuaförler dediki , muhakak cin oreyali kulanmisdir.
Bazen en iyi kuaförede güvenilmiyor artik, yani ha.

"ibrahim-ibrahim" de. Şimdi bekliyorum uzasın diye. Koyu renge boyatmak istemiyorum. biaform yaptırsam dipleri çok belli olmaz diyorum ama röflenin üstüne zor. Düz sarı boyamıyorlar. Kızıldan kurtulmak çok zor, kızıla da boyatamıyorum. Şimdi sadece bekliyorum. En kötü ihtimal bi kutu boya alıp kendim deniyeceğim koyu sarı ya da kumral bir tona boyamayı.

Vallahi açık olmasını istiyorum diye ısrarla söyledim sanırım saçıma zarar vermektende korkmuş olabilirler. Cila atıcaklar pazar günü inşaAllah bir aksilik çıkmazsa. Çok istedim diye böyle oldu biliyorum ne zaman birşeyi bu kadar istesem üstünde dursam özensem böyle oluyor kafayı yiycem :( cila atılsın olmazsa tekrar röfle yaptırım artık aradan kaç gün geçmesi gerekiyorsa geçer tekrar yaparlar bu sefer daha açık olur koyular gider heralde dimi_?

cila ile açılır heralde cnm hemen röfle yapılmaz öyle cnm aradan 1 yıl geçsin :) saçın çok yıpranır yıkandıkça renkler arasında uyum olur üzülme cnm ya çok bariz turunculuk mu?

kızlar sacımı hepsı kızlarından yasemın sac rengıne boyamak ıstıyorum galıba sac rengının adı vıyole ama koyu resmım var acaba yakısırmıııııııı bana bır bakın ne olur

bende saçlarımı boyamak istiyorum

"Saç Boyama Hakkindaki Soru,Sorun ve Önerileriniz" başlıklı konuda anlatmıştım.
röfle mi daha kolay saçı tamamen boyamak mı...? ne olur fikir verin biraz senağlama

bende saçlarımı boyamak istiyorum

"Saç Boyama Hakkindaki Soru,Sorun ve Önerileriniz" başlıklı konuda anlatmıştım.
röfle mi daha kolay saçı tamamen boyamak mı...? ne olur fikir verin biraz senağlama

Canım ne açıdan kolay diye soruyosun açmak açısından mı eğer öyleyse röfle daha iyi çünkü kendi saç rengindelede karışık olduğundan daha doğal duruyor saçını boyatırsan uzadıkça dipler çok kötü duruyo

kızlar röflelerimin arasında siyahlıklar çok fazla.bunlar nasıl hallolur bilen varmı.kuaför bunların rengini açabilirmi röfleyi bozmadan:1no2:

kızlar röflelerimin arasında siyahlıklar çok fazla.bunlar nasıl hallolur bilen varmı.kuaför bunların rengini açabilirmi röfleyi bozmadan:1no2:

arada bariz fark varsa zaten röfle yaptıktan sonra son aşama olarak cila yapıyolar gerçi bazı kuaförler yapmıyo mesela benm en son kuaför yapmıştı ama koyu olan saç rengi nasıl desem bakır gibi oluyo yıkadıkça açılıo

arada bariz fark varsa zaten röfle yaptıktan sonra son aşama olarak cila yapıyolar gerçi bazı kuaförler yapmıyo mesela benm en son kuaför yapmıştı ama koyu olan saç rengi nasıl desem bakır gibi oluyo yıkadıkça açılıo

canım benim saçık koyu kahveydi ve röfleyle açmaya çalıştık.ama saçım açık kumral gibi güzel aslında aralarda siyahlıklar var bariz belli yani.kuaförüm uzadıkça keseriz gider diyo.ama bu benim 1 senemi alır nerdeyse.başka kuaföre danışıcam olmazsa:uhm:

Canım ben sık röfle yaptırmıştım yani saç tutamlarını ayırırken fazla olan tutama röfle ilacını uyguladılar kuaförüne bir sor bir kısmına tekrar röfle atabilir belki

Back