• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bitkisel Boya,Röfle Ve Balyaj Hakkindaki Yorumlarımız

arkadaşım kızılın üstüne röfle tutmaz ...Fakat çok kararlıysan eger bu kuaförlerde boya silici var 30 dakikada kızıldan sarıya dönüyor ama sanırım masraflı biraz onu yapabilirsin ancak evde olmaz asla...Evde platin sarısı yapmakta zordur kuaförde bile başka başka boyalarla yapıolar anca...

Ben ne yapıcağımı bilmiyorum röflelerimden rahatsız oldum ve hepsini sarı istiyorum aslında ama ne uygulayacağımı bilmiyorum...Açıcı boyalardan mı alsam pallette gibi yoksa röfle seti alıp benim röflesiz doğal saçlarıma uygulasam hepsi bir olurmu onuda bilmiyorum:1no2:

cnm bende rofle yaptrdm ama cok kotu oldu.bın pısman oldum.bende eylul gıbı tek renk sarı yaptrmak ıstıyorum.senınkını yaptılar mı?bakım olarak ne uyguladın soylersen cok memnun olurum ınan...:çok üzgünüm:

Barbizeynep merhaba,

Benim saçlarımda ilk boyandığında senin bu renginden (platin sarı) oluyor ama daha sonra renk koyulaşıyor ve koyu sarıya dönüyor. Senin saçlarında böyle bir problem olmuyor mu :uhm: Neden rengin koyulaştığı konusunda bir fikrin var mı acaba? İlk resmim 27 Nisan' da platin sarısı diye boyattığım saç rengim. Sonraki resmim 4 Mayıs' ta çekilmiş resmim (2 yıkamadan sonra renk koyulaşıyo yani):

cnm cok ozur dilerim mesajını simdi gordum bayagı olmus soralı cook pardon :utangac:
cnm benim saclarımda herhangi bir koyulaşma olmuyor,gerci senn resimdeki sac rengin bayagı bir koyu bnm resimdeki renklerle hemen hemen aynı tonda...sen tam olarak ne yaptırıyosun,kendi dogal sac rengin nedir?

arkadaşlar öncelikle meraba siteye yeni üye oldum.acilen yardımınıza ihtiyacım var çünkü saçlarım yeşil oldu.saçlarımda sarı röfle var ve geçen hafta havuza bonesiz girmemin sonucunda çıktığımda saçlarımın uçları yemyeşildi.kuaföre sordum bana oryalle düzeltebiliceğini söyledi ancak ben bunu istemedim.bunu düzeltmemin başka bi yolu varmı lütfen bana yardım edin.şimdiden teşekkürler...

cnm senin tüm sacını mı boyadılar ???

kuaforler bitkisel boya kullandıklarını soyluyorlar ama hepsinin içinde oryal var aksi takdir de sac rengi acılmaz benim dogal rengim koyu kumral ama saclarım suanda platin sarıya boyalı,goldwell ve tierra kullanıyor kuaforum saclarım da hiç bir yıpranma olmadı

yaa ben sacm acayip derece de kırık uzzunlugundan vazgecmk ıstemıyorm ama canlı parlk görunmesını ıstıyorm tierra ı kullanmayı udusnuyorm ama cok kararsızım ya rengının kalıcı olmadıgını söyluyorlar dogru mu ? ayrıca sacmda çok farkedılmıck bı renge boyatnmak ıstıyorm amaç parlk göstermek ya norml boya ya bunu kullnıcm sızce ne yapmalıymfisfisfis

Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var benim saçlarım dalgalı iki senedir röfle kullanıyorm ama hep düzleştirici ile geçiniyordum tabi çok kırıldı saçlarım kestirdim 6ay kadar dinlendirdim kendi doğal saçlarım da sarı ama koyu sarı yani neyse şuan hiç röfle yk tamamiyle kendi saçımı kullanıyorum ve çevreden aldığım tepkiler artık beni boğuyor röfle zamanın geldide geçiyor diyorlar ben düzleştirmek istemiyorum yaptırıcam ama kıvırcığa dönük dalgalı olan saçlarıma röfle nasıl durur bunun derdindeyim tamem düzken muhteşem duruyar ama kıvırcık saç ta röfleyi göstermicek diye düşünüyorum ve sizin görüşlerinizi çoq merak ediyorum şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar ben uzun zamandır bu kulube üyeyim ama bu konuya yeni üye oldum bunun sebebide dün saçımı sarıya boyattım daha öncede çok röfle kullandım artık usta sayılırım kuaföre gittiğimde çatır çatır konuşuyorum onarda şaşırıyor sizdemi kuaförsünüz diyor ama alakası yok sadece röfleyi senerdir kullandığım ve canım sıkıldıkça tonlarını değiştirdiğim için artık neyin ne olduğunu biliyorum :))) ben 1 senedir çarpıcı bakır yani bayağı koyu bir bakır kullanıyordum saçım dinlensin diye 1 sene düz boyaya döndüm en sonunda dünde tekrar sarıya dönüş yaptım platin sarısı dipler kumral üzeri platin röfle yaptırdım ve çok ii bir kuaföre gittim bitkisel açıcı kullandılar sadece açılması 3 saati aldı ronra röflesi filan derken 8.30 saatte çıktım kuaförden ama eve geldim bide ne göreyim istediğim sarı olmamış platinden çok beyaz olmuş sinir oldum bu sabah soluğu kuaförde aldım dedim düzeltin onlarda üstüne cila tarzı bişey daha uyguladılar 2 dk beklemeden yıkadılar ve istediğim sarı oldu nasıl mutlu oldum anlatamam bu benim eski kuaförüm değil ilk defa gittim buraya boyadan beynim dolandı bende dikkatli bakmadan çıktım ordan onlarda saf sandı herhalde beni dediler yutturduk ama ben yermiyim sabah üşenmeden gittim düzelttirdim ohh olsun işlerini iyi yapmazlarsa böyle uğraşırlar işte neyse şuan mutluyum :)) sarı boya ve röfle konusunda size yardımcı olabilirim tabi tecrübelerim doğrultusunda :)))guclubacismile

nehir walla iyiymiş sonunda istediğin renge kavuşman beni mutlu etti yoksa senin adına çok üzülürdüm okadar işleme rağmen mutlu değilsen hepimizi üzerdi bu..
ben tek bişey soracam bi üste te yazdım ama çok uzatmıcam bu sefer saçım dalgalı maşa yapmış gibi dalgalı röfle yaptıracam ama dalgalı saçta nasıl durar bilemiyorum sence nasıl durur kendini gösterirmi yoksa kıvırcıklar arasında kaybolur gider mi? :/

nehir walla iyiymiş sonunda istediğin renge kavuşman beni mutlu etti yoksa senin adına çok üzülürdüm okadar işleme rağmen mutlu değilsen hepimizi üzerdi bu..
ben tek bişey soracam bi üste te yazdım ama çok uzatmıcam bu sefer saçım dalgalı maşa yapmış gibi dalgalı röfle yaptıracam ama dalgalı saçta nasıl durar bilemiyorum sence nasıl durur kendini gösterirmi yoksa kıvırcıklar arasında kaybolur gider mi? :/

sealcim saçlarının dalgalı olması röfleyi etkilemez hattaha daha güzel durur bence sen düzleştiriciye alışmışsın haliyle diğer türlü garip gelebilir benim arkadaşım bildiğin kıvırcık yani bayağı kıvırcık saçı bir fön çektirsin omuzundaki saç beline yakın oluo okadar yani :)) ama oda kumraldan sarıya döndü geçenlerde beraber gittik hattaha ve süper oldu benim saçımdan bile güzel durdu onda ben bayıldım yine tercih senin ama röflenin sarı tonunu güzel tututurup ve iyi röfle yapan birine gidersen saçların süper olur canım

teşekkür ederim nehir bana gaz geldi şimdi:)
ya korkuyorum hep yıpranıyor sen de senelerdir kullanmışın yıpranmıyor mu ben uzun saç seviyorum zaten kısa da yakışmıyor yıpranacak die de yaptırmamak saçma gibi gözüküyor sonuçta kendi saçımız bile bir zaman sonra güneşten tozdan vs.dış etkenlerden yıpranıyor öle deilmi?:çok üzgünüm:
yine düşüncelere kapıldım bak şimdi CADIARZU kafamçokkarıştı

teşekkür ederim nehir bana gaz geldi şimdi:)
ya korkuyorum hep yıpranıyor sen de senelerdir kullanmışın yıpranmıyor mu ben uzun saç seviyorum zaten kısa da yakışmıyor yıpranacak die de yaptırmamak saçma gibi gözüküyor sonuçta kendi saçımız bile bir zaman sonra güneşten tozdan vs.dış etkenlerden yıpranıyor öle deilmi?:çok üzgünüm:
yine düşüncelere kapıldım bak şimdi CADIARZU kafamçokkarıştı

sealcim saç yıpranmaz olurmu benimkide yıpranıyordu ama saçlarının kırıkları varsa onları aldır sonrada saçına uygun şampuan kullan zamanla geçiyor ama elinden geldiği kadar iyi bir kuaföre git ve bunu onlarada dile getir sana bitkisel bir açıcı kullansınlar ozaman sorun olmaz diğer türlü açıcılar saçı yıpratır eğer yine yaptırırsan ozamanda boyadan sonra bakarsın olmadı uçlarından uzunluğundan fazla aldırmadan kırıklarını yok ettirirsin oda zaten bikaç aya kalmadan yıpranmada ortadan kalkıyor biede senin saçın önemli çok koyu saçtan sarıya değilde naturel bir tondan sarıya dönünce öyle zannettiğin gibi bir yıpranmada olmuyor oyüzden sana derimki bi git kuaförle konuş ondan sonra gel yaz buraya tekrar karar veririz ona göre canım....

tm anlaştık çoq teşekkür ederim sorunlarımı dinleyip yardımcı olduğun için saçım zaten hani nasıl anlatayım kolestonun 9 numara sarı rengi var belki bilirsin die yazayım dedim gerçek saçım o renk zaten bir sene boyuncada dinlendirdiğim için hiç boya da yok yani saçımı açmalarına gerek yokmuş öle demişlerdi tam röfle rengiymiş kendi saçımın üstüne ara ara sarı atıcaz altına boya ya da açıcı sürmeye gerek yoq demişler di bi ara ama tabi baya oldu ben konuşalı :) ben bi gideyim tekrar ya bide burası küçük bir şehir ve inan hiç iyi bir kuaför yok ;(

tm anlaştık çoq teşekkür ederim sorunlarımı dinleyip yardımcı olduğun için saçım zaten hani nasıl anlatayım kolestonun 9 numara sarı rengi var belki bilirsin die yazayım dedim gerçek saçım o renk zaten bir sene boyuncada dinlendirdiğim için hiç boya da yok yani saçımı açmalarına gerek yokmuş öle demişlerdi tam röfle rengiymiş kendi saçımın üstüne ara ara sarı atıcaz altına boya ya da açıcı sürmeye gerek yoq demişler di bi ara ama tabi baya oldu ben konuşalı :) ben bi gideyim tekrar ya bide burası küçük bir şehir ve inan hiç iyi bir kuaför yok ;(

ooo senin işin çok kolay sealcim saçın sarı tonlarındaysa yıpranma olmaz olsa bile gözle görülmicek kadar olur oda zaten sen bile farkında olmadan gider... aralarına sarı atacaklarsa problem yok ama yinede kuaförü laflarınla bir dene bir bak bakalım işten anlıyorlarmı sonra saçını fazla pakette bekletirler yoktan yere yakarlar ama için rahat olsun ana saçın sarı tonlarındaysa ve 1 senedirde dinlendirmişsin saçını hiç problem olmaz sana doğru kuaförü bulmak kalmış...

kızlar,ben avatarımdaki sarıdan istyrm,ten rengim sarı-beyaz,şu anda saçımda röfle var ama ben bu tonu beğenmyrm :(

kendi saç rengim:

$vesikalık foto - Kopya.JPG

saçımın uçları zaten yıpranmış durumda.bu renge nsl ulaşabilirim acaba?

arkadaşlar ben uzun zamandır bu kulube üyeyim ama bu konuya yeni üye oldum bunun sebebide dün saçımı sarıya boyattım daha öncede çok röfle kullandım artık usta sayılırım kuaföre gittiğimde çatır çatır konuşuyorum onarda şaşırıyor sizdemi kuaförsünüz diyor ama alakası yok sadece röfleyi senerdir kullandığım ve canım sıkıldıkça tonlarını değiştirdiğim için artık neyin ne olduğunu biliyorum :))) ben 1 senedir çarpıcı bakır yani bayağı koyu bir bakır kullanıyordum saçım dinlensin diye 1 sene düz boyaya döndüm en sonunda dünde tekrar sarıya dönüş yaptım platin sarısı dipler kumral üzeri platin röfle yaptırdım ve çok ii bir kuaföre gittim bitkisel açıcı kullandılar sadece açılması 3 saati aldı ronra röflesi filan derken 8.30 saatte çıktım kuaförden ama eve geldim bide ne göreyim istediğim sarı olmamış platinden çok beyaz olmuş sinir oldum bu sabah soluğu kuaförde aldım dedim düzeltin onlarda üstüne cila tarzı bişey daha uyguladılar 2 dk beklemeden yıkadılar ve istediğim sarı oldu nasıl mutlu oldum anlatamam bu benim eski kuaförüm değil ilk defa gittim buraya boyadan beynim dolandı bende dikkatli bakmadan çıktım ordan onlarda saf sandı herhalde beni dediler yutturduk ama ben yermiyim sabah üşenmeden gittim düzelttirdim ohh olsun işlerini iyi yapmazlarsa böyle uğraşırlar işte neyse şuan mutluyum :)) sarı boya ve röfle konusunda size yardımcı olabilirim tabi tecrübelerim doğrultusunda :)))guclubacismile

canım madem okadar tecrübelisin umarım banada birkaç tavsiyede bulunabilirsin sarıya boyatmak istiyorum saçlarımı bebek sarısı denen renge istiyorum ya da dore sarı benim saçlarım orjinal açık kahve ama nasıl kahve saçlarım çok ince telli yaz olsun kış olsun güneşte feci açılıyo yani dipten gelenler koyu kahve saçlarım ince telli olduğu için daha kolay sarı olur gibime geliyo ama daha da çabuk yıpranabilir de gibime geliyo:) şimdi ben bu incecik telli saçlara oreal uygulatamam hele röfle asla. boyayarak nasıl yapabilirim yavaş yavaş açabilirim rengini bana fikir ya da marka verebilirmisin

teşekkürler....

palette yoğun açıcıyla kumral saçlarıma balyaj yapıcam ama turuncu olmasından korkuyorum,boyanın içine sarı boya karıştırarak kullanabilir miyim,bu konuda biri yardımcı olabilir mii :2::2:

Back