- Konu Sahibi gxoxzdey_85
buğday tenliler bu renk gitmez canım beyaza yakın bir sarı ancak beyaz san ama tam süt beyazlara yakışıyor çok iddalı bir renk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşım kızılın üstüne röfle tutmaz ...Fakat çok kararlıysan eger bu kuaförlerde boya silici var 30 dakikada kızıldan sarıya dönüyor ama sanırım masraflı biraz onu yapabilirsin ancak evde olmaz asla...Evde platin sarısı yapmakta zordur kuaförde bile başka başka boyalarla yapıolar anca...
Ben ne yapıcağımı bilmiyorum röflelerimden rahatsız oldum ve hepsini sarı istiyorum aslında ama ne uygulayacağımı bilmiyorum...Açıcı boyalardan mı alsam pallette gibi yoksa röfle seti alıp benim röflesiz doğal saçlarıma uygulasam hepsi bir olurmu onuda bilmiyorum:1no2:
Barbizeynep merhaba,
Benim saçlarımda ilk boyandığında senin bu renginden (platin sarı) oluyor ama daha sonra renk koyulaşıyor ve koyu sarıya dönüyor. Senin saçlarında böyle bir problem olmuyor mu :uhm: Neden rengin koyulaştığı konusunda bir fikrin var mı acaba? İlk resmim 27 Nisan' da platin sarısı diye boyattığım saç rengim. Sonraki resmim 4 Mayıs' ta çekilmiş resmim (2 yıkamadan sonra renk koyulaşıyo yani):
cnm senin tüm sacını mı boyadılar ???
kuaforler bitkisel boya kullandıklarını soyluyorlar ama hepsinin içinde oryal var aksi takdir de sac rengi acılmaz benim dogal rengim koyu kumral ama saclarım suanda platin sarıya boyalı,goldwell ve tierra kullanıyor kuaforum saclarım da hiç bir yıpranma olmadı
nehir walla iyiymiş sonunda istediğin renge kavuşman beni mutlu etti yoksa senin adına çok üzülürdüm okadar işleme rağmen mutlu değilsen hepimizi üzerdi bu..
ben tek bişey soracam bi üste te yazdım ama çok uzatmıcam bu sefer saçım dalgalı maşa yapmış gibi dalgalı röfle yaptıracam ama dalgalı saçta nasıl durar bilemiyorum sence nasıl durur kendini gösterirmi yoksa kıvırcıklar arasında kaybolur gider mi? :/
teşekkür ederim nehir bana gaz geldi şimdi:)
ya korkuyorum hep yıpranıyor sen de senelerdir kullanmışın yıpranmıyor mu ben uzun saç seviyorum zaten kısa da yakışmıyor yıpranacak die de yaptırmamak saçma gibi gözüküyor sonuçta kendi saçımız bile bir zaman sonra güneşten tozdan vs.dış etkenlerden yıpranıyor öle deilmi?:çok üzgünüm:
yine düşüncelere kapıldım bak şimdi CADIARZU kafamçokkarıştı
tm anlaştık çoq teşekkür ederim sorunlarımı dinleyip yardımcı olduğun için saçım zaten hani nasıl anlatayım kolestonun 9 numara sarı rengi var belki bilirsin die yazayım dedim gerçek saçım o renk zaten bir sene boyuncada dinlendirdiğim için hiç boya da yok yani saçımı açmalarına gerek yokmuş öle demişlerdi tam röfle rengiymiş kendi saçımın üstüne ara ara sarı atıcaz altına boya ya da açıcı sürmeye gerek yoq demişler di bi ara ama tabi baya oldu ben konuşalı :) ben bi gideyim tekrar ya bide burası küçük bir şehir ve inan hiç iyi bir kuaför yok ;(
arkadaşlar ben uzun zamandır bu kulube üyeyim ama bu konuya yeni üye oldum bunun sebebide dün saçımı sarıya boyattım daha öncede çok röfle kullandım artık usta sayılırım kuaföre gittiğimde çatır çatır konuşuyorum onarda şaşırıyor sizdemi kuaförsünüz diyor ama alakası yok sadece röfleyi senerdir kullandığım ve canım sıkıldıkça tonlarını değiştirdiğim için artık neyin ne olduğunu biliyorum :))) ben 1 senedir çarpıcı bakır yani bayağı koyu bir bakır kullanıyordum saçım dinlensin diye 1 sene düz boyaya döndüm en sonunda dünde tekrar sarıya dönüş yaptım platin sarısı dipler kumral üzeri platin röfle yaptırdım ve çok ii bir kuaföre gittim bitkisel açıcı kullandılar sadece açılması 3 saati aldı ronra röflesi filan derken 8.30 saatte çıktım kuaförden ama eve geldim bide ne göreyim istediğim sarı olmamış platinden çok beyaz olmuş sinir oldum bu sabah soluğu kuaförde aldım dedim düzeltin onlarda üstüne cila tarzı bişey daha uyguladılar 2 dk beklemeden yıkadılar ve istediğim sarı oldu nasıl mutlu oldum anlatamam bu benim eski kuaförüm değil ilk defa gittim buraya boyadan beynim dolandı bende dikkatli bakmadan çıktım ordan onlarda saf sandı herhalde beni dediler yutturduk ama ben yermiyim sabah üşenmeden gittim düzelttirdim ohh olsun işlerini iyi yapmazlarsa böyle uğraşırlar işte neyse şuan mutluyum :)) sarı boya ve röfle konusunda size yardımcı olabilirim tabi tecrübelerim doğrultusunda :)))guclubacismile