- Konu Sahibi gxoxzdey_85
evet canım mavi toz açıcı ama ben daha önceden deneyimli olduğum için yaptım bilmeyenler için pek tavsiye etmem...
Birhafta olmuştu yapalı saçlarımı röfle işte kuaföre sordum bana 50 ylt fiyat verdi...
Bende en sonunda dayanamadım ve açıcı aldım toz hemde 5 ytl lik falan sonra kozmetik markettende oksidan suyu aldım 9 luk nomal boya gibi karştırıp sürdüm kafama jeyyar
YArım saat beklettim ama sürekli kontürol ettim saçalrımı falan..öle oldu ama süper oldu yani gören herkez süper diyor..
Bide benim kendi doğal saçlarıma yaptım röflelerde vardı ama çok yıpranmamıştı saçlarım
merhaba witchofcathedral, bende sacıma bır ıslem yaptırdım 2 hafta oldu ama ısteıgımden cok farklı bır renk oldu dırek balyaj yaptı kuaför sonra aynı gun uzerını organık boya ıle boyadım rengın adını tam bılmıyorum ama suan kumraldan da acık hafıf turuncumsu ama cok az kahve rengı gıb bı renk .. ve yıkadıkca altlardan balyaj sarısı cıkmaya basladı ben sımdı bı arkadasla kendım sacımın her yerıne bu acıcıyı uygulayıp sarı yapmak ıstıyorum olmdı yıne boya ıle kaparım.. ama ıcımde kaldı aynı senınde yaptıgın gıbı koyu olan kısımlarınada surup her yerı sarı yapıcam yalnız hangı urunle hangısını ne dozda karıstırıcam bılmıyorum ama boya yapmaktan anlarım da röfle karısımını pek bılmıyorum.. evde yapmakta kararlıyım cunku kuaför e gıtmek hem rezıllık hemde yıgınla oara kaybına nedne oldu sımdıye kadar bır kere memnun cıkamadım artık yettı dıyorum yanı ne yapıcaksam kendım yapıcam.. yardımcı olursan sevıırım hangı urunle hangı urunu ne dozda karıstırıp sacıma uygularsam sacımın her yerını sarı yapabılırım.. kendı sacımın rengı kumral-acık kumral arası bı renk ama suan yukarıda bahsettıgım boya rengı var ve bayagıda akmıs vazıyette bazı yerlerden balyajlar ortaya cıkmıs durumda cevabını beklıyorum sevgıler..