Biten bir evliliğin ardından ilk defa?

Nasıl geçti buluşma heyecanla bekliyorum

Kizlar kusura bakmayin pazar gunu bulusmadan sonra eve gelip uyudum bugun de is güc derken giremedim foruma hemen gelismelerden haber vereyim ben

Pazar gunu yani dün aldi beni o bahsettigi mekana gittik bir sure sadece goy goy yaptik yani bos konulardan konustuk sonra konu iliskilere geldi dolayisiyla bunun bana nasil yaklasacagini bilmedigi konusuna

Bana dedi ki seninle gercekten cok guzel zaman geciriyorum ciddi anlamda egleniyorum yaninda beni korkutan tek sey seni tekrar kirmak dedi ben de kendine guvenmiyor musun bu konuda dedim yo guveniyorum yani oyle ben seni uzerim triplerine girmiyorum dedi o zaman ne dedim? Tanisali cok olmadi ama sana deger veriyorum uzmek isteyecegim bi insan degilsin dedi ama boyle bi konuda hassasiyetin var sonucta ve sana yasatacagim en ufak bi kirginlik tekrar guvenini sarsar gibi bir sey soyledi ben de dedim ki ben o kirginlik surecini asali cok oldu tabii ki guven problemi yasiyorum ama bunun tum hayatimi etkilemesini istemiyorum bunu da aştım sayilir falan dedim o zaman daha acık konusayim seninle dedi

Senden gercekten etkileniyorum dedi seni tanidikca gelisen bir sey bu dedi aramizda karsilikli bir sey olursa seninle bi iliskim olmasini ister miydim evet isterdim dedi sadece bu sureci daha yavastan almak isterdim cunku hem sen hem ben bi iliskiye daha saglam temellerle baslamak istiyoruz dedi ben de dedim ki evet bi anda bi iliskinin icerisinde bulmak istemiyorum kendimi bocalayabiliriz sonucta dedim

Baya bi sure oturduk sohbet ettik yemek yedik gece sonunda ikimiz de gayet keyifli ayrildik ben arabadan inerken yanagimdan optu biraz uzun bi opucuktu denilebilir ben net olarak senden hoslaniyorum demedim ama farkindadir sonucta su an birbirimizi daha iyi tanimaya calisiyoruz bi iliski olacaksa yavas ama saglam olsun kafasindayiz denilebilir

Bugun de bos kaldigi her an dibimdeydi sagolsun is cikisi birakayim falan dedi zahmet olmasini istemedigim icin kabul etmedim

Yaaaaaaa, çok güzellllllll , Allahım bozmasınnn

Konuşma tarzını filan çok beğendim hoş ve kibar birine benziyor seni mutlu edecek gibi:) maşallah

Yaaaaaaa, çok güzellllllll , Allahım bozmasınnn

Cook tesekkur ederiiim umarim ya ben de mutlu olayim artik

Konuşma tarzını filan çok beğendim hoş ve kibar birine benziyor seni mutlu edecek gibi:) maşallah

Evet gorsen kadinlara nasil yaklasmasi gerektigini cok iyi biliyor gibi (umarim sonu iyi olur tabi bu durumun ) pat diye hadi sevgilim ol kafasinda olmamasi cok sevindiriyor beni yani beni gercekten tanimak istedigini dusunuyorum, cok tesekkur ederimm

Çok çok sevindim sizin adınıza bu kk sayesinde açık olmuşsunuz o da size açık olmuş ben de boşanan bir kadın olarak hem sizi hem de karşı tarafı çok iyi anlıyorum ki siz de hem mantık hem de kalbinizi dinliyorsunuz. Rabbim haksız yere acı çeken ve mutsuz olan kadınlara 2. şansı versin. Dilerim yanılmassınız ve sizi çok mutlu eder.

Umarım çok mutlu olursunuz çok sevindim

Gelişmelerden haberdar edin bizi meraktan çatlıyorum :)

Gelişmelerden haberdar edin bizi meraktan çatlıyorum :)

Ayy bu hafta isler cok yogun oldugu icin kendime bile zor vakit ayiriyorum eve gider gitmez uyuyorum gibi bir sey sadece dün aksam gorustuk

Gelisme degil ama yine de soyliyim her seyi o kadar agirdan aliyor ki nedense cok hosuma gidiyor bu durum yani aramizda hala fiziksel bi temas olmadi ama cok samimi yani aramizda tam olmasi gerektigi gibi bir sınır var adami tanidikca daha da hoslaniyorum

Bu arada cumartesi gunu yakin bir arkadasinin dogum gunu varmis kutlama yapacaklar kendisine eslik etmem icin beni de davet etti 9-10 kisi falan oluruz cok sıkılırsan bana söyle ayrilir onlardan falan dedi ben de kabul ettim

Sizce yakin arkadas cevresine beni sokmak isteyerek adim mi atmis olduu

Kankaları öyle ortamlara sokmak adeti değilse sizi kız arkadaşı olarak anlatıp tanıtmak üzere çağırmıştır :)
Hadi hayırlısı :)

Ayı maşallah diyelim nazar değmesin. Nasıl hayranlıkla okuyorum anlatamam:)

Doğru yoldasınız demek oluyor , sizin düğüne gelecek miyiz

Bence öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…