- 15 Ocak 2018
- 2.670
- 4.840
Nasıl geçti buluşma heyecanla bekliyorumEveeeet akşam 7 gibi alacak beniiii
Evet çok şükür geride kaldı o iğrenç insanlar ve iğrenç günler... Haber almak istemesem de ortak arkadaşlarımız vardı eski eşimle bildiğim kadarıyla o kadınla da görüşmüyorlarmış artık ama bence gizliden gizliye bile görüşüyor olabilirler sırf çevre baskısından dolayı öyle yansıtıyordur onlar
Ahaha çok çok çok teşekkür ederim darısı başına umarııım
Kızlar bugün aramıştı konuşuyordu sohbet arasında akşam buluşmak için teklifte bulundu bildiği çok tatlı sakin bir yer varmış (böyle sakin mekanlardan konuşuyorduk) oraya gideceğiz almaya gelecek beni
Yaaaaaaa, çok güzellllllll , Allahım bozmasınnnKizlar kusura bakmayin pazar gunu bulusmadan sonra eve gelip uyudum bugun de is güc derken giremedim foruma hemen gelismelerden haber vereyim ben
Pazar gunu yani dün aldi beni o bahsettigi mekana gittik bir sure sadece goy goy yaptik yani bos konulardan konustuk sonra konu iliskilere geldi dolayisiyla bunun bana nasil yaklasacagini bilmedigi konusuna
Bana dedi ki seninle gercekten cok guzel zaman geciriyorum ciddi anlamda egleniyorum yaninda beni korkutan tek sey seni tekrar kirmak dedi ben de kendine guvenmiyor musun bu konuda dedim yo guveniyorum yani oyle ben seni uzerim triplerine girmiyorum dedi o zaman ne dedim? Tanisali cok olmadi ama sana deger veriyorum uzmek isteyecegim bi insan degilsin dedi ama boyle bi konuda hassasiyetin var sonucta ve sana yasatacagim en ufak bi kirginlik tekrar guvenini sarsar gibi bir sey soyledi ben de dedim ki ben o kirginlik surecini asali cok oldu tabii ki guven problemi yasiyorum ama bunun tum hayatimi etkilemesini istemiyorum bunu da aştım sayilir falan dedim o zaman daha acık konusayim seninle dedi
Senden gercekten etkileniyorum dedi seni tanidikca gelisen bir sey bu dedi aramizda karsilikli bir sey olursa seninle bi iliskim olmasini ister miydim evet isterdim dedi sadece bu sureci daha yavastan almak isterdim cunku hem sen hem ben bi iliskiye daha saglam temellerle baslamak istiyoruz dedi ben de dedim ki evet bi anda bi iliskinin icerisinde bulmak istemiyorum kendimi bocalayabiliriz sonucta dedim
Baya bi sure oturduk sohbet ettik yemek yedik gece sonunda ikimiz de gayet keyifli ayrildik ben arabadan inerken yanagimdan optu biraz uzun bi opucuktu denilebilirben net olarak senden hoslaniyorum demedim ama farkindadir sonucta su an birbirimizi daha iyi tanimaya calisiyoruz bi iliski olacaksa yavas ama saglam olsun kafasindayiz denilebilir
Bugun de bos kaldigi her an dibimdeydi sagolsunis cikisi birakayim falan dedi zahmet olmasini istemedigim icin kabul etmedim
Yaaaaaaa, çok güzellllllll , Allahım bozmasınnn
Konuşma tarzını filan çok beğendim hoş ve kibar birine benziyor seni mutlu edecek gibi:) maşallah
Umarım çok mutlu olursunuz çok sevindimKizlar kusura bakmayin pazar gunu bulusmadan sonra eve gelip uyudum bugun de is güc derken giremedim foruma hemen gelismelerden haber vereyim ben
Pazar gunu yani dün aldi beni o bahsettigi mekana gittik bir sure sadece goy goy yaptik yani bos konulardan konustuk sonra konu iliskilere geldi dolayisiyla bunun bana nasil yaklasacagini bilmedigi konusuna
Bana dedi ki seninle gercekten cok guzel zaman geciriyorum ciddi anlamda egleniyorum yaninda beni korkutan tek sey seni tekrar kirmak dedi ben de kendine guvenmiyor musun bu konuda dedim yo guveniyorum yani oyle ben seni uzerim triplerine girmiyorum dedi o zaman ne dedim? Tanisali cok olmadi ama sana deger veriyorum uzmek isteyecegim bi insan degilsin dedi ama boyle bi konuda hassasiyetin var sonucta ve sana yasatacagim en ufak bi kirginlik tekrar guvenini sarsar gibi bir sey soyledi ben de dedim ki ben o kirginlik surecini asali cok oldu tabii ki guven problemi yasiyorum ama bunun tum hayatimi etkilemesini istemiyorum bunu da aştım sayilir falan dedim o zaman daha acık konusayim seninle dedi
Senden gercekten etkileniyorum dedi seni tanidikca gelisen bir sey bu dedi aramizda karsilikli bir sey olursa seninle bi iliskim olmasini ister miydim evet isterdim dedi sadece bu sureci daha yavastan almak isterdim cunku hem sen hem ben bi iliskiye daha saglam temellerle baslamak istiyoruz dedi ben de dedim ki evet bi anda bi iliskinin icerisinde bulmak istemiyorum kendimi bocalayabiliriz sonucta dedim
Baya bi sure oturduk sohbet ettik yemek yedik gece sonunda ikimiz de gayet keyifli ayrildik ben arabadan inerken yanagimdan optu biraz uzun bi opucuktu denilebilirben net olarak senden hoslaniyorum demedim ama farkindadir sonucta su an birbirimizi daha iyi tanimaya calisiyoruz bi iliski olacaksa yavas ama saglam olsun kafasindayiz denilebilir
Bugun de bos kaldigi her an dibimdeydi sagolsunis cikisi birakayim falan dedi zahmet olmasini istemedigim icin kabul etmedim
Gelişmelerden haberdar edin bizi meraktan çatlıyorum :)Kizlar kusura bakmayin pazar gunu bulusmadan sonra eve gelip uyudum bugun de is güc derken giremedim foruma hemen gelismelerden haber vereyim ben
Gelişmelerden haberdar edin bizi meraktan çatlıyorum :)
Kankaları öyle ortamlara sokmak adeti değilse sizi kız arkadaşı olarak anlatıp tanıtmak üzere çağırmıştır :)Ayy bu hafta isler cok yogun oldugu icin kendime bile zor vakit ayiriyorum eve gider gitmez uyuyorum gibi bir seysadece dün aksam gorustuk
Gelisme degil ama yine de soyliyim her seyi o kadar agirdan aliyor ki nedense cok hosuma gidiyor bu durum yani aramizda hala fiziksel bi temas olmadi ama cok samimi yani aramizda tam olmasi gerektigi gibi bir sınır var adami tanidikca daha da hoslaniyorum
Bu arada cumartesi gunu yakin bir arkadasinin dogum gunu varmis kutlama yapacaklar kendisine eslik etmem icin beni de davet etti 9-10 kisi falan oluruz cok sıkılırsan bana söyle ayrilir onlardan falan dedi ben de kabul ettim
Sizce yakin arkadas cevresine beni sokmak isteyerek adim mi atmis olduu
Ayı maşallah diyelim nazar değmesin. Nasıl hayranlıkla okuyorum anlatamam:)Ayy bu hafta isler cok yogun oldugu icin kendime bile zor vakit ayiriyorum eve gider gitmez uyuyorum gibi bir seysadece dün aksam gorustuk
Gelisme degil ama yine de soyliyim her seyi o kadar agirdan aliyor ki nedense cok hosuma gidiyor bu durum yani aramizda hala fiziksel bi temas olmadi ama cok samimi yani aramizda tam olmasi gerektigi gibi bir sınır var adami tanidikca daha da hoslaniyorum
Bu arada cumartesi gunu yakin bir arkadasinin dogum gunu varmis kutlama yapacaklar kendisine eslik etmem icin beni de davet etti 9-10 kisi falan oluruz cok sıkılırsan bana söyle ayrilir onlardan falan dedi ben de kabul ettim
Doğru yoldasınız demek oluyor , sizin düğüne gelecek miyizAyy bu hafta isler cok yogun oldugu icin kendime bile zor vakit ayiriyorum eve gider gitmez uyuyorum gibi bir seysadece dün aksam gorustuk
Bence öyleAyy bu hafta isler cok yogun oldugu icin kendime bile zor vakit ayiriyorum eve gider gitmez uyuyorum gibi bir seysadece dün aksam gorustuk
Evttttt...Doğru yoldasınız demek oluyor , sizin düğüne gelecek miyiz