Biten bir evliliğin ardından ilk defa?

Ahaha kizlar eger olur da evlenirsek dugune ilk sizi cagiracagim, bunu hep birlikte basardik diyecegim

Su an bir gelisme yok heyecanla aksami bekliyorum dogum gunu icin ama ne giysem diye cok araftayim bana bi yardimci olun elbiseli topuklulu şık bir seyler giyersem abarti olur muyum sizce? Yoksa fazla abartmadan daha spor mu olayim bilemedim ya

Tabi ki olmazsın ama istersen kot pantalon üzerine şık bir bluz giyerek spor ve şık olabilirsin

Iste bi de herkes cok şık olur da ben salaş kalirsam diye korkuyorum keske sorabilecegim biri olsa diger arkadaslari nasil giyinecek diye ya of
Abartı olmayan şık sade bir elbise birde topuklu ayakkabı her yere uyum sağlar gibi... ama azcık dekolte olsada bu gece k.k üyeleri olarak ilk öpücük haberini artık alsak

Abartı olmayan şık sade bir elbise birde topuklu ayakkabı her yere uyum sağlar gibi... ama azcık dekolte olsada bu gece k.k üyeleri olarak ilk öpücük haberini artık alsak

Ahahaha ay bilmiyorum ki bakalim gorecegiz bos bos dolabima bakip geri cikiyorum odadan ney giyecegim diye

Bide merak ettim, profil resimdeki sizmisiniz

Hayiir Eva Green diye cok begendigim bi aktris

Siyah bir elbisen varsa çok abiye olmayan giy gitsin

Haki tonlarinda dökümlü bir elbisem var uzun kollu, salaş kollari olan hafif dekolte bi elbise cok iddiali da degil ama güze gibi dusundum altina da sade bi topuk olabilir gibi bakalim

mesajimi duzeltiyorum .sanirim bulusuyorsun. mutlulugu bu sefer yakalaman dilegiyle.

Son düzenleme:
Iste bi de herkes cok şık olur da ben salaş kalirsam diye korkuyorum keske sorabilecegim biri olsa diger arkadaslari nasil giyinecek diye ya of

Doğum günü nerede? Bir mekandaysa web sitesinden mekanın fotoğraflarına bakabilirsiniz, insanlar neler giymiş diye. Evdeyse nispeten daha spor giyinilebilir.

Aşk güzel bişi sevmek güvenmek.seni kolluyır arıyor.yaşa bu aşkı.hayat o kadarzor ki birbirinize destek olursunuz

Ay bu konu niye hortladı ya canan şu forumda en etkilendiğim konu seninkiydi umarım iyisindir

Bana bu konu fake geldi ama fake değilse bi bilgilendirseydi keşke...Neden aniden kesilmiş konu ve 3 yıl geçmiş

Hortlatilan konulara konu sahibinin dönüp de şu durumdayım dediği çok nadir olduğu halde niye konuyu hortlatip da insanlari gereksiz yere mesgul ediyorsunuz.cok merak ediyorsaniz ozelden msj atip sorsaniz

İnşallah çok mutlu olursunuz şu an her yer kapalı olduğu için bir yere davet edememiştir 1Haziran'i bekleyinBoynuzlanan bir kadın olarak her ihtimali düşünürüm şu da olabilir sevgilisi vardir sizinle dışarıda gözükmek istemiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…