Biten bir evliliğin ardından ilk defa?

Selam meslekdaş:) Mesai dışı iletişim olmaması takıldı kafama nedense...Çünkü zaten mesai yoğundur ne kadar iletişimde kalabiliyorsunuz ki? Ben yan masamdaki arkadaşla 1-2 cümle anca konuşabiliyorum.

Ayyyy boyle adi konmadigi zaman daha heyecanli. Vellahi bazne hayal kuruyorum gecmise donsekkk hic sevgili olmasak ama o adi konmayan durumlara gitsek guzel kiskancliklar heyecanlar tatli telaslar utanmalar. Omur boyu surmeliydi bu durum

Cok mutlu oldum adiniza. Herkes ayni olacak diye bir sey yok. Denemeye deger bence. Umarim cok mutlu olursunuz.

Evet ben de denemeye değer diye düşünüyorum galiba çok çok teşekkür ederimm

Başlarda öyleydi yani diğer arkadaşlara nasılsa bana da öyleydi şimdilerde sanki farklılıklar hissediyorum, dediğin gibi ona nazaran daha ağırdan alıyorum ben elimden geldiğince. Evli değilmiş söylediğine göre 4.5 yıllık bir ilişkide evlilikten dönmüş öyle anlatmıştı. Evet özlemişim ben de sanırım böyle flört etmeyi

Sen bu arada ne yapiyorsun
Ruhsuz ruhsuz durma

Ben ona nazaran biraz daha mesafeliyim açıkçası sanırım üzerimdeki güvensizlik hissi buna sebep oluyor ama bana yaklaşması için yol açıyorum ona hep

Yaa gerçekten o kadar sempatik ki yani ben ondan hoşlanıyorum diye söylemiyorum bunu samimi olmakla yılışık olmak arasındaki çizgiyi şahane ayarlıyor, kendini sevdirmeyi bir şekilde beceriyor insanlara. Evet haklısın ama tam emin olamadığım için gidişata göre ilerliyorum ben de şu anlık

Tadını çıkart. Denemeden de asla bilemezsin.Denemezsende çok pişman olursun.

deneyip de pişman olma korkusu var işte malum

Konunuzu okurken ben heyecanlandım ne guzel:) tavıkı hoslanıyor sizden:) temkınlımolun ağırdan alın ne kadar zor ulaşılırsanız o kadar değetli oluyorsunuz rtkekler boyle:) cok cok mutlu olursunuz umarım

Evet o kadar haklısın ki erkekler nedense hep ulaşılmazı seviyor!

Yaşlar kaç?
Boşanma durumundan haberdar mi?

Ben 31 yaşıma gireceğim o da 29 yaşındaymış. Evet evet uzunca sohbet ettik hatta bunun üzerine

Güzel haber , anlattığınız adam 'alfa' .(bilmeyen google pls) kötü haber alfalar çapkın ve flörtöz oluyor

Mesajının ardından alfa erkekleri biraz inceledim tam bilmiyordum çünkü detayıyla dediğin gibi flört etmekten çok hoşlanırlarmış mavi boncuk dağıtıyorlarmış yani, umarım o bu tabuyu kıran bir alfadır ahaha

Aekadaşça bence ve buluşmaya çağırmaması ilginç böyle sürekli mesaj ve telefon trafiğinden nefret ederim ciddiyeti olan gel oturalım senle dışarda bir akşam derdi

Ya bir yönden hem ciddi konulara girmeyi ben de istemiyorum çünkü yıkamadığım duvarlar var dışarıya karşı, sanki böyle flört ederek kendimi daha güvende hissediyorum ama ilginç evet haklısın

Umarim herkese böyle değildir.
İyice ölç tart, tekrar uzulmemek adina.

Herkese samimi yani yüzünden gülücük eksik olmaz ama başlarda herkese güler yüzlüyken şimdi benimle ekstra ilgileniyor gibime geldi

Erkeğin herkesle muhabbet kuranı herkesle kaynaşanını hiç sevmem iyi düşün bence sadece öylesine mesaj atıyor gibi

Umarım öylesine atmıyordur bilemedim ki

Evli değildir demi? Hani haftasonları buluşma teklif etmediği için aklıma o geldi.

Vallahi ne desem yalan olur 4.5 yıllık bir ilişkiden 1 yıl önce çıkmış ben sadece bunu biliyorum özel hayatına dair

Benim yanılgım da o zaten yani bu tavır ya onun genel tavrıysa diyorum zaman zaman.
Bildiğim kadarıyla yok çünkü sürekli mesajlaşıyor ve telefon görüşmesi yapıyoruz ev arkadaşı var 1 tane, öyle söyledi yani. Bir kere pes oynarken fotoğraf atmıştı bana whatsapp ten ev de az buçuk görünüyordu, bekar evi gibi yani gördüğüm kadarıyla ama tabi kendi evim diyip arkadaşının evinde bile fotoğraf atmış olabilir, neler duyuyoruz.
Yani şöyle söyliyim bu adam (benim gözlemleyebildiğim kadarıyla) yılışık modda bir samimiyet kurmuyor insanlarla sınırını biliyor gibi göründü belki de yanılıyorumdur tabii. Rahatsız olmam nedense böyle insanlar ilgimi çekiyor ama bir ilişki kafasıyla düşünmedim henüz o yüzdendir belki.

Eski eşi de ayni moddaydi..

Eski eşim herkesle samimi olan biri değildi, yıllar önce süregeldiğini iddia ettiği bir kadın arkadaşına fazla samimiydi sadece, sonrasında da olanlar oldu zaten.

Evlilik, nişan vs. gibi şeyler geçmemiş başından. Üniversitede çapkınmış biraz, sonra ciddi bir ilişkiye başlamış, ilişkisi 4.5 yıl sürmüş ama son 6 ayı falan hep tartışmalarla geçiyormuş, kadın sonradan çok kısıtlama getirmeye başlamış hayatına ve yürütemeyip bitirmişler. Ah bir isteseee :)

Ay cok tatlış ne hoş ya :)

Çooook :)

Adam evli bence uzak dur buluşalım demediğine göre

Bakalım biraz daha bekliyorum umarım değildir, öyle olsa şubede bir şekilde duyulurdu gibime geliyor yemeklerde vs.

Bulusmayi gorusmeyi teklif etmiyorsa hayatinda gorustugu birisi olabilir aklima ilk o geldi. Nedense isin içinde erkekler olunca iyi niyetli dusunemiyorum .

Evet bu evli olduğu fikrinden daha mantıklı sanki, yani sevgilisi, görüştüğü biri falan var ve haftasonlarını o kişiye ayırıyor olabilir ama bu sefer de nasıl gün boyu benimle konuşuyor o da ayrı muamma. Kesinlikle! erkekler diyince bi duraksıyorum yani

Hayatında biri var çok büyük ihtimalle. İşyerinde takılıyor dışarıda buluşmak istemiyor. Yok kesin biri var

Umarım yoktur, benim de aklıma geliyor ama düşünüyorum gün boyu nasıl benimle konuşuyor? İnstagramda falan inceledim ilişkisi olduğuna dair fotoğraf hikaye vs. yok ama belli olmaz tabi belki yeni bir şeydir

bence sız bır adım gerıde durun

Ona nazaran bir adım daha gerideyim, teşekkürler yorumun içinn

Selam meslekdaş:) Mesai dışı iletişim olmaması takıldı kafama nedense...Çünkü zaten mesai yoğundur ne kadar iletişimde kalabiliyorsunuz ki? Ben yan masamdaki arkadaşla 1-2 cümle anca konuşabiliyorum.

Evet işte, mesai haricinde görüşebilsek ben de onu daha iyi tanıyabileceğim çünkü kendisi de ben de yoğunuz, en fazla dediğiniz gibi birkaç cümle oluyor, bakışmalar, gülüşmeler oluyor işte...

Ayyyy boyle adi konmadigi zaman daha heyecanli. Vellahi bazne hayal kuruyorum gecmise donsekkk hic sevgili olmasak ama o adi konmayan durumlara gitsek guzel kiskancliklar heyecanlar tatli telaslar utanmalar. Omur boyu surmeliydi bu durum

Biliyor musun sanırım ben de bu heyecanları özlediğimden olsa gerek içim nedense kıpır kıpır, bir ilişki düşünüyor muyum ona da tam emin değilim böyle şahane yani

Biraz tanımaya çalışın , niyetini vs öyle çözersiniz ancak.

Öyle yapmalıyım sanırım evet, çok teşekkürleer

adam yürümüyor koşuyor.

Ahahah emin olabilseem

Konu sahibi nerdesinnn?Çatladik burda
Adam bekar mi bosanmis mi sizin bosandiginizi biliyor mu konusulmustur heralde bunlar.

Çok hastaydıım anca girebildim foruma, yorumlara cevap yazayım diye telefondan girmedim :) Adam şu anda bekarmış, benim boşandığımı biliyor hatta üzerine birkaç saat konuştuk, yani boşanma konusundan sonra ilişkilerden falan bahsettik uzunca

Evet yorumları cevapladım şimdi gelişmelerden haber vereyim madem

Bugün sabah mesaj atmış ben tabi uyuyordum izinli olduğum için "Günaydın umarım iyileşmiş bir şekilde uyanırsın" diye, mesaj attığı saat neredeyse uyandığı saat yani uyanır uyanmaz yazmış resmen Her neyse ben de 10.30 gibi uyandım cevap verdim mesajına "Maalesef daha halsiz hissediyorum" gibisinden mızmızlandım ama gerçekten de çok daha kötüydüm sonra öğle molasına kadar cevap yazmadı, molaya girer girmez aradı konuştuk biraz bir yandan yemeğini yiyip bir yandan benimle konuştu hastaneye götürebilirim akşam serum yemeden kendine gelmeyecek gibisin dedi ben de çok teşekkür ederim ama öğleden sonra gideceğim hastaneye dedim gerçekten de öğleden sonra bir kız arkadaşımla hastaneye gidecektik. Arkadaşıma anlattım hastaneye giderken, iyi yapmışsın hemen olur beraber gidelim deme zaten dedi, sonradan düşündüm bence de iyi yapmışım istemeden

İş çıkışında mesaj atmış yoklamak için, nasıl oldun gibisinden biraz konuştuk sonra ben dedim ki "Bu kadar ilgilendiğin için teşekkür ederim çok naziksin" dedim o da "Böyle ilgilenmiş sayılmam ki keşke birlikte gitseydik hastaneye o zaman olurdu" falan dedi şimdi araba kullanıyor konuşmuyoruz şu an muhabbet bitti yani ama kızlar içim kıpır kıpır 15 yaşıma geri götürdü bu adam resmen beni

Hadi Hayırlısı.

Umarım çok mutlu olursunuz :))

Kiz hafif cok sade varla yok arasi yuzune biseyler sur guzel bir esofmani cek seksi bir tisort hastanede afamin ustune bayil masum masum. Muhtesem yuzyilda hurrem oyle almisti valla kanuniyi

Ayyy evet ben bilemm heyecanlandim.Adam bos degil gibi sizin adiniza cok sevindim.Insallah cok mutlu olursunuz da buraya kandirildim diye konu acmazsiniz.Malum neler okuduk burada

Kız gitseydin ya hastaneye niye gitmedin

Arkadaşıma söz vermiştim, arkadaşım ısrar etmişti götüreyim hastaneye diye bu sefer arkadaşımı ekmiş olurdum hoş olmazdıı

Sizin adınıza çok sevindim :) heyecanlandım bende gelişmeleri bekliyoruz :)

Ben de çok heyecanlıyım yarın işe gideceğim bakalım neler olur hayırlısı :)

Ayyy evet ben bilemm heyecanlandim.Adam bos degil gibi sizin adiniza cok sevindim.Insallah cok mutlu olursunuz da buraya kandirildim diye konu acmazsiniz.Malum neler okuduk burada

Evet ya cidden bir kere de şöyle sevinçli mutlu şeyler paylaşalım bitmiyor ki biz kadınların dertleri, neler neler okuyoruz

Ooo benim ustume yoktur milleti evkendirip basini yakmakta

Darısı başımıza o zaman ahaha

Kızlar bu arada akşam 7 den beri falan konuşuyoruz buralar sensiz çok sıkıcı hemen yarın olsun da gel artık falan diyor , bir de sanırım bu adam evli falan değil ya çünkü bugün instagrama hikaye atmış ev arkadaşıyla ilgili, "ev arkadaşım" diye de geçiyor kurduğu cümlede evli olan adam o kadar takipçiye, tanıdığa bu riski almaz diye umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…