Biten bir evliliğin ardından ilk defa?

Merak etmeyin artık canınız hiç bir şekilde o acı boşanma durumu kadar canınızı acıtmıcak.
Ufak tedbirler alarak dikkatli olarak sizde adımlar atabilirsiniz.
Neolur yani enfazla arkadaşça yaklaşmıştım yanlış anlamışsın der.
Sende he canım hee der geçersin

Kizlarrrrrrr eve daha yeni geldim sayilir yeni girebildim forumaa

Heyecandan olecegim neredeyse o yuzden direkt anlatiyorum. Is cikisinda 3 arkadas kahve icelim dedik yani ben eve donecektim diger 2 arkadas 1-2 saat icer doneriz falan dedi tamam dedim benimki de cikista yanima geliyordu nereye boyle falan derken arkadaslardan birisi sen de gel birer kahve icicez dedi benimki de bana bakti sanki teklif bekler gibi ben de evet ya sen de gelsene dedim olur dedi oturduk sohbet muhabbet 1.5 saat sonra falan arkadaslardan biri kalkti biz 3 kisi kaldik 1 saate kalmadan digeri de kalkti ben de benimkine dedim ki biz de dagilalim madem dedim o da eger vaktin varsa biraz daha oturalim mi dedi peki dedim baska bir mekana gectik birlikte cok guzel sohbet ettik gulduk eglendik asil konuya geleyim

Sizin mesajlarinizdan ve arkadaslarimin da tepkisinden disarida gorusmeme konusuna getirmeye calistim sohbeti, direkt soylemedim ama dedim ki muhabbet arasinda "ya disarda gorusmedigimiz icin seni sadece mesai saatinde taniyabiliyorum" dedim oyle diyince bu dokuldu
"Acikcasi seninle bi karsi cins olarak daha fazla ilgilendigimi fark etmissindir dedi ama bi evlilikten ciktigin icin bana karsi tepkin ne olur kestiremiyorum seni cok kez davet etmeyi dusunup vazgectigim oldu dedi ben de ne oldu seni bu kadar iten dedim yani sana tavrim hep pozitifti dedim o da evet ama guveni kirilmis bi kadina nasil yaklasacagimi bilmiyorum bana da hak verirsin falan dedi

Yani acikca bana yurudugunu ama nasil ilerleyecegini bilmedigini ifade etti aslinda ben de cok ustelemedim benim evliligim biteli 3 yil oldu hala bazi seyleri asmaya calisiyorum ama sen veya bir baskasi olsun olay X kisisi degil hayatimi biten evliligime gore endeksleyemem artik dedim hakli oldugumu falan soyledi sonra "yani artik seni istedigim zaman gorebilirim"dedi guldu ( o an cooookkk tatliydi hala aklima geldikce gulumsuyorum )

Yani durum bu kizlar beni eve birakti vedalasirken iyiydik yine az once de iyo geceler ben uyuyorum yazmis

Ya iste bu cok mutlu oldum adiniza inanin. Ben bile burda okurken heyecaninizi hissedebiliyorum dilerim cok cok cok mutlu olursunuz.

Cok tesekkur ederimm hepinize. Hala net bir sey yok ama ben yine de temkinli olmaya calisacagim, bugun oturdugumuzda fark ettim ki enerjimiz cok uyumlu yani yaninda hem cok heyecanliyim hem de cok rahat ve dogal olabiliyorum eglenebiliyorum, cok hossohbet ve cok sempatik ya umarim bu buyu bozulmaz

Mutlu olun ama gene kendi çağırmamış arkadaşların çağırımca gelmiş umarım ciddidir devamını getirir

Ben sizi hatırladım eski eşinize ifrit olmuştum çok şükür atlatmissiniz o günleri .o pislikler ne yaptılar haberiniz var mı ? Size mutluluklar diliyorum hayırlı biriyse olsun bu beyefendi insallin

İnşallah çok mutlu olursunuz. Darısı başıma çok Amin

Eveeeet akşam 7 gibi alacak beniiii

Ben sizi hatırladım eski eşinize ifrit olmuştum çok şükür atlatmissiniz o günleri .o pislikler ne yaptılar haberiniz var mı ? Size mutluluklar diliyorum hayırlı biriyse olsun bu beyefendi insallin

Evet çok şükür geride kaldı o iğrenç insanlar ve iğrenç günler... Haber almak istemesem de ortak arkadaşlarımız vardı eski eşimle bildiğim kadarıyla o kadınla da görüşmüyorlarmış artık ama bence gizliden gizliye bile görüşüyor olabilirler sırf çevre baskısından dolayı öyle yansıtıyordur onlar

İnşallah çok mutlu olursunuz. Darısı başıma çok Amin

Ahaha çok çok çok teşekkür ederim darısı başına umarııım

Kızlar bugün aramıştı konuşuyordu sohbet arasında akşam buluşmak için teklifte bulundu bildiği çok tatlı sakin bir yer varmış (böyle sakin mekanlardan konuşuyorduk) oraya gideceğiz almaya gelecek beni

Şimdi tamamdır işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…