Biten bir evliliğin ardından ilk defa?

Genelse çok kızardım ben olsam. Böyle insanlara hoşlanıyor gibi yapıp genel tavır olaylarına girmesinler nefret ederim. Adam olsunlar :)
hahaha dimi bence de, gelip tatlı tatlı konuşup umut verip sonra da "ya ben herkese böyle davranıyorum sen yanlış anladın" derse saygımı bozar patlatırım herhalde bir tane suratına

hahaha dimi bence de, gelip tatlı tatlı konuşup umut verip sonra da "ya ben herkese böyle davranıyorum sen yanlış anladın" derse saygımı bozar patlatırım herhalde bir tane suratına
Hayır cool ol ben de başka bir şey anlamadım zaten arkadaştık mesajı ver içinden saydır :)

1.Adam sevişmek istityor.
2.Surekli merak hastası gibi fotoğraflarını inceleyip saçını söyle yapsaydın yok bu kim gibisinden soruları ve aşırı ilgisi bu adamın saplantılı ve baskıcı olduğu izlenimi veriyor.
Buradaki aşk bocuklerine aldanma 3 kere duşun bir kere adım at.
30lu yaşlardaki bir erkek ya da kadınsanız ikiniz bu hareketler yapmacık kalıyor.
Ben söyleyeyim adamın gerçek yuzu başka

Şok oldum ben sevgi böceğiyim sanırım :)

Hiç öyle düşünmemiştim yani tam olarak tanımadığım için hayır öyle biri değil diyemem ama bana öyle bir izlenim vermemişti sadece, teşekkür ederim yorumun için

öyle bir anlattınki ergenliğime geri döndüm şu an...ben evliyim ama gün geçtikçe böyle duygulardan uzaklaşıyoruz ve o günleri özlüyoruz..ufak flörtler tatlı telaşlar bir mesajıyla yüzümüzde olan safça tebessümler ahh ne güzeldi..sana diyeceğim tadını çıkar ama dikkatlide ol...hikayeni aşk dizisi kıvamında buldum ve takip ediceğim...umarım sonu mutlu biten aşk dizileri gibi olur

Füze atsaydınız böyle ölmez konu sahibi:))

1.Sevişmek istemezse daha büyük sorun bence:)
2.İlgisini göstermek için o an en uygun araç olan instagramı kullanmış bence sorun yok..

Konu sahibi; adamın gerçek yüzü başka ya da değil bilinmez elbette. Çok iyi tanıdığımızı sandığımız ve evlendiğimiz insanlar bile bizi şaşırtabiliyor sonuçta. Yüzde yüz emin olmak mümkün değil. O yüzden ne geçmişe takılıp harcayın, ne de geleceği düşünüp kaygılanın. ‘Şuan’ her şey yolunda görünüyor, bu da yeterli bence. Bol şans:)

Siz aynı şubede değil misiniz evli olup olmadığını bilirsiniz ki dosyasından tc sinden neyse işte yani konuşturma beni:) Ben şubedeki herkesin seceresini biliyorum resmen

Ben bu kadr pozitif olamayacagim.
Bulusma teklif etmemesi garip bence. Ben hoslandigim birini is disinda da tanimak isterim. Ama diger durumlar normal. Sen ne kadar kaptirmiyorum dersen de kaptirmissin biraz. Biraz daha gözlemle hersey netlesir bol sans...

Boş boş oturuyorum dedikten sonra oyleyse bir kahve icelim ne dersin derdi bence seni tanimak isteyen biri. Seninle zaman gecurmek isterdi rn basiti. Biraz şupheli durumlar var yine de hayirlisi diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…