Umarıııım yani umuyorum ki genel tavrı bu değildir de bu cümleler bana özeldirYarın olsun da gel artık açıkça hoşlanma tamamdır bence bu konu mutluluklar
Genelse çok kızardım ben olsam. Böyle insanlara hoşlanıyor gibi yapıp genel tavır olaylarına girmesinler nefret ederim. Adam olsunlar :)Umarıııım yani umuyorum ki genel tavrı bu değildir de bu cümleler bana özeldir
hahaha dimi bence de, gelip tatlı tatlı konuşup umut verip sonra da "ya ben herkese böyle davranıyorum sen yanlış anladın" derse saygımı bozar patlatırım herhalde bir tane suratınaGenelse çok kızardım ben olsam. Böyle insanlara hoşlanıyor gibi yapıp genel tavır olaylarına girmesinler nefret ederim. Adam olsunlar :)
Hayır cool ol ben de başka bir şey anlamadım zaten arkadaştık mesajı ver içinden saydır :)hahaha dimi bence de, gelip tatlı tatlı konuşup umut verip sonra da "ya ben herkese böyle davranıyorum sen yanlış anladın" derse saygımı bozar patlatırım herhalde bir tane suratına
Hayır cool ol ben de başka bir şey anlamadım zaten arkadaştık mesajı ver içinden saydır :)
İnşallah sen mutlu ol bari :)Aman yine de öyle bir şeye gerek kalmasın da mutlu mesut devam edeyim hayatıma
Şok oldum ben sevgi böceğiyim sanırım :)1.Adam sevişmek istityor.
2.Surekli merak hastası gibi fotoğraflarını inceleyip saçını söyle yapsaydın yok bu kim gibisinden soruları ve aşırı ilgisi bu adamın saplantılı ve baskıcı olduğu izlenimi veriyor.
Buradaki aşk bocuklerine aldanma 3 kere duşun bir kere adım at.
30lu yaşlardaki bir erkek ya da kadınsanız ikiniz bu hareketler yapmacık kalıyor.
Ben söyleyeyim adamın gerçek yuzu başka
1.Adam sevişmek istityor.
2.Surekli merak hastası gibi fotoğraflarını inceleyip saçını söyle yapsaydın yok bu kim gibisinden soruları ve aşırı ilgisi bu adamın saplantılı ve baskıcı olduğu izlenimi veriyor.
30lu yaşlardaki bir erkek ya da kadınsanız ikiniz bu hareketler yapmacık kalıyor.
Şok oldum ben sevgi böceğiyim sanırım :)
Şok oldum ben sevgi böceğiyim sanırım :)
Umarıııım yani umuyorum ki genel tavrı bu değildir de bu cümleler bana özeldir
1.Adam sevişmek istityor.
Arkadaşıma söz vermiştim, arkadaşım ısrar etmişti götüreyim hastaneye diye bu sefer arkadaşımı ekmiş olurdum hoş olmazdıı
Ben de çok heyecanlıyım yarın işe gideceğim bakalım neler olur hayırlısı :)
Evet ya cidden bir kere de şöyle sevinçli mutlu şeyler paylaşalım bitmiyor ki biz kadınların dertleri, neler neler okuyoruz
Darısı başımıza o zaman ahaha
Kızlar bu arada akşam 7 den beri falan konuşuyoruz buralar sensiz çok sıkıcı hemen yarın olsun da gel artık falan diyor, bir de sanırım bu adam evli falan değil ya çünkü bugün instagrama hikaye atmış ev arkadaşıyla ilgili, "ev arkadaşım" diye de geçiyor kurduğu cümlede evli olan adam o kadar takipçiye, tanıdığa bu riski almaz diye umuyorum