- 7 Mart 2013
- 6.709
- 20.079
- 548
- Konu Sahibi Diplomali_anne
-
Benim arkadaşlarımdan da başörtüsü sebebiyle okuyamadı. Peruk takınca o saç da yine senin gibiymiş oluyor. Sadece vicdan rahatlatma oluyor. Konu sahibine bu yüzden yüklenmeniz saçma. Kendi inancı onu ilgilendirir.Siz kafanıza peruk takıp gelseydiniz
Eski üyeyim kuralları biliyorum,dini ve siyasi bir yorumum da olmadı. Konu zaten bahaneler üreten bir konu sahibi. Okumak isteyen her türlü okur,evlenmek isteyen de evlenir bu kadar. Laf yapıştırmıyorum ayrıca,yorum yazıyorum,kimseden bununla ilgili izin almak zorunda olduğumu sanmıyorum.Benim arkadaşlarımdan da başörtüsü sebebiyle okuyamadı. Peruk takınca o saç da yine senin gibiymiş oluyor. Sadece vicdan rahatlatma oluyor. Konu sahibine bu yüzden yüklenmeniz saçma. Kendi inancı onu ilgilendirir.
Dini ve siyasi konular madem burada yasak, laf yapıştıracaksanız konu sahibine veya aynı zihniyettekilere uygun başlıkta lafınızı yapıştırın.
ilahiyat okumuşsunuz ataması kurslarda okullarda iş olanakları çok fazla değil miİstanbul da halk ekmeğe başvuru dilekçesi verdim İstanbul kitapcisi için yine hakeza. Hatta bazı dükkanını devreden kuruyemiş çiğköfteci gibi kişilerle bile temasa geçtim. Ama o kadar çok önüme gecip yapamazsın edemezsin deniliyor ki... Eşim ticaretle meşgul. En ufak bi adimimi en fazla ne kadar kazanicaksin ki gelirin yanında giderin şu olucak diyip bütün hevesimi kırıyor. Şehit yakını olduğumu belirtmemi de ailem istemiyor. Gurur yapmışlar kendilerince. Çalışmak istiyorum dediğimde evini gecindiren var otur yerinde diyorlar ama ben bişeyler yapicam. Ne bilmiyorum ama yapicam
herkes öyle yazmış da kesinlikle engel vardı,29 yaşındayım lise arkadaşlarım okulun kapısında açar eve dönüşte kapatırdı bi öğretmenimizde peruk takardı ders sonu peruğunu çıkarırdı30 yaşındasınız ve tesettür engeli yüzünden okuyamadiniz he mi?
Liseler de yasak 2013 de kalktı ...üniversitelerde ise 2008 de fiilen yasak yoktu...Üni.ler YÖK e, liseler MEB e bağlıdır çünkü ya...konu sahibi zaten İHL mezunu ama üniversiteye bu yüzden gidememiş offfff sıkıldım ama ....Açın google a bakın ya hala yok yasaktı yok değildi, yok siyaset konuşmayın....tamam mağduruz bacım, 2008 de de magdurduk hala mağduruz, hep mağduruz, tamam kabul vallahi de pes billahi de pes....herkes öyle yazmış da kesinlikle engel vardı,29 yaşındayım lise arkadaşlarım okulun kapısında açar eve dönüşte kapatırdı bi öğretmenimizde peruk takardı ders sonu peruğunu çıkarırdı
tamam ben 2011 de mezun oldum liseden vardı yani ben açıktım o dönem vardı,gördüğümü söylüyorum..liseden bahsediyorum benLiseler de yasak 2013 de kalktı ...üniversitelerde ise 2008 de fiilen yasak yoktu...Üni.ler YÖK e, liseler MEB e bağlıdır çünkü....offfff
İyi şimdiki durumu da belirteyim ; ilköğretim ve anasınıfları da dahil serbest... Bundan 10 yıl sonra filan, "yasak yüzünden çocuğumu kreşe bile yollayamadim,kapılardan kovuldum" diyen biri olursa aklınızda olsun.tamam ben 2011 de mezun oldum liseden vardı yani ben açıktım o dönem vardı,gördüğümü söylüyorum..liseden bahsediyorum ben
Ulan bi kere de doğru düzgün yorum yap beAceba demeyi birakmalisiniz mesela
Acaba doğrusu
Her üniversite almıyordu. 2008 de doktora yaptığım üni asla almadı öğrencileri. 2011 den sonra başıörtülü girebildiler. Çalışanlarda dahil bunaLiseler de yasak 2013 de kalktı ...üniversitelerde ise 2008 de fiilen yasak yoktu...Üni.ler YÖK e, liseler MEB e bağlıdır çünkü ya...konu sahibi zaten İHL mezunu ama üniversiteye bu yüzden gidememiş offfff sıkıldım ama ....Açın google a bakın ya hala yok yasaktı yok değildi, yok siyaset konuşmayın....tamam mağduruz bacım, 2008 de de magdurduk hala mağduruz, hep mağduruz, tamam kabul vallahi de pes billahi de pes....
Peki konu sahibi iddia ettiği gibi kapıda polisler tarafından kolundan tutulup savrularak kovulmayip sınava girmiş ve "her" veya "herhangi" bir üniversiteye yerlesebilecek puanı alabilmış olsaydı, durumunu değiştirecek bir adım atabilecek miydi sizce ?Her üniversite almıyordu. 2008 de doktora yaptığım üni asla almadı öğrencileri. 2011 den sonra başıörtülü girebildiler. Çalışanlarda dahil buna
Ulan bi kere de doğru düzgün yorum yap be
Kaç sene öncesinden bahsediyorsunuz? Siz 30 yaşındasınız? Akp 20 yıldır iktidarda
Gerçekten 2000lerin başından beri serbest olduğunu mu sanıyosunuz? 2013 civarlarında serbest oldu okullarda tesettür. Ben konu sahibinden küçüğüm ama yasağın olduğu dönemi ben de hatırlıyorumTesettür yüzünden okuyamadım derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?