Herkes tesettür olayına takılmış. Aksi olmuş olsa niçin kendi geleceğimi yakiyim, niçin imkan varken puanlarım iyiyken eğitimi yarıda bırakıp evleneyim? Aynı dönem birlikte okuduğum bicok arkadaşım sınava girebildi okulda sorun yaşadı , bazıları benden sonra bikac defa sınava girdi öyle kazanıp okudu. Ben o dönem sınava girmeye gittim giremedim bile. Yani tam anlamıyla çözülmüş herkesin rahatça okuduğu bı dönem değildi Evliliğim süresince sınava bir kere girdim düşük bı puan aldım. İHL geçmişim dolasiyla rahat geçerim diye ilahiyati seçtim önlisans a puanım yetti. Ve gerçekten de hiç zorlanmadan bitirdim. Bölümden yana pişman değilim yani. Şimdi tekrar DGS e başvurdum olursa dörde tamamlamak istiyorum. Halinhazirda yabancı dilimi gelsitirmeye çalışıyorum yaklaşık iki senedir sürekli ingilizce üzerine gittim. İş konusunda acelem yok öyle acil paraya da sıkışmış bı vaziyette değilim. Sadece kendimi bulunduğum noktadan daha ileriye taşımak istiyorum.
İBB başvurularim, DGS kpss sınav başvurularim hala benim için bı seçenek. Şuan sadece bunlardan sonuç alamazsam napabilirim diye düşünüyorum. DGS olursa ilk ona yonelirim. Olmazsa ticari bişeyler olabilir. Kpss çok niyetim yok ama en son çare hiç bişey yapmazsam eğer bu defa ona yönelik hazirlanirm . Hayırlısı olsun