- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 28
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Super bende Sabah peynirli omlet ve avacado oglen uzum. Aksamda corba ve sebzeli et sote yogurt yedimaksam biraz fazla yedim cubku oglenden acdim. Ama 5 de yedim. Yani Iyi sayilir. Amsamada cay icerim
Biraz halsizkik var bol meyve yedim seker war icinde Ama mecburumen Iyi sekilde atlatmam gerek benim bebis dis cikarmaya basladi ve benden baska bakicak kimse yok . O yuzden guzel yedim bugun aksamdaayşegül çoruhlu doktor akşam yemeğini beşte bitirin diyor ne güzel keşke ben de beşe çekebilsem. güzel yemişsin afiyet olsun.
saglıgın nasıl
Biraz halsizkik var bol meyve yedim seker war icinde Ama mecburumen Iyi sekilde atlatmam gerek benim bebis dis cikarmaya basladi ve benden baska bakicak kimse yok . O yuzden guzel yedim bugun aksamda
Cidden ya al benden de o kadar 71.400 gram -2 kilo vermisimTartıda 72 çıktım. O tatlı krizlerim, gece wve gelip on birde yemelerim olmasaydı eminim hedefe varacaktım.
neyse, hic yoktan -2 kilo iyidir deyip bu hafta fire vermeden devam ediyorum....
ilk sayfaya ekliyorum seninkini de ekleyelim
Cidden ya al benden de o kadar 71.400 gram -2 kilo vermisimolsun bence gayet Iyi
Selam Yok bozmak tam gaz ileriahaha ekledim seni de, insallah 09.12 tarihine de eksileri ekleriz.
Napıyosun kız, bozmuyorsun di mi :)
ahaha of ya istedigimiz kilolara düşelim gardroba bomba parçalar girmeye başlarSelam Yok bozmak tam gaz ileriahaha . Bence her hafta iki kilo verirsek subatta manken olcaz wuhuu Ben aninda basarim mini elbise topuklu ayakkabi kucagimda bebek citir Ama pozunu
Ahaha Ben eski kiyafetlerime girmem icin o kiloya dusmem sartahaha of ya istedigimiz kilolara düşelim gardroba bomba parçalar girmeye başlar
benim hedef 58 60. Biraz balık etçiyim
Ahaha Ben eski kiyafetlerime girmem icin o kiloya dusmem sartkiyafetlerimin hepsi cope gider batarimm biterimm kilo vercem diye dogru duzgun alisveris de yapmadim sisko kiyafeti almak cok zoruma gidiyor buseeesss sinirlerim bozuluyorr resmen
Hadi bakalim duseriz insallah . Esim Bana diyor ki artik birlikte tatli keyfi aksamlari Yok muahahah yaa evet bi parça kıyafet 400-500 tl olmuş ama istediğim kiloya insem şimdi harcrken duyduğum hüznü pek duymam
55'e cok bir sey yok ki, 80lerden 90lardan başaran hanımlar var sen kolaylıkla inersin
bugün kabak detoksuna başladım.
kabak detoksu daha önceleri 3 gün yapıp çok iyi sonuç almıştım.
sabah normal kahvaltı yaptım.
öğünlerde rendelenmiş kabağı yoğurt ve cevizle ekmeksiz yiyeceğim.
Hadi bakalim duseriz insallah . Esim Bana diyor ki artik birlikte tatli keyfi aksamlari Yok muo da hamilelikde benle birlikte kilo aldi . Bana bakicakmis eger zayiflayabilirsem yanimda gobekli gezmicekmis spora baslarim hemen diyor senin gobegin benle bir mi kesildi dedim Yok ya dio disari cikicaz herkez kadina
Bir yanindaki hiyar bak derler diyor yediremem Bn oyle dedibeni cok guldurdu dun Sen hot mama
Olcaksan Bnde fit dad olcam dio adam kiskanmaya basladi iki kilo verdik diye
Ahahah cok yogun calisiyor bu aralar vakit bulursa giderahaha abi hemen fark etmeye başlamış bak bakcuma günü bi eksi 2 olsa direkt çalışmalara başlar
valla gitsin salona ağırlık bassın yılın taş çifti ilan edeceğim sizi
Ahahah cok yogun calisiyor bu aralar vakit bulursa giderSen napiyorsun Ben bu Sabah yarim pogaca yedim Ama canjm cok cekti o kadar olur demi yani
afiyet olsun :)Bnde Cok acim oglumu yiyorum aradaaksam yemegi yicem bakalim ne kadar kendime hakim olcammm