Birlikte zayıflayalım =)

Super bende Sabah peynirli omlet ve avacado oglen uzum. Aksamda corba ve sebzeli et sote yogurt yedim aksam biraz fazla yedim cubku oglenden acdim. Ama 5 de yedim. Yani Iyi sayilir. Amsamada cay icerim

ayşegül çoruhlu doktor akşam yemeğini beşte bitirin diyor ne güzel keşke ben de beşe çekebilsem. güzel yemişsin afiyet olsun.
saglıgın nasıl

ayşegül çoruhlu doktor akşam yemeğini beşte bitirin diyor ne güzel keşke ben de beşe çekebilsem. güzel yemişsin afiyet olsun.
saglıgın nasıl
Biraz halsizkik var bol meyve yedim seker war icinde Ama mecburumen Iyi sekilde atlatmam gerek benim bebis dis cikarmaya basladi ve benden baska bakicak kimse yok . O yuzden guzel yedim bugun aksamda

Biraz halsizkik var bol meyve yedim seker war icinde Ama mecburumen Iyi sekilde atlatmam gerek benim bebis dis cikarmaya basladi ve benden baska bakicak kimse yok . O yuzden guzel yedim bugun aksamda

Günaydın mavis.
Sen annesin, ye iç bak kendine tabii ki. Maksadimiz gereginden fazla yeme, asiriya kacma ki gereksiz yere kilo yüklenip mutsuz olma...
ben de hiç iyi bi tartı sonucu beklemiyorum ve simdi tartıys gidiyorum

Tartıda 72 çıktım. O tatlı krizlerim, gece wve gelip on birde yemelerim olmasaydı eminim hedefe varacaktım.
neyse, hic yoktan -2 kilo iyidir deyip bu hafta fire vermeden devam ediyorum....
ilk sayfaya ekliyorum seninkini de ekleyelim

ahaha of ya istedigimiz kilolara düşelim gardroba bomba parçalar girmeye başlar
benim hedef 58 60. Biraz balık etçiyim
Ahaha Ben eski kiyafetlerime girmem icin o kiloya dusmem sart kiyafetlerimin hepsi cope gider batarimm biterimm kilo vercem diye dogru duzgun alisveris de yapmadim sisko kiyafeti almak cok zoruma gidiyor buseeesss sinirlerim bozuluyorr resmen

Ahaha Ben eski kiyafetlerime girmem icin o kiloya dusmem sart kiyafetlerimin hepsi cope gider batarimm biterimm kilo vercem diye dogru duzgun alisveris de yapmadim sisko kiyafeti almak cok zoruma gidiyor buseeesss sinirlerim bozuluyorr resmen

ahahah yaa evet bi parça kıyafet 400-500 tl olmuş ama istediğim kiloya insem şimdi harcrken duyduğum hüznü pek duymam
55'e cok bir sey yok ki, 80lerden 90lardan başaran hanımlar var sen kolaylıkla inersin
bugün kabak detoksuna başladım.
kabak detoksu daha önceleri 3 gün yapıp çok iyi sonuç almıştım.
sabah normal kahvaltı yaptım.
öğünlerde rendelenmiş kabağı yoğurt ve cevizle ekmeksiz yiyeceğim.

Hadi bakalim duseriz insallah . Esim Bana diyor ki artik birlikte tatli keyfi aksamlari Yok mu o da hamilelikde benle birlikte kilo aldi . Bana bakicakmis eger zayiflayabilirsem yanimda gobekli gezmicekmis spora baslarim hemen diyor senin gobegin benle bir mi kesildi dedim Yok ya dio disari cikicaz herkez kadina
Bir yanindaki hiyar bak derler diyor yediremem Bn oyle dedi beni cok guldurdu dun Sen hot mama
Olcaksan Bnde fit dad olcam dio adam kiskanmaya basladi iki kilo verdik diye

ahaha abi hemen fark etmeye başlamış bak bak cuma günü bi eksi 2 olsa direkt çalışmalara başlar
valla gitsin salona ağırlık bassın yılın taş çifti ilan edeceğim sizi

ahaha abi hemen fark etmeye başlamış bak bak cuma günü bi eksi 2 olsa direkt çalışmalara başlar
valla gitsin salona ağırlık bassın yılın taş çifti ilan edeceğim sizi
Ahahah cok yogun calisiyor bu aralar vakit bulursa gider Sen napiyorsun Ben bu Sabah yarim pogaca yedim Ama canjm cok cekti o kadar olur demi yani

Ahahah cok yogun calisiyor bu aralar vakit bulursa gider Sen napiyorsun Ben bu Sabah yarim pogaca yedim Ama canjm cok cekti o kadar olur demi yani

afiyet olsunnnn yarımda kaldıysa iyi bişi olmaz geçen hafta ben bir tam yemiştim kahvaltıda
Bugün bi sürü ceviz yedim findik yedim ve iki tane lokum.. yemiyeydim iyiydi
altıda da kabağımı yicem işteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…