Birlikte zayıflayalım =)

Buse Cok merak ettim seni . Iyi misin cok ozel degilse neden gelemedin . Insallah hersey yolundadir . Ben diyete devam ediyorum arada biraz fazla kaciyor Ama asla birakmiyorum . Geldigine Cok sevindim. Tekrar kac kilo ile devam ediyorsun ? Yine bizimlesin harikasin

bitanesin maviciğim çok teşekkür ederim bahsederim tabii ki ama böyle ulu orta bahsetmeyeyim.
şimdi de çok iyi hissetmiyorum ama en azından biraz tipimi düzelteyim iyice depresife düşmeyeyim.
muhtemelen kilom ilk başladığımdan da artmıştır. bugün diyette değildim zaten, yarın sabah baslıycam.
senin adına cok sevindim. lütfen hic birakma harikasin

bitanesin maviciğim çok teşekkür ederim bahsederim tabii ki ama böyle ulu orta bahsetmeyeyim.
şimdi de çok iyi hissetmiyorum ama en azından biraz tipimi düzelteyim iyice depresife düşmeyeyim.
muhtemelen kilom ilk başladığımdan da artmıştır. bugün diyette değildim zaten, yarın sabah baslıycam.
Umarım. Hersey yoluna gider kafanı kilo vermeye odaklan enazindan sorunlarından uzaklaşırsın bende kaçırıyorum atama ama bırakmıyorum belki uzun vade de verecem ama verecem yani inat ettim :)

insallah tez zamandaal toparlarsin canim ❤️

Tebrikler çok sevindim 6li rakamları görmüşsün umarım bende 7 li rakamları görürüm:)
4 kilo falan vermişsin sanirim eskilere baktım 3 haftada süpersin gerçekten darısı basima
Ben bu sabah 80.9 ciktim

Tesekkur ederim . Wallahi gidiyor yavas gidiyor Ama gidiyor . Insallah 5 li rakamlari gormek nasip olur . Sanada 6 li rakamlari gormek nasip olur insallah ☺️ Eminim kilolar gidince hayat kalitemiz articak Bn cok yoruluyordum kiloyla hayatim boyunca hep 53-55 kilolardaydim maksimum 58 i gormusdum o zaman bile yuh diyordum . Simdi kendimi duba gibi hissetmeye baslamisdim. Verdikce kendime olan guvenim artiyor

Tesekkur ederim . Wallahi gidiyor yavas gidiyor Ama gidiyor . Insallah 5 li rakamlari gormek nasip olur . Sanada 6 li rakamlari gormek nasip olur insallah ☺️ Eminim kilolar gidince hayat kalitemiz articak Bn cok yoruluyordum kiloyla hayatim boyunca hep 53-55 kilolardaydim maksimum 58 i gormusdum o zaman bile yuh diyordum . Simdi kendimi duba gibi hissetmeye baslamisdim. Verdikce kendime olan guvenim artiyor
Ben liseden beri 6li rakamları görmüyorum 😃😃
Belki yaza doğru oda okur.
Kesinlikle kilo verdik e daha enerjik oluyorum

yok artık ya bir insan kendisine bunu neden yapar..
76 kilo olmuşum.
17 Aralık 76 kilo ile yine yeni bastan aranızdayım o_O
Birazdan sade türk kahvesi ile acilis yapacağım,
gün icinde tavuklu salata düsünüyorum ilk öğün
Toparlarsin bence hızlıca bol bol su unutmayalım.

ZincirKirma ZincirKirma M mavi_ylmz :KK19:
geri motive olmamı sağladığınız için çok teşekkür ederim kızlar.:KK25:
istediğimiz kiloları veririz inşallah birlikte.
ben bir kupa sade filtre kahve, 1 muz, 1 kare bitter çikolata tükettim.
öğle yemeğine kadar bol su.
Bravo 👏 yapicaksin 👏👏 hep birlikte zayiflamis cikicaz bu sayfadan 😍😍

X