- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 28
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
bir an önce cuma gelsin yahu, çatlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugün yemeği biraz fazla kaçırdım ne yalan söyleyeyim. ama bozmuş sayılmam. senin nasıldı
Sen ztn pazartsi cok az yedin ve butun gun okuldaydi normal bugun Yemen. Wala Ben Sabah tartildim Ama cuma gunu guncellicem Ben bozmadim acikcasi Iyi gittim Ama acayip bisiler istiykrum . O yuzden meyve yicem o biraz kalori Ama en azindan saglikli kalori bunye istiyor anam napayimbir an önce cuma gelsin yahu, çatlayacağım
ahahah aynı bensin psikolojik olarak canım çekiyor ve ayıptır söylemesi şu an içerde mantı var, savaş verip yoğurt yicemSen ztn pazartsi cok az yedin ve butun gun okuldaydi normal bugun Yemen. Wala Ben Sabah tartildim Ama cuma gunu guncellicem Ben bozmadim acikcasi Iyi gittim Ama acayip bisiler istiykrum . O yuzden meyve yicem o biraz kalori Ama en azindan saglikli kalori bunye istiyor anam napayim
Napayim hic yemeden olmuyor ki ahaha olsun ya birden 10 kilo vermicez haftada bir bir bucuk versek dahi yeter aysa 4-5 kilo eder . Napcaz ayda 10 kilo mu vercezahahah aynı bensin psikolojik olarak canım çekiyor ve ayıptır söylemesi şu an içerde mantı var, savaş verip yoğurt yicem
Napayim hic yemeden olmuyor ki ahaha olsun ya birden 10 kilo vermicez haftada bir bir bucuk versek dahi yeter aysa 4-5 kilo eder . Napcaz ayda 10 kilo mu vercez
Bencede superiz bende cennet hurmasi meyvesi yedim ay kiz hala canim istiyor Ama yemicem bir cay icerimAhaha başta sağlık.. hem gayet iyi gidiyoruz maşaallah bize
bence de bir tane yeter cok aclık cekersen yogurt kasıklarsın. ben simdi uyuyorumyarın yine okul var erken kalkip kahvalti yapayım. yazarız kahvaltımızı. iyi geceler :)Bencede superiz bende cennet hurmasi meyvesi yedim ay kiz hala canim istiyor Ama yemicem bir cay icerim
Sonra
Busecim Ben geldim . Sabah porridge ve muz yedim. Ve ara ogunde elMa yedim. Bir is yapamiyorum bugun surekli yapisik ikiz gibiyiz oglanla . Kualakahvaltım:
biraz beyaz peynir, bir adet haslanmis yumurta, bir tane salatalık tursusu, bol maydanoz, bir adet salatalik
evden çıkmadan sade türk kahvesi içmeyi planlıyorum.
ahaha yerim onuBusecim Ben geldim . Sabah porridge ve muz yedim. Ve ara ogunde elMa yedim. Bir is yapamiyorum bugun surekli yapisik ikiz gibiyiz oglanla . Kuala
Bende bugun fazla kacirdim cok pismanim sende naptin ?çok açım...... okul yeni bitti bir şey yiyemedim napıcam bilmiyorum
Ah gecmis olsun.kanamalar,acılar bende de olmustu. Yeri tekmeliyor insan acıdan. Bazen emdikce uyusmuyordu da artik. Canim nacizane tavsiyem, sütün az da olsa diyet yapma. Yoksa tum anneler yavrularini canindan cok dusunur. Ona hic sozum yok ama cidden insan emzirme doneminde bitkinlesiyor. Tam doymadan olmaz, olmaz. Ben orucken bile az olan sütüm açık gri oluyordu. Ac karnina otla sebzeyle olmuyor. Sonra bol bol dikkat edersin.ArBebelerini yatirinca anlat hem dertlesjriz sende rahatlarsin . Sut konusu apayri benimde war Ama pek yeterli degil cok mastit oldum kac kere goguslerim kanaya kanaya sagmaj zorunda oldum hep agzi kan doluyordu ilk baslarda heo sonrada rahatmadi emdi Ama benim bebegim istahsiz bir cocuk ztn simdilerde sutumde baya azalma war mama da veriyorum . Artik kulaklarimi herseye tikadim cubku onu kafama takmakdan evladima Iyi bakamaz olmusdum . Sonra silkelendim oldugu kadar dedim. Artik kendime de bakmak lazim boyle kendimi Iyi hissetmiyorum eski mavi degil yani . O yuzden saglikli diyet yapiyorum herseyi yiyorum tatli abur cubur haric Ama kivaminda .
Gunaydin kizlar :) diyetlerde arada kacamak olabilir cok dogal. Onemli olan sonra birakmamak. Ben kendimde farki hissediyorum. Ama sanirim Bn grip oluyorum. Baya kotuyum. Etrafda herkez hasta. Sonunda bizede geldi . Cay ve meyve ile destk vericem .’umarim kotu olmam
Super bende Sabah peynirli omlet ve avacado oglen uzum. Aksamda corba ve sebzeli et sote yogurt yedim aksam biraz fazla yedim cubku oglenden acdim. Ama 5 de yedim. Yani Iyi sayilir. Amsamada cay icerimDörtte patatesli köfteli sulu yemek yedim, biraz da pilav ve bol yoğurt.
birazdan yeşil çay içerim.