Birlikte zayıflayalım =)

yilbasinda kesinlikle biraz yenir o yuzden bir gun oncesi mumkun oldugunca ekstra saglikli bir gun sonrasinda da ekstra dikkat edersek bir problem olmaz diye dusunuyorum kizlarim . Sinavin da basarilar busis guzel sonuclar gelsin insallah

Busis o bahsettigin kizlardandmm Bn 34-36 bedendim hic 38 beden olmadim hayatimda . Bir dogurdum 42 beden oldum gosyasim pit ahahah genetik meselesinden ziyade aliskanlik busis mide kucuk olunca fazlasini yiyemiyorsun istesende . Bide evet irade de onemli Ama Bn herseyi yerdiM yinede hep olmam gereken kilodaydim. Ama esim sagolsun hic bana kendimi kotu hissettirmedi o kadar fark war suanda eski halimle resmen okuz gibi oldum dogumdan sonra

Hosgeldin aramiza burasi tombisler aayfasi sonra citirlar sayfasi olucak katil bize diyetin dibine vuralim . Saka bir yana sende katilmak istersen baslangic kilolarimzi yaziyoruz. Ve her cuma tarti gunumuz . Ve vakit buldukca konusup birbirimizi motive ediyoruz. Sen de katilmak istersn lutfen yaz

selammm. evett, ve düşün 1 kare çikolatanın onun görüntüsüne vereceği zararla bizimkisi arasında epey fark var yine de dikkatli. biz neden öyle olmayalım ki? "fiziğin cok güzel", "tarzın cok güzel" iltifatlarini sadece baska insanlara birakmamiza gerek var mı biz de öyle olabiliriz
mavişin dediği gibi aramıza katilmak istersen baş üstüne.

M mavi_ylmz maşaallah enişte bey zaten bu süreci oldukca pozitif hatta halimizi komik karşılıyor bi daha kendine öküz gibi deme. hot mom.
Ahaha buse ya . Butun gun pestilimi cikardi benmki surekli ates surekli aglama kucak istedigi perisan oldum umarim bu gece uyur . Benim ki komik mi buluyor bilmiyorum Ama surekli beni motive ediyor bu bir surec ve gecicek diyor . Ki zaten veriyorsun azimli gidiyorsun diyor . Oyle deyince arada motive oluyorum Ama sonra aynaya bakinca kiyafetlerim olmayinca gene kotu hissediyorum

Tabiki katılırım. Zaten kendim için günlük açmıstım ama böyle güzel birbirini motive eden insanlar arasında öncelikle kendimi iyi hissederek mutlu olarak yapacağımı biliyorum.
Ben aralıkli oruç yapmaya çalışıyorum. Ve hergün yüruyüş yapıyorum

Mevcut kilom:69 ama görüntüm 75 gibi çünkü basenlerim geniş ve kalçam büyük
Hedef kilom: 55 ( tabi önce 60'ın altına düşmek)

Hosgeldin o zaman aramiza tekrardan. Nacizane tavsiyem az evvel yaptigin diyet sayfasina baktim ve bu sekilde diyet yaparsan kasdan cok kaybedersin. Ogunlerini saglikli yemen gerekli . Sadece ogunlerini azaltp abur cubur ve tatliyi kesersen bile hemen etkisini goruceksin. Bolgesel zayiflama Biraz daha caba istiyor anliyorum seni hemen gitsin istiyorsun Ama biraz yuruyus ve sonra evde sporla onune gecebilirsin . Ozellikle kahvaltisi Erkek saatlerde yaparsan gun icinde daha mutlu ve daha motive olmus daha enerjik hissediceksin ve bu sekilde diyetini koruyabilirsjn tabiki bu Benim fikrim yanlis anlamani istemem. Isine karismak da istemem. Sadece daha saglikli ve kendine eziyet etmeden zayiflaman tarafindayim

Sabah çok erken saatte okula gidiyorum ve kahvaltı yapamıyorum okulda da tenefüslerimiz 5 dk o yüzden okuldada yapma fırsatım pek olmuyor paketli üründe yemek istemiyorum. Bu nedenle çıkış saatine kalıyor 14.00 gibi evde oluyorum ama dikkate almaya çalışacağim çok sağol

calisan kadin olmak anne olmak Cok zor haklisin gercekden

Bir yerde okudum kahvaltıyı ne kadar erken yaparsanız okadar vucud için iyi diye en azından 1 yumurta yeseniz 1 bqrdakta sut bu bile size fayda sağlayacaktır.

Kimi diyetisyenler erkenden kahvaltınızı yapın diyor kimi diyetisyenler de uyanınca bir müddet açlığı öneriyor. Kimi az sık sık yiyin diyor kimi ise bir müddet açlığı daha sağlıklı buluyor.
Bilimsel görüsler de kendi icinde fikir ayrılığı yasıyor.
Sanirim en iyisi kendi vücudumuzun ritmine kulak vermek..
Örnegin ben kahvaltıda ne kadar cok besin tüketirsem gün içinde o kadar iştahlı oluyorum. Kimisi ise kahvaltıda cok doyduğu için diğer öğünlerde az tüketiyor..
Biraz gözlemleyince vücudumuz bize bir şeyler fısıldıyor gibi...
ya da ben artık süskoluktan delirip gaipten ses alıyorum
Allah hepimize en sağlıklısından ve mümkünse hızlısından zayıflamayı nasip etsin :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…