Birlikte zayıflayalım =)

Günaydin, hos geldin :KK54:
tabii ki katılabilirsin, günlük olarak yazmaya özen gösteriyoruz, cuma günleri tartılıyoruz yeri geliyor dertlesiyoruz moralize ediyoruz birbirimizi... :süslü:
66.1 kiloyla katılıyorsun değil mi aramıza
Maalesef o en sonki kilom,suan kacim bilmiyorum 🥴🥺😩.
Yarin sabah tartilip atayim. Ah o kiloda baslasaydim keske. Suan 70kusurum sanirim.

Maalesef o en sonki kilom,suan kacim bilmiyorum 🥴🥺😩.
Yarin sabah tartilip atayim. Ah o kiloda baslasaydim keske. Suan 70kusurum sanirim.

Olsun ben de 72ye düşüp geri almıştım, cuma kaç çıkacak sürpriz.
böyle inis cikislar doğal şimdi bu topice yazarak daha istikrarlı verirsin...

Bugun kahvalti yaptim. Aksam da menümu yazarim bakalim. Suan okullar tatil cocuklarla evdeyim. Okul baslayinca spira da baslarim. Bakalim nasip.
ben evdeyken müziği açıyorum şıkır şıkır dans ediyorum hem kardiyo oluyor hem mutluluk hormonum allahu ekber dağlarına çıkıyor :p

Kimi diyetisyenler erkenden kahvaltınızı yapın diyor kimi diyetisyenler de uyanınca bir müddet açlığı öneriyor. Kimi az sık sık yiyin diyor kimi ise bir müddet açlığı daha sağlıklı buluyor.
Bilimsel görüsler de kendi icinde fikir ayrılığı yasıyor.
Sanirim en iyisi kendi vücudumuzun ritmine kulak vermek..
Örnegin ben kahvaltıda ne kadar cok besin tüketirsem gün içinde o kadar iştahlı oluyorum. Kimisi ise kahvaltıda cok doyduğu için diğer öğünlerde az tüketiyor..
Biraz gözlemleyince vücudumuz bize bir şeyler fısıldıyor gibi...
ya da ben artık süskoluktan delirip gaipten ses alıyorum :deli:
Allah hepimize en sağlıklısından ve mümkünse hızlısından zayıflamayı nasip etsin :)))
Dogru söylüyorsun en güzeli kendi düzenini kurmak mideden ses geliyorsa sağlıklı yiyelim 🤣

nefis menü..
kac cocuğun var neler yapıyorsun bahsetsene biraz taniyalim biz de :KK69:
2 bebem var ,biri 8 yasinda oglan digeri 3.5 yasinda kiz. Suan salonu temizledim altina üstüne getiriyorlar.

Almanyada yasiyorum B2 sinavina hazirlaniyorum sonrasinda ise baslayacagim , kursum vardi bitti sukur. Suan tatildeyiz cocuklarla, yatili misafir vardi 10 gun kadar gittiler. Oyle sizler neler yapyorsunuz ?

2 bebem var ,biri 8 yasinda oglan digeri 3.5 yasinda kiz. Suan salonu temizledim altina üstüne getiriyorlar.

Almanyada yasiyorum B2 sinavina hazirlaniyorum sonrasinda ise baslayacagim , kursum vardi bitti sukur. Suan tatildeyiz cocuklarla, yatili misafir vardi 10 gun kadar gittiler. Oyle sizler neler yapyorsunuz ?
Bayağı yoğun kosturmali yaşıyorsun bence kolay kilo verirsin 🤣

allah bagislasinnn.. gercekten kosusturmalı bi hayatın var hele yatili misafir cok yorucu zaten..
ben de 24 yaşındayım, öğrenciyim koşuşturuyorum öyle..

Kimi diyetisyenler erkenden kahvaltınızı yapın diyor kimi diyetisyenler de uyanınca bir müddet açlığı öneriyor. Kimi az sık sık yiyin diyor kimi ise bir müddet açlığı daha sağlıklı buluyor.
Bilimsel görüsler de kendi icinde fikir ayrılığı yasıyor.
Sanirim en iyisi kendi vücudumuzun ritmine kulak vermek..
Örnegin ben kahvaltıda ne kadar cok besin tüketirsem gün içinde o kadar iştahlı oluyorum. Kimisi ise kahvaltıda cok doyduğu için diğer öğünlerde az tüketiyor..
Biraz gözlemleyince vücudumuz bize bir şeyler fısıldıyor gibi...
ya da ben artık süskoluktan delirip gaipten ses alıyorum :deli:
Allah hepimize en sağlıklısından ve mümkünse hızlısından zayıflamayı nasip etsin :)))
Kesinlikle bende katılıyorum buna. Herkesin vücut yapısı metabolizma hızı farklı. B3nde güne erken başlıyorum erken saatte kahvalti yapamıyorum ve ne kadar yersem o kada çok yiyesim geliyor gün içerisinde. Ögleyin eve gelincede genelde kahvaltı şeklinde yapmaya çalîşıyorum bazen sevdiğim yemek olursa yemek yiyorum duruma göre.
ZincirKirma ZincirKirma @mavi_ylmz ohbb ohbb
Günaydınnnn kızlar :21: nasıl basladınız güne?
ben sabah bir kupa limonlu su içtim.
şimdi sade türk kahvesi :KK33:
Herkese merhaba. Aslında diyete başladığım güne kıyasla sanki midemin küçülduğünü v3 canimın herşeyi istemedigini farkettim. Bu iyi birşey. Okulda kek getirmişti arkadaslar zaten bisküvi çikolatalar havada uçuyor. Ama benim canim hiçbirini istemedi ve elimi bile sürmedim şuan çok mutluyum. Bu arada gelince kahvaltimi yaptim son öğünümü de saat 17.30 da bol sebzeli tavuk sote ve 1 kase yoğurtla yapacağım.
Sizler nasılsınız?

Sabahları limonlu su mu yoksa elma sirkeli su mu içmeyi tercih ediyorsunuz. Ben sade içiyorum ama sizce ikisinden birini mi içmeliyim

ohbb ohbb harikasın, öğünlerin de nefsin de çok güzel maşaallah. :nazar:
yanına bir de yeşil çay, bol su patlatsan cayır cayır yanarsın...
açıkçası ben sirkeli su tadını sevmiyorum, shot atar gibi dikiyorum kafaya. cok enerjik yapiyor gün içinde. bazen limonlu su yapıyorum. canın hangisini cekiyorsa o gün onu yapabilirsin hem vücut da şaşırır.

ohbb ohbb harikasın, öğünlerin de nefsin de çok güzel maşaallah. :nazar:
yanına bir de yeşil çay, bol su patlatsan cayır cayır yanarsın...
açıkçası ben sirkeli su tadını sevmiyorum, shot atar gibi dikiyorum kafaya. cok enerjik yapiyor gün içinde. bazen limonlu su yapıyorum. canın hangisini cekiyorsa o gün onu yapabilirsin hem vücut da şaşırır.
Aslında bu kadar dirayetli değildim ama son zamanlarada bazı şeyler yaşadım ve bu beni çok hırslandırdi diyebilirim. Su yazmadim sanirım ama günde mutlaka 2 litre içiyorum ve mutlaka güne bol su ile başlıyorum. Ama sıkıntı şu artik 38 yaşındayım eskiden daha kolay veriyordum şimdi o kadar çabuk gitmiyor. Muhtemelen sizler benden küçüksünüzdür o yüzden keşke diyorum 35 den önce yediklerme daha çok dikkat etseymişim diyorum.

X