- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Saglik olsun . Makarna Cok da zararli degil ya Bnde Cok severimmaalesef ki koca tabak salcalı makarna ve bol peynir yenildi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saglik olsun . Makarna Cok da zararli degil ya Bnde Cok severimmaalesef ki koca tabak salcalı makarna ve bol peynir yenildi...
Neler yiyorsun ? Biraz spora basla bakalim. Bn hic spor yapmiyorum hic vaktim kalmiyor ciddenBen bayağı kilo vermeden uzaklaştım.kizlar hatta kilo alıyorum sanirim sporu biraktim ondan
Sen kosturma içinde zaten spor yapıyorsun:))Neler yiyorsun ? Biraz spora basla bakalim. Bn hic spor yapmiyorum hic vaktim kalmiyor cidden
Ogunlerinde skinti yok aslinda ekmegi azalir ozellikle beyaz ekmek kotu hadi ekmegi kesemiyirsun diyet ekmek al. Tatliyi kesinlikle yememen lazim . Once haftada bir keze dusur sonra iki haftada bir ye. Sonrasi akip geliyor . Dun butun gece uyumadik atesi vardi benmkinin disSen kosturma içinde zaten spor yapıyorsun:))
2 öğün besleniyorum dün menemen yedim beyaz ekmekle:)
Akşamda 5 tatlı kaşığı tatlı yedim :)
Koca bir tabak kıymalı karnibahar yedim
Gunaydin busiss . Geceler zor geciyor bende . Hadi bakalim cumayi bekliyorum kilo durumunu merak ediyirum kendiminn ve sizinde tabiki insallah olumlu sonuclanir.Günaydın kızlar bugün hepimizin modu düsük sanırsam.. ama bırakınca bırakmış olduğuna, tekrar aynı noktaya geldiğine daha çok üzülüyor insan. üc gün sahane diyet yapip dün gece bozmam gibi. dün bozdum.
önemli olan o pismanlığın tadını alınca ertesi gün daha güçlü durmak.
o yüzden ipin ucunu daha fazla bırakma bence ZincirKirma buraya her gün öğünlerini yazarsan diyete daha iyi adapte olursun
M mavi_ylmz sen de cok yorma kendini, gecmis olsun ❤
canim benim gececek hepsi.. nasıl büyüdüğünü bile anlamayacaksin.. allah sifa versin.Gunaydin busiss . Geceler zor geciyor bende . Hadi bakalim cumayi bekliyorum kilo durumunu merak ediyirum kendiminn ve sizinde tabiki insallah olumlu sonuclanir.
Çok geçmiş olsun minik hemen çıkarı erir umarım uykusuz geceler dün bizde de vardı uykumuz kaçtı toparladım bizde sonra :)Ogunlerinde skinti yok aslinda ekmegi azalir ozellikle beyaz ekmek kotu hadi ekmegi kesemiyirsun diyet ekmek al. Tatliyi kesinlikle yememen lazim . Once haftada bir keze dusur sonra iki haftada bir ye. Sonrasi akip geliyor . Dun butun gece uyumadik atesi vardi benmkinin dis
Cikariyor iki gecedir uyku uyumadim desem yeri war cok zorluyor . Spor yan tarafa kalsin wala . Diyeti bile zorla yapiyorum artik
Tatli konusunda 3 ocakta basliyorum artık:) haftada 1 yapacağım önce dediğin gibi :)Ogunlerinde skinti yok aslinda ekmegi azalir ozellikle beyaz ekmek kotu hadi ekmegi kesemiyirsun diyet ekmek al. Tatliyi kesinlikle yememen lazim . Once haftada bir keze dusur sonra iki haftada bir ye. Sonrasi akip geliyor . Dun butun gece uyumadik atesi vardi benmkinin dis
Cikariyor iki gecedir uyku uyumadim desem yeri war cok zorluyor . Spor yan tarafa kalsin wala . Diyeti bile zorla yapiyorum artik
Dogru soyluyorsun geriye dönmektense yerimde saymayı tercih ederim tam gaz devam :)Günaydın kızlar bugün hepimizin modu düsük sanırsam.. ama bırakınca bırakmış olduğuna, tekrar aynı noktaya geldiğine daha çok üzülüyor insan. üc gün sahane diyet yapip dün gece bozmam gibi. dün bozdum.
önemli olan o pismanlığın tadını alınca ertesi gün daha güçlü durmak.
o yüzden ipin ucunu daha fazla bırakma bence ZincirKirma buraya her gün öğünlerini yazarsan diyete daha iyi adapte olursun
M mavi_ylmz sen de cok yorma kendini, gecmis olsun ❤
Saglikli olsunda baska istedigim Yok cok sukur . Yaa demi az kaldi bakalim heycanlandimcanim benim gececek hepsi.. nasıl büyüdüğünü bile anlamayacaksin.. allah sifa versin.
Cuma gününü ben de bekliyorum
Cocuk okunca iste patron o . O poposunda donuyoruz aman saglikli olsunlarda o annelere yetiyorÇok geçmiş olsun minik hemen çıkarı erir umarım uykusuz geceler dün bizde de vardı uykumuz kaçtı toparladım bizde sonra :)
Hadi bakalimTatli konusunda 3 ocakta basliyorum artık:) haftada 1 yapacağım önce dediğin gibi :)
Oyle valla ya hastalıktan zayıflar yada dikkat ediyorlar katılıyorum tesadüf genetik bi yere kadar bir gün bizde oyleolalim bende 38 beden olunca foto alacam burayabu arada maviş biliyo ben part time bi butikte çalışıyorum. oraya sık sık gelen bir kız var arkadaş olduk sayılır müsteriyle.
kızlar kız dal gibi. kış tatiline gitmiş gelmiş 3 5 kilo almış mesela hemen diyete başlamış. ki ben almış olduğu kiloda olsam süperim deyip ipleri salarım.
ama kız ankaraya ayak bastığı gibi diyetr başlamış, kahvenin yanında çikolata ikram ettim onu bile yemedi.
güzel görüntü gerçekten tesadüf değil, o beğendiğimiz insanlar istedikleri kadar "genetiğim böyle" desin, cidden millet çatır çatır dikkat ediniyo sakınıyo kendini.
ve butikten en güzel kıyafetleri o alıyor haliyle, hepsi de cok yakısıyor masallah.
ben cok motive oldum. sizi de motive eder diye karaladım şuracığa.
ahaha anlaştık ben de...Oyle valla ya hastalıktan zayıflar yada dikkat ediyorlar katılıyorum tesadüf genetik bi yere kadar bir gün bizde oyleolalim bende 38 beden olunca foto alacam buraya