Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yahu siskoyum diyorum gobisim var.
Artık elbise giyemiyorum hamile zannediyorlar beni.
Otobüste yer veriyorlar abla iki canlisin gel otur diye
Bı ara son fotomu paylaşıp sileyim görün
Kız hiçte bile geçen gördüm ben düğünde ki fotonu öyle abartı bi kilon yok

Dün bi diyetisyenin videosuna denk geldim. Kaçamak yapınca kilo alınmaz. Nasıl olsa yedim diye ipin ucunu bırakırsan alırsın diyor

Dün bi diyetisyenin videosuna denk geldim. Kaçamak yapınca kilo alınmaz. Nasıl olsa yedim diye ipin ucunu bırakırsan alırsın diyor
Bende konuştum öyle dedi sweetcim.
Hatta o gün dışarı çıkacaktım kaçamak yapsak dedim.
1 hamburger yada ekmek arası döner ye ama ayran iç yanında sonra bişey yeme bugünü kapat dedi.
Ertesi gün listeye devam dedi.

Ben hep bu zamana kadar amaaan bozdum deyip bıraktım pes etmek yok bu sefer

Bende bide termal tayt var onu giycem yarından itibaren baya terletiyor. Zaten benim en büyük sorun basen ve popo

Ya bide ben normalde kahvaltı etmem tek başıma olunca hiç öyle acıkmazdım. Sabah işte kahvaltı yaptım diyete başladık diye adı diyet ya bi başım ağrıdı bi acıktım yediğim halde

Gece bile cikartmiyorlarmis o tayt ve korseleri.
Birde aspir yağı sürüyoruz diyorlardı arkadaşlar göbek resmen erimisti kalmamıştı.
Kahvaltıdan 2 saat sonra kefir icebilirsin,2 kadik yoğurt yiyebilirsin.
Leblebi ve yeşil çay icebilirsin ara öğün yap dengelersin onu.
Şimdi çok çok acikip yemek yersen biraz aşırı yersin aç kalmamak lazım sweetcim

Ben de eskiden diyetisyene gittim eğer kopyaladığım bir kağıdı bulabilirsem atarım birazdan

Ya o tayt bana iyi gelmedi. Sadece kışın üşümemek için giyip yürüyüşe çıkıyordum onunla. Çünkü terleyip üstüne rüzgar vurunca çok hasta oluyordum. Uzun süre kullaninca cilt kuruluğu ve kaşıntı yaptı bende. Doktor da giyme dedi

Yaaa ay gece nasıl yatıyorlar hiç rahat değil kuruyemiş falan attım ağzıma dediğin gibi akşam gömülürüm ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…