Nazar etmeyin kızım bu kilo bana fazla anlıyor musunuzAyyy o kiloda olsam keşkeeee
Ay ciddi mi hiç 100 üzeri durmuyorsun100 üzeri
Kız hiçte bile geçen gördüm ben düğünde ki fotonu öyle abartı bi kilon yokYahu siskoyum diyorum gobisim var.
Artık elbise giyemiyorum hamile zannediyorlar beni.
Otobüste yer veriyorlar abla iki canlisin gel otur diye
Bı ara son fotomu paylaşıp sileyim görün
Dün bi diyetisyenin videosuna denk geldim. Kaçamak yapınca kilo alınmaz. Nasıl olsa yedim diye ipin ucunu bırakırsan alırsın diyorİnşallah canım oluruz tabi olmamak için hiçbir sebep yokama eski alışkanlıklarından kurtulmak da o kadar kolay değil. Önemli olan yine taşkınlar olursa zaten bozdum deyip pes etmemek. Kilo vermeye başladıktan sonra verdiğin emeğe kiyamamaya da başlayacaksın zaten taskinliklar azalacak. Bunun mutluluğunu da hiçbir yiyecek vermeyecek
Korse giydim göbeği içime çektimKız hiçte bile geçen gördüm ben düğünde ki fotonu öyle abartı bi kilon yok
Olcaksın canoooooNazar etmeyin kızım bu kilo bana fazla anlıyor musunuz
50 kusur olmam lazım ya
HeeeeKorse giydim göbeği içime çektim
Bı ara eski zayıf ve yeni foto atayım bak
Bende konuştum öyle dedi sweetcim.Dün bi diyetisyenin videosuna denk geldim. Kaçamak yapınca kilo alınmaz. Nasıl olsa yedim diye ipin ucunu bırakırsan alırsın diyor
Dur atayım bakHeeeeTamam bende atıyım. Geçen kuzenim atmış bekarkenki fotomu şok oldum o zaman kilolu diyordum kendime çöpmüşüm resmen
Ben hep bu zamana kadar amaaan bozdum deyip bıraktımBende konuştum öyle dedi sweetcim.
Hatta o gün dışarı çıkacaktım kaçamak yapsak dedim.
1 hamburger yada ekmek arası döner ye ama ayran iç yanında sonra bişey yeme bugünü kapat dedi.
Ertesi gün listeye devam dedi.
Gece bile cikartmiyorlarmis o tayt ve korseleri.Bende bide termal tayt var onu giycem yarından itibaren baya terletiyor. Zaten benim en büyük sorun basen ve popo
Ya bide ben normalde kahvaltı etmem tek başıma olunca hiç öyle acıkmazdım. Sabah işte kahvaltı yaptım diyete başladık diye adı diyet ya bi başım ağrıdı bi acıktım yediğim halde
Sweetimmm hemde 106çıkAy ciddi mi hiç 100 üzeri durmuyorsun
Ben de eskiden diyetisyene gittim eğer kopyaladığım bir kağıdı bulabilirsem atarım birazdanGece bile cikartmiyorlarmis o tayt ve korseleri.
Birde aspir yağı sürüyoruz diyorlardı arkadaşlar göbek resmen erimisti kalmamıştı.
Kahvaltıdan 2 saat sonra kefir icebilirsin,2 kadik yoğurt yiyebilirsin.
Leblebi ve yeşil çay icebilirsin ara öğün yap dengelersin onu.
Şimdi çok çok acikip yemek yersen biraz aşırı yersin aç kalmamak lazım sweetcim
Ya o tayt bana iyi gelmedi. Sadece kışın üşümemek için giyip yürüyüşe çıkıyordum onunla. Çünkü terleyip üstüne rüzgar vurunca çok hasta oluyordum. Uzun süre kullaninca cilt kuruluğu ve kaşıntı yaptı bende. Doktor da giyme dediGece bile cikartmiyorlarmis o tayt ve korseleri.
Birde aspir yağı sürüyoruz diyorlardı arkadaşlar göbek resmen erimisti kalmamıştı.
88.5 tam olarakŞu an kilolar kaç? Bir başlangıç kilosu yazalım istersenizsabah soyunuk ve aç şekilde tartilmak lazım. Yarın yazicam ben
Yaaa ay gece nasıl yatıyorlar hiç rahat değilGece bile cikartmiyorlarmis o tayt ve korseleri.
Yüzün hiç öyle değilSweetimmm hemde 106çık
Zararlı diye mi yoksa kalorisi mi yüksek canmBol yeşillik,soğan,limon ile yapıyorum ama çok yemiyorum ton balığı ben.
Yanaklarım da tombik tombikYüzün hiç öyle değilbenimde yüzüm falan baya almış geçen farkettim