- 2 Ağustos 2013
- 34.273
- 102.336
100 kiloya göre iyiYanaklarım da tombik tombik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 kiloya göre iyiYanaklarım da tombik tombik
İnşallah en kısa zamanda kilolardan kurtuluruz ben biraz kilolu hamile kaldım ve hamileliğimde sıkıntılar yaşadım belki biraz motivasyon olur diye söylüyorum canmGerçekten çok ihtiyacım var azim istek heves sıfır bende tüp bebek sürecim çok yıprattı beni... Hiç tartılmamıştım uzun zamandır doktor görüşmesinde doktorun yanında tartıya çıktım küsürati görünce yerin dibine girdim yeniden bu sürece başlamadan Dr en azından 95 ol dedi kararlar almaya başladım sizde tam üzerine denk gelince böyle böyle hevese getirmek istedim kendimi inşallah bu sefer başarılı olurum ve oluruz
Sen yine şeker bağımlısısın ben her türlü yiyecek bağımlısıyım ailem uzakta evlendiğimden bu yana yedim içtim yattım sıkıntıdan şuan nasıl başaracağım bilmiyorum ama mecburum hayatımda hiç bu kiloları görmemiştim nasıl bu hale geldim bilmiyorumDiyet önce mutsuz ediyor insanı. Önce hepimiz buna bir hazır olmalıyz. Sinirli ve mutsuz ediyor. Böyle bir kızgınsn ama kimse bir şey yapmamış kendi kendine kızgınlık. Sigarayı bırakmak gibi. Onlarda birden bırakamıyor mesela azalta azalta. Ama yinede sinirli oluyorlar. Mutluluk kaynağı gitmiş gibi hissediliyor çünkü her şeyi ona bağlamış. Benim gibi şeker bağımlısı olan insanlar da aynı. Bu dönemde birbirimizi yalnız birakmayalim habire konuşalım bunların üstüne. Bu yokuşu çıktık mi gerisi kolay
Gülünce gözlerim komple kapanıyor artık100 kiloya göre iyi
Evet benimde korkulu rüyam canım o çok duydum sıkıntı yaşayan hem kendinden hep bebekten sorun olan Allah'ım esirgesin inşallah burda pes etmezsem başaracağıma emin olmak istiyorumİnşallah en kısa zamanda kilolardan kurtuluruz ben biraz kilolu hamile kaldım ve hamileliğimde sıkıntılar yaşadım belki biraz motivasyon olur diye söylüyorum canm
70 kilo ile evlendim ama çalıştığından vücud yapım kötü durmuyordu zaman geçip tedavi ilaçlar iğneler negatifler derken 100 küsürü buldum böyle böyle sonra da boşa saldım kendimiSen yine şeker bağımlısısın ben her türlü yiyecek bağımlısıyım ailem uzakta evlendiğimden bu yana yedim içtim yattım sıkıntıdan şuan nasıl başaracağım bilmiyorum ama mecburum hayatımda hiç bu kiloları görmemiştim nasıl bu hale geldim bilmiyorum
Beninki kıvırcık yeşil soğan salatalık turşusu mısır sadece ton balıgının yağı ve nar ekşisi bolca efsane oluyor herkes bayıliyor. Ben normalde yemezdim ton balıgı bunu 3 öğün yiyebilirim çokda doyurucuKızlar varsa tarifiniz bana ton balıklı salata tarifi verir misiniz tadı onaylanmış normalde tükettiğin Bi şey değil ama denemek istiyorum
Yemeğidin için metan çalışmıyor o yüzden acıkmiyorsun bu iyi birşey değil zaten 120 kiloyken tek öğün yiyordum yrmek yiyip açıkman demek vucudun calisiyor demek daha ne istiyorsunBende bide termal tayt var onu giycem yarından itibaren baya terletiyor. Zaten benim en büyük sorun basen ve popo
Ya bide ben normalde kahvaltı etmem tek başıma olunca hiç öyle acıkmazdım. Sabah işte kahvaltı yaptım diyete başladık diye adı diyet ya bi başım ağrıdı bi acıktım yediğim halde
Kalori hesabı hiç yapmiyorum ton balığı yiyeceğime balık yerim diye düşündüm hepZararlı diye mi yoksa kalorisi mi yüksek canm
Benim yazdığım şekilde dene bayılacaksın balıkla kim uğrasacak bide yağını dokme onu salata yaği olarak kullan diyetisyenimde öyle demistiKalori hesabı hiç yapmiyorum ton balığı yiyeceğime balık yerim diye düşündüm hep
Tadı hoşuma gitmiyor galiba zararı var mı ona bile bakmadım
Bütün tariflerde kıvırcık soğan limon ortak deneyeceğim mutlaka diyet yapıyoruz bari lezzetli şeyler olsunBeninki kıvırcık yeşil soğan salatalık turşusu mısır sadece ton balıgının yağı ve nar ekşisi bolca efsane oluyor herkes bayıliyor. Ben normalde yemezdim ton balıgı bunu 3 öğün yiyebilirim çokda doyurucu
Yağını hiç sevmiyorum ya ama salata gider.Benim yazdığım şekilde dene bayılacaksın balıkla kim uğrasacak bide yağını dokme onu salata yaği olarak kullan diyetisyenimde öyle demisti
58 le evlendim 3 yıl olacak 88.5 şuan kilom tam 30.5 kilo tabii araya doğumda girdi akıl alır gibi değil70 kilo ile evlendim ama çalıştığından vücud yapım kötü durmuyordu zaman geçip tedavi ilaçlar iğneler negatifler derken 100 küsürü buldum böyle böyle sonra da boşa saldım kendimi
Ben de Bi defa denemiştim beğenmedim ama Bi şans daha vermek istiyorumKalori hesabı hiç yapmiyorum ton balığı yiyeceğime balık yerim diye düşündüm hep
Tadı hoşuma gitmiyor galiba zararı var mı ona bile bakmadım
Yaaa iyi o zaman çalışsın bende hep tek öğün yerim normalde bugün başladım kahvaltıyaYemeğidin için metan çalışmıyor o yüzden acıkmiyorsun bu iyi birşey değil zaten 120 kiloyken tek öğün yiyordum yrmek yiyip açıkman demek vucudun calisiyor demek daha ne istiyorsun
Bende zorluyorum akşam yemeğini yiycem birazdanBende açıkmaya başladım
Ara öğün yapicam şimdi kahve içeyim 2-3 çilek +2 kaşık yoğurt yiyeyim
Akşam 20:00 civarı yemek yiyeceğim.
Aralarda su içiyorum gece yeşilçay yada kayısı çayı içeceğim
Vücut sasirsin diyorum
Bugün o kadar konuştuk ton balığı benimde canım çekti yarın yapayım artıkKızlar akşam yemeğini yedim ben ton balıklı salata yaptım efsane oldu tavsiye ederim daha önce beğenmemiştim ama salataya çok yakışıyor roka, dereotu, soğan marul koydum zeytinyağı tuz ve limon