- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Yaa menüler baya iyi ve az beğendim benEveeeettt ilk açılışı yapıyorum
sabah uyanır uyanmaz limonlu ılık su
haşlanmış yumurta
zeytin
Peynir
yeşillik + domates salatalık
yeşil çay
1 dilim ekmek
yeşil çay
1 adet elma
öğlen bişi yemedim
sade yeşil çay
akşam
1 kase yoğurt çorbası
bol salata
1 kaşık bulgur pilav 1 adet but
birazdan da 1 fincan yeşil çay
yürüyüş ; ev içerisinde 1187 adım
Ananaslı yeşil çayla aşk yaşıyorum ben mük birşey diyetisyenimin bana en güzel kattığı şey feci rahatlatıyor midemi günde 3 4 kere içiyorumYaa menüler baya iyi ve az beğendim ben
Bende az sonra akşam gemegini yedim baya baya doydum hayret
İnşallah gece zorlanamdan kazasız bitiririz bende kayısı çayı düşünüyorum
Bende demleme yeşilçay var pek sevmiyorum onu ya birde siyah çay tiryakisiyim hiç tat almıyorumAnanaslı yeşil çayla aşk yaşıyorum ben mük birşey diyetisyenimin bana en güzel kattığı şey feci rahatlatıyor midemi günde 3 4 kere içiyorum
Teşekkür ederim valla bende menüme ekledim beğendimBugün o kadar konuştuk ton balığı benimde canım çekti yarın yapayım artık
Afiyet olsun
Bende bir dilim pudingli bisküvi yedim az önceKızlar azıcık çikolata yedim
Karşımda durunca dayanamadım ama bu gece başka bişey yemem artık pişmanım
O kadarcıktan Bi şey olmaz bence ilk günlerin hatırınaKızlar azıcık çikolata yedim
Bende yarın mevlüt e davetliyimBende bir dilim pudingli bisküvi yedim az önceevime geçtim şimdi de
Bence pazartesi tam oturur zaten herşey yarın dışarı çıkınca ilk işim tartı bakmak olacak benimYaaa kızlar vicdan yapmıştım çok sevindim
Bende akşam üstü 1 parça bitter yedimKızlar azıcık çikolata yedim
Harika ilerliyoruzHepimiz biseyler yemisiz ya
Ben çok az yedim ya resmen mücadele ediyorumHarika ilerliyoruz
Olacak olacak ben annemin evindeydim şimdi kendi evime geçtim daha tatlı türevi kolay kolay yememBen çok az yedim ya resmen mücadele ediyorum
Azıcık tadelle yedim
Gözümün önünde neler var bir bilseniz ama ne yaptım salata vardı limonlayip yedim nefsime hakim oldum