- 18 Mart 2021
- 11.634
- 64.199
Akşam menümü yazmaya geldimNerde bu devlet nerede millettt heyyyyy ses verinnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam menümü yazmaya geldimNerde bu devlet nerede millettt heyyyyy ses verinnn
Ben aştım galiba bugün değişikti benim içinAkşam menümü yazmaya geldim
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallahBen üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum. Kaç gündür atlatamadim. Bağışıklığım çok düşmüş belli ki. İyileşene kadar diyete mola verdim. Yine gece 8-8.30'dan sonra bir şey yemiyorum ama gündüz biraz daha kalorili yiyorum. Enerji ihtiyacım var belli ki
Geçmiş olsun hizu limonlu çorba,ıhlamur,c vitamini kullan bu ara herkes hasta bağışıklık çöktü demek ki.Ben üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum. Kaç gündür atlatamadim. Bağışıklığım çok düşmüş belli ki. İyileşene kadar diyete mola verdim. Yine gece 8-8.30'dan sonra bir şey yemiyorum ama gündüz biraz daha kalorili yiyorum. Enerji ihtiyacım var belli ki
Allah razı olsun canım. Aslında dinlensem daha kısa sürede toparlardim da iş çocuklar derken olmadıÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Geçmiş olsun canımBen üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum. Kaç gündür atlatamadim. Bağışıklığım çok düşmüş belli ki. İyileşene kadar diyete mola verdim. Yine gece 8-8.30'dan sonra bir şey yemiyorum ama gündüz biraz daha kalorili yiyorum. Enerji ihtiyacım var belli ki
Olsun kemik suyu çorbası yap en güzeli limonlu çay iç sağlıklı şekilde toparlan hemen gel aramızaAllah razı olsun canım. Aslında dinlensem daha kısa sürede toparlardim da iş çocuklar derken olmadı
Uzaklaştım elime giderken ıspanaklı çörek verdiler bide poşette duruyoHemen uzaklaş oradan
Gel sen de ortak ol günaha ya da gelirken getiriyimOfff bayılırım kokusu bile geldi burnumaa
Tuttum da elime ıspanaklı çörek tutuşturdular giderken evde yemek de yok duruyor mutfaktaTut kendini Sweet bende kahvaltımi hafif yapip corbami da içtim günü kapattım. İnşallah bütün gün bozmam bunu
Geçmiş olsun.Ben üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum. Kaç gündür atlatamadim. Bağışıklığım çok düşmüş belli ki. İyileşene kadar diyete mola verdim. Yine gece 8-8.30'dan sonra bir şey yemiyorum ama gündüz biraz daha kalorili yiyorum. Enerji ihtiyacım var belli ki
Ahahahahah Allah'tan bana kimse böyle şeyler yapmıyor yaaUzaklaştım elime giderken ıspanaklı çörek verdiler bide poşette duruyo
Gel sen de ortak ol günaha ya da gelirken getiriyim
Tuttum da elime ıspanaklı çörek tutuşturdular giderken evde yemek de yok duruyor mutfakta
Geçmiş olsunBen üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum. Kaç gündür atlatamadim. Bağışıklığım çok düşmüş belli ki. İyileşene kadar diyete mola verdim. Yine gece 8-8.30'dan sonra bir şey yemiyorum ama gündüz biraz daha kalorili yiyorum. Enerji ihtiyacım var belli ki
Tamamdır listeye alcam birazdanYarın başlayayım
Boy 1.65
Kilom 83,5
İlk hedef 75
2. Hedef 70
Som hedef 60-65
İyi yapmışsın canım sağlığın iyi olsun da sonra devam edersin. Allah şifa versin bende devlette kan verdim üç dört tanesi çıkmış gerisi hala çıkmamış. Bu sonuca göre folat kötü tiroit kötüBen üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorum. Kaç gündür atlatamadim. Bağışıklığım çok düşmüş belli ki. İyileşene kadar diyete mola verdim. Yine gece 8-8.30'dan sonra bir şey yemiyorum ama gündüz biraz daha kalorili yiyorum. Enerji ihtiyacım var belli ki
Troit için ilaç veriyorlar sanırım. Geçmiş olsun.İyi yapmışsın canım sağlığın iyi olsun da sonra devam edersin. Allah şifa versin bende devlette kan verdim üç dört tanesi çıkmış gerisi hala çıkmamış. Bu sonuca göre folat kötü tiroit kötü