Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne aralıkla ve genelde ne zamanlar tüketyosun filtre kahveyi dışarı çıktım alabilirsem bakıp alabilirim
Benimki yılların alışkanlığı, sabah kalkar kalkmaz içmeden kahvaltı yapamıyorum ama metabolizmami da hızlandırıyor. Bir de akşam eşimle birlikte içerim.

Alışkanlığın dışında tavsiye verebilirim, spordan yarım saat önce içerseniz performansınızı artırır. Yaparken zorlandığınız hareketleri daha kolay yaptığınızı görürsünüz.

Ayyyy çok teşekkür ederim hemen bakacağım nerden ve ne marka alıyorsunuz hazır eve gitmeden göz gezdireyim

Cemoos aşkısı ana ekranı sağa kaydır finans bilgi Google yazıları var orada etkin hale getir

Eklentiler

• Screenshot_2023-05-05-13-34-29-13_92b64b2a7aa6eb3771ed6e18d0029815.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2023-05-05-13-34-39-16_36ab0c17153c17319c9354c570fdeb9a.jpg
    27,3 KB · Görüntüleme: 38
Ayyyy çok teşekkür ederim hemen bakacağım nerden ve ne marka alıyorsunuz hazır eve gitmeden göz gezdireyim
Jacobsun monarchini alıyordum en son. Selectionu da var ama denemedim. Beğendiğiniz tadı bulursunuz kullana kullana. jacobs monarchin nescafesini de beğendiğim için filtreye oradan devam ettim. Marketlerde bulabilirsiniz.
Bilindik kahvecilerden sorup başka markalar da deneyebilirsiniz.

İlk deneme bundan olsun günde 2 defa mı tüketiyorsun başını ağrıttım

Kızlar bunun cok zarari olmaz dimi. Oglen sadece yogurt yedigim icin cok ac hissediyorum kendimi. Boyle hissedince daha cok yiyesim geliyor. aralarda boyle atistirinca yemegi az yiyebiyorum.

Eklentiler

• IMG20230505151546.jpg
    184,9 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar bunun cok zarari olmaz dimi. Oglen sadece yogurt yedigim icin cok ac hissediyorum kendimi. Boyle hissedince daha cok yiyesim geliyor. aralarda boyle atistirinca yemegi az yiyebiyorum.
Sürekli tüketmedikten sonra bir zararı olacağını zannetmiyorum. Arada atıştırmak için iyi bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…