- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Bende denemedim hiç deneyen varsa ona göre deneyeyim dedimvalla ne cay ne kahve ac karnina icemiyorum ..su icerim ama cay midemi bulandiriyor ac karnina
Tamam iyileştim diye birşey ne demek bilmiyorum canım ama ameliyattan sonrada hasta gibi olmuyorsun sadece bebek gibi 1 kaşıkla doyuyorsun bi yudum suyla da :) zamanla büyütüyorsun tabi ama ben hala dikkat ediyorum kücük midem o yüzden eskiye dönmenin anlami yok 5 seneye yakın oldumide ameliyati sonrasinda midenin kendine gelip tamam artik iyilesti demesi ne kadar zaman aliyor
Evimdeyken evet ama burada nescafe içebiliyorum sadece.Filtre kahve mi tüketiyorsunuz
En güzeli filtre zaten türk kahvesi gibi kalorisi yok gibi birsey ve sağlıklı ama starbucksın kölesi olmuşuzEvimdeyken evet ama burada nescafe içebiliyorum sadece.
Seni starbuckssız düşünemiyorum zatenEn güzeli filtre zaten türk kahvesi gibi kalorisi yok gibi birsey ve sağlıklı ama starbucksın kölesi olmuşuz
Neyseki çok kalorili içmiyorum valla bin tane mekan denedim yok anam olmuyor adamlar biliyor bu işi :)Seni starbuckssız düşünemiyorum zaten
Ne aralıkla ve genelde ne zamanlar tüketyosun filtre kahveyi dışarı çıktım alabilirsem bakıp alabilirimEvimdeyken evet ama burada nescafe içebiliyorum sadece.
Çok kötü oluyo yaTavsiye edemiyorum ben kendime adima çünkü yine aynı oranda zıplıyor benimkilerbelki sana yarar tabi
Körinin tadını unutmuşumm bende merak ettim alayım. Nasıl yapıyorsunuz körili tavuğu ironAyyyyy bende çok severim hata onun için 4 5 poşet köri aldım eve hemen kavanoza da doldum çocuk yok ama eşimle bende çok seviyoruz tadını
Kremalı Körili Tavuk Tarifi (Videolu Muhteşem Lezzet) Kremalı Körili Tavuk Tarifi (Videolu Muhteşem Lezzet) - Nefis Yemek TarifleriKörinin tadını unutmuşumm bende merak ettim alayım. Nasıl yapıyorsunuz körili tavuğu ironBibibella
Hâlâ uygun adımsayar uygulaması bulamadım hep yanlış hesaplıyor bu uygulama hangisi bende deniyeyim.Selam çıtır beybiler.
Sabah 7 de sade turk kahvesi ictim.
9 gibi bir dilim tam bugday ekmegini böldüm bir dilim peynir bir dilim kasar bir tane salatalik catalladim. 11 gibi sade dibek kahvesi ictim. Ogle arasi yuruyus yaptim. Birazdan bir kase yogurt yiycem. Yesil cay icecegim. Aksami bilemiyorum :)
Bunu da bir saat once indirdim. sadece ogle arasina ait
Eki Görüntüle 3243277
Cemos kendi uygulaması yok mu telefonun ben onu kullanıyorum çokta iyi sorunsuzHâlâ uygun adımsayar uygulaması bulamadım hep yanlış hesaplıyor bu uygulama hangisi bende deniyeyim.
Hiç bakmadımCemos kendi uygulaması yok mu telefonun ben onu kullanıyorum çokta iyi sorunsuz
Google fit cemos. Bende hep yanlis hesapliyor diye yukleyip yukleyip siliyorum bunu denedim bu iyi gibi.Hâlâ uygun adımsayar uygulaması bulamadım hep yanlış hesaplıyor bu uygulama hangisi bende deniyeyim.
Ben 3 senedir kullanıyorum telefonun olanı diğerleri de bana ters geliyor adım sayma konusunda kaçtane indirip sildim bende değişik değişik olsun diyeHiç bakmadım
Bı bakayim
Google fit cemos. Bende hep yanlis hesapliyor diye yukleyip yukleyip siliyorum bunu denedim bu iyi gibi.
Telefonun yok galiba bulamadımBen 3 senedir kullanıyorum telefonun olanı diğerleri de bana ters geliyor adım sayma konusunda kaçtane indirip sildim bende değişik değişik olsun diye
Ne marka telefonun yasak değilse reklam gibiTelefonun yok galiba bulamadım
Aslında telefon da yeni neden yok bilmiyorum.
Google fit deneyeyim bir de
Şuan 2 uygulama yüklü silicem onları da gerçi kalori hesaplama işe yarıyor ama adım sayar yaramıyor.