- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.454
Bence bir sıkıntı olmaz. Sabah öğle akşam yemek yemeyip bununla beslenenler var, o kötü işte.Ya bundan aldim baya ise getirebileyim diye. icerigi guzel yulaf kinoa kepek falan. Ara ogun gibi dusunuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bir sıkıntı olmaz. Sabah öğle akşam yemek yemeyip bununla beslenenler var, o kötü işte.Ya bundan aldim baya ise getirebileyim diye. icerigi guzel yulaf kinoa kepek falan. Ara ogun gibi dusunuyorum
ha yok canim oyle degil.:) is yerinde aralarda biseyler atistrmak gibi icinde 8 tane var zaten.Bence bir sıkıntı olmaz. Sabah öğle akşam yemek yemeyip bununla beslenenler var, o kötü işte.
Hosgeldin kac kilosunBende diyete başlamak istiyorum
HoşgeldinBende diyete başlamak istiyorum
Merhaba canım çok sağolmerhaba Chocolita konunun hayırlı olsun...:)
Listeye girmek ister misin peki migim? İstersen boy kilo ve hedef kilo bilgilerini yazıyorumBende diyete başlamak istiyorum
Hoş geldin migiBende diyete başlamak istiyorum
Hemen uzaklaş oradanŞimdi ben bişey yedim Yufka ekmek yapıyorlar köyde yarısını yağlayıp çörek yedim daha yememek için zor tutuyorum kendimi
Offf bayılırım kokusu bile geldi burnumaaŞimdi ben bişey yedim Yufka ekmek yapıyorlar köyde yarısını yağlayıp çörek yedim daha yememek için zor tutuyorum kendimi
Tut kendini Sweet bende kahvaltımi hafif yapip corbami da içtim günü kapattım. İnşallah bütün gün bozmam bunuŞimdi ben bişey yedim Yufka ekmek yapıyorlar köyde yarısını yağlayıp çörek yedim daha yememek için zor tutuyorum kendimi
Yarın başlayayımListeye girmek ister misin peki migim? İstersen boy kilo ve hedef kilo bilgilerini yazıyorum
Geçmiş olsunSelam kizlarr gece miniğim ateslendi sukur simdi iyi bugün cook uykusuzum sabah cilbir yedim 2 dilim t.b. ekmeği bir tatlı kaşığı da bal. Şimdi kahve içiyorum iki kare bitterle. Akşam ne yicim bilmiyorum
Migi hadi gaza getirelim birbirimizi bu sefer başaralımGünlük 10 bin kolay bitiriyorum hedef 20 bin bu sefer fazla olsun