Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
mide ameliyati sonrasinda midenin kendine gelip tamam artik iyilesti demesi ne kadar zaman aliyor 🤔
Tamam iyileştim diye birşey ne demek bilmiyorum canım ama ameliyattan sonrada hasta gibi olmuyorsun sadece bebek gibi 1 kaşıkla doyuyorsun bi yudum suyla da :) zamanla büyütüyorsun tabi ama ben hala dikkat ediyorum kücük midem o yüzden eskiye dönmenin anlami yok 5 seneye yakın oldu

Tartıldımm 😍😍 82.1
Gecen cuma 83.5 du insaAllah boyle devam eder. Darisi ve daha fazlası hepimize insaAllah 🤗
Duble turk kahvemi ictim kizimdan artan az yumurta bide. Carsida isim var yuruycem yani belki 1 lahmacun yeriz aksamda 1 adet biber dolmasi (kendiminkini bulgurlu yaptim ve kiymali) kabak yemegi yogurt cay kahve gunu kapariz arada kuru meyve olabilir 🤗

Tünaydın kızlar 😘😘😘
Kahvaltımı yaptım geldim.
2 dilim t.b ekmeği
Küçük dilim beyaz peynir
1 zeytin
Domates salatalık
1 tane küçük biber
3 bardak siyah çay

Bugün ara öğünde elma yemeyi düşünüyorum.
Bir kahve içerim.

Akşam yemegine fikrim yok yine🥺
Dünden kalan biraz et var o kadar.

Selam çıtır beybiler.
Sabah 7 de sade turk kahvesi ictim.
9 gibi bir dilim tam bugday ekmegini böldüm bir dilim peynir bir dilim kasar bir tane salatalik catalladim. 11 gibi sade dibek kahvesi ictim. Ogle arasi yuruyus yaptim. Birazdan bir kase yogurt yiycem. Yesil cay icecegim. Aksami bilemiyorum :)
Bunu da bir saat once indirdim. sadece ogle arasina ait 😊
Screenshot_2023-05-05-13-09-29-98_6a5d7c7480487e32e6b6d795536fd626.jpg

Selam çıtır beybiler.
Sabah 7 de sade turk kahvesi ictim.
9 gibi bir dilim tam bugday ekmegini böldüm bir dilim peynir bir dilim kasar bir tane salatalik catalladim. 11 gibi sade dibek kahvesi ictim. Ogle arasi yuruyus yaptim. Birazdan bir kase yogurt yiycem. Yesil cay icecegim. Aksami bilemiyorum :)
Bunu da bir saat once indirdim. sadece ogle arasina ait 😊
Eki Görüntüle 3243277
Hâlâ uygun adımsayar uygulaması bulamadım hep yanlış hesaplıyor bu uygulama hangisi bende deniyeyim.

Google fit cemos. Bende hep yanlis hesapliyor diye yukleyip yukleyip siliyorum bunu denedim bu iyi gibi.
Ben 3 senedir kullanıyorum telefonun olanı diğerleri de bana ters geliyor adım sayma konusunda kaçtane indirip sildim bende değişik değişik olsun diye
Telefonun yok galiba bulamadım 😒
Aslında telefon da yeni neden yok bilmiyorum.
Google fit deneyeyim bir de 🤭
Şuan 2 uygulama yüklü silicem onları da gerçi kalori hesaplama işe yarıyor ama adım sayar yaramıyor.

Telefonun yok galiba bulamadım 😒
Aslında telefon da yeni neden yok bilmiyorum.
Google fit deneyeyim bir de 🤭
Şuan 2 uygulama yüklü silicem onları da gerçi kalori hesaplama işe yarıyor ama adım sayar yaramıyor.
Ne marka telefonun yasak değilse reklam gibi 🤣🤣🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X