- 30 Ocak 2017
- 12.788
- 194.422
Kesinlikle daha hızlı verecekOlacak bak görürsün sen daha hızlı kilo vereceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle daha hızlı verecekOlacak bak görürsün sen daha hızlı kilo vereceksin
Olacak bak görürsün sen daha hızlı kilo vereceksin
Canımsınız Allah razı olsunKesinlikle daha hızlı verecek
Bende dans ederek evde dolaşıyorumBen şu an dans ediyorum çıldırdım çikolatalar eriyene kadar rahat yok
Hem de kocaman yedim cemosssBende dans ederek evde dolaşıyorum
Çikolata mı yedin
Yaramasin inşallahHem de kocaman yedim cemosss
Daha hızlı dans edeyim diye wc gitmemek kaçıncı evredir senceYaramasin inşallah
Ben de bahçede beş adım ileri beş adım geri şeklinde yürüyüş yapıyorum. Leslie stayla.Ben şu an dans ediyorum çıldırdım çikolatalar eriyene kadar rahat yok
Keşke genç koca alsaydım
Genç al ama içi genç olsun bak ben 42 sanarsın 15 lik ergen enerjisi kocam 37 50 yaşinda adamKeşke genç koca alsaydım
Beni taşıyabilsin diye olgun aldım ben taşıyorum ama
Bende durup durup squat falan yapiyorum iyice kafayı yedim bacaklarım totom manken olana kadarBen de bahçede beş adım ileri beş adım geri şeklinde yürüyüş yapıyorum. Leslie stayla.
35 ine kadar maşallahı vardı son 4-5 yıldır yiyip içip yatıyorGenç al ama içi genç olsun bak ben 42 sanarsın 15 lik ergen enerjisi kocam 37 50 yaşinda adam
Helal be yan yana hareket ediyormuşuz gibi hissediyorumBen de bahçede beş adım ileri beş adım geri şeklinde yürüyüş yapıyorum. Leslie stayla.
Bir şaplak atardım seni öyle görsemBende durup durup squat falan yapiyorum iyice kafayı yedim bacaklarım totom manken olana kadar
Aynı aynı benimki kollar ayrı bacaklar ayrı uyuyor. Kıyıya vurdu aşklarım şarkısını söylüyorum35 ine kadar maşallahı vardı son 4-5 yıldır yiyip içip yatıyor
Neyse ki işimi hâlâ görüyo
Bende yapmadım kaçamak sadece bir gün yaptım ama spora başlamadım ben şimdi kararlıyım bebemi uyuttum spor yapacağım yarım saatAna yarın bime tartı geliyordu dimi
O zaman pazar mı yapalım tartı işini
Olsun oda bişi bende merak ediyorum nasıl oldu olacak mi diye çok kaçamak yapmadım dikkat ettim ama işte
Geldi benim mental sağlık ben gidiyommm Allah'ım Yarabbimmmm
Atılcak gibi olmama az kaldi sankiBir şaplak atardım seni öyle görsem
Bende merak ediyorum ama tartılmıyorum heyecanla bekliyorumBence de iyi ya ben hiç veremezsem diye korkuyorum
1 kilo da kârdir