Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayisi zaten bağırsak çalıştırıyor malum cayida yesilcaydan iyi güzel 😂
Akşam yemeginden sonra içiyorum ertesi gün etki ediyor ben memnunum dene istersen sweetcim 🤭
Valla unutmayım da deneyim 😂 yeşilçay i bende sevmiyorum sallaması olursa içerim diğeri daha ağır geliyor kendim demlediğim

İnsafsız götürmüş kızartmayi falan 😒
Aman iyi olsa boşver ye iç ama bu havalar etkilemiş olabilir doğru.
Beni daha çok dinç tutuyor mesela ama her insan ayrı etkileniyor.
Uyku çok önemli ya 😔
Az yedim yine de öyle deme. 6-7 tane sadece🙈 hava değişimi çarpıyor. Hataylıyım güya sıcağa alışkın olmam lazım ama bu değişimler çarpıyor işte 😐

Evlen kilo al :KK9:
Hojgeldin 😘😘😘😘😘
Hahahaha sitede herkes beni bekarlığımla tanıyor 🥰
2020 yılının sonunda 1.58 boyumla 78 kiloydum. Güncel kilom 54 ama vermem gereken 4 kilom daha var. Şuanda aktif olarak spor yapıyorum ve diyetisyene gidiyorum. Bence hiç kilo almıyım vereyim

Hahahaha sitede herkes beni bekarlığımla tanıyor 🥰
2020 yılının sonunda 1.58 boyumla 78 kiloydum. Güncel kilom 54 ama vermem gereken 4 kilom daha var. Şuanda aktif olarak spor yapıyorum ve diyetisyene gidiyorum. Bence hiç kilo almıyım vereyim
54 mü 😱
Boşver bence sen diyeti falan yemek ye aç yaşama 🧿

54 mü 😱
Boşver bence sen diyeti falan yemek ye aç yaşama 🧿
Yahu daha gelin olucam bennn yani inş 🤣
Amacım aslında artık düzenimi devam ettirmek ve hedefim 50 kgyi görmek. Sağlıklı beslenme düzenini oturttum ama yoğun sporla seksiii bir vücut istiyorum

Yahu daha gelin olucam bennn yani inş 🤣
Amacım aslında artık düzenimi devam ettirmek ve hedefim 50 kgyi görmek. Sağlıklı beslenme düzenini oturttum ama yoğun sporla seksiii bir vücut istiyorum
Şuvan en zayıf sensin 😒
Var mısın su kilolardan kurtulup o kiloyla ömür boyu yaşamaya 💪

Aciz yemiyoruz sende yeme gel bizimle aç kal 😒
Ben de açım, ne bulursam yiyorum ama depremden bu yana 6 kilo vermiştim, stresten sanırım. Simdi geri almaya başlamışım. İlk günler günde bir iki lokma yiyebiliyordum sadece, ondan da vermiş olabilirim o kadar kiloyu, normalde mümkün değil çünkü. 😂

Ben de açım, ne bulursam yiyorum ama depremden bu yana 6 kilo vermiştim, stresten sanırım. Simdi geri almaya başlamışım. İlk günler günde bir iki lokma yiyebiliyordum sadece, ondan da vermiş olabilirim o kadar kiloyu, normalde mümkün değil çünkü. 😂
Deprem olmasın da aç kalıp kilo ver 🙏
Keşke yiyip kilo verebilmek mümkün olsa yedikçe aç hissediyorsun yedikçe kilo alıyosun çok kötü ya 😔

Ayıpsınnnn 🐥
En zayıf ben olduğuma göre en eli maşalı da ben olacağım. Kaçamak düşmanı Vega 🥰
Bugün kaçamak yapmadım 🤗
Akşam yemeği de yapmadım yapıp yemem lazım 😂
Başımızda dur bizi zayiflat diyet listeni at bende kopya çekerim 💃
Ben attım buraya bussuru liste ona uyuyorum diyestisyene de başlamıştım devam ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X