- 2 Ağustos 2013
- 34.302
- 102.472
Bende kahvaltıda yediklerimi öyle yazcam. Ama abartmadım midem hemen küçükmüş heralde doydum hemenÇünkü yedim yalan değil
Şuvan yeşilçay içip telefona parmak baniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kahvaltıda yediklerimi öyle yazcam. Ama abartmadım midem hemen küçükmüş heralde doydum hemenÇünkü yedim yalan değil
Şuvan yeşilçay içip telefona parmak baniyorum
Valla unutmayım da deneyim yeşilçay i bende sevmiyorum sallaması olursa içerim diğeri daha ağır geliyor kendim demlediğimKayisi zaten bağırsak çalıştırıyor malum cayida yesilcaydan iyi güzel
Akşam yemeginden sonra içiyorum ertesi gün etki ediyor ben memnunum dene istersen sweetcim
Kendim demliyorum yesilcay hiç sevmiyorum ya.Valla unutmayım da deneyim yeşilçay i bende sevmiyorum sallaması olursa içerim diğeri daha ağır geliyor kendim demlediğim
Valla değil sallamaya da iyi değil diyorlar poşetinden dolayı kanser yapıyormuşKendim demliyorum yesilcay hiç sevmiyorum ya.
Demleme bitsin sallama alırım artık içilecek gibi değil
Az yedim yine de öyle deme. 6-7 tane sadece hava değişimi çarpıyor. Hataylıyım güya sıcağa alışkın olmam lazım ama bu değişimler çarpıyor işteİnsafsız götürmüş kızartmayi falan
Aman iyi olsa boşver ye iç ama bu havalar etkilemiş olabilir doğru.
Beni daha çok dinç tutuyor mesela ama her insan ayrı etkileniyor.
Uyku çok önemli ya
he sunu bileydin hirsli ol vazgecme eismde benden baklava istiyor bugun bak bana vazgecmiyorum :)Bugün 3. Günüm minik daha hirsliyim bence ben zayıflarım bak gör
imsallah daha iyi olur laylonunBilemedim miniğim, suan daha iyi cok şükür
Evlen kilo alHelloooo görls bende gelim miiii?
Aciz yemiyoruz sende yeme gel bizimle aç kalKız konunu her gördüğümde diyete başlayasım geliyor da şu an öyle bir ortamım yok.
Spor yapmak istiyorum artık yaa.
Hahahaha sitede herkes beni bekarlığımla tanıyorEvlen kilo al
Hojgeldin
54 müHahahaha sitede herkes beni bekarlığımla tanıyor
2020 yılının sonunda 1.58 boyumla 78 kiloydum. Güncel kilom 54 ama vermem gereken 4 kilom daha var. Şuanda aktif olarak spor yapıyorum ve diyetisyene gidiyorum. Bence hiç kilo almıyım vereyim
Yahu daha gelin olucam bennn yani inş54 mü
Boşver bence sen diyeti falan yemek ye aç yaşama
Şuvan en zayıf sensinYahu daha gelin olucam bennn yani inş
Amacım aslında artık düzenimi devam ettirmek ve hedefim 50 kgyi görmek. Sağlıklı beslenme düzenini oturttum ama yoğun sporla seksiii bir vücut istiyorum
Ben de açım, ne bulursam yiyorum ama depremden bu yana 6 kilo vermiştim, stresten sanırım. Simdi geri almaya başlamışım. İlk günler günde bir iki lokma yiyebiliyordum sadece, ondan da vermiş olabilirim o kadar kiloyu, normalde mümkün değil çünkü.Aciz yemiyoruz sende yeme gel bizimle aç kal
AyıpsınnnnŞuvan en zayıf sensin
Var mısın su kilolardan kurtulup o kiloyla ömür boyu yaşamaya
Deprem olmasın da aç kalıp kilo verBen de açım, ne bulursam yiyorum ama depremden bu yana 6 kilo vermiştim, stresten sanırım. Simdi geri almaya başlamışım. İlk günler günde bir iki lokma yiyebiliyordum sadece, ondan da vermiş olabilirim o kadar kiloyu, normalde mümkün değil çünkü.
Bugün kaçamak yapmadımAyıpsınnnn
En zayıf ben olduğuma göre en eli maşalı da ben olacağım. Kaçamak düşmanı Vega