- 14 Ocak 2012
- 11.834
- 73.642
Teşekkür ederim Belki de bilemiyorum. Şimdi daha iyiyim ama.Geçmiş olsun. Az yediysen gün içi. Şekerin düşmüş olabilir. Çikolata toparlar biraz .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim Belki de bilemiyorum. Şimdi daha iyiyim ama.Geçmiş olsun. Az yediysen gün içi. Şekerin düşmüş olabilir. Çikolata toparlar biraz .
Hizucum dikkat et tamam sağlıklı beslen ama çok kasma rahat rahat yaparsan vücudun şok olmaz.Ay kızlar demin tansiyonum düştü herhalde. Ütü yapıyordum. Birden baş ağrısı, hafif mide bulantısı başladı. Sonra başım döndü ayakta duramadim bir an. Kardeşim kahve yaptı koca bir dilim çikolata aldım iyiyim şu an. Anlık şekerim de düşmüş olabilir anlamadım. Kahvaltıyı da güzel yapmıştım aslında.
Bibi maşallah ya aisiri imrendim şuvanCumartesi malum doğum günü vardı yedik birseyler ama genel anlamda dikkat etmeye çalısiyorum (bide beni yarım porsiyon değerlendirin )
Bugun gene gittim spora ilk yarım saat karın 50 dk da yoga (yoga acayip birsey donum bile ıpıslak oluyor ) kahvemi içtim eve gidiyorum adimlarım 8 bin olmuş 11 bin yaparım ben onları
Valla pazartesi yogayla başliyor sonraki grup derlerim genelde kardio bacak toto gobek ağırliklı ama o kardiolar kadar yogada terletiyor çünkü duruslar o kadar zor ki titremekten bi hal oluyorum öylede bekletiyor bizi psiko hocamız sağolsun hem kafamda dinleniyor valla bende ilk kez yapiyorum işte bu 2 aydır ama sevdimBibi maşallah ya aisiri imrendim şuvan
Böyle devam edersem ben bir aya spora başlarım yoga düşünmemiştim ama şu mesajindan sonra aklıma girdi
Bu tempoya diyeti abartmadan yapsan da olur yakarsin herşeyi bence.
Bilemedim miniğim, suan daha iyi cok şükürgecmis olsun usuttu mu ki
Bende araştırmaya başlayayım yavaş yavaşValla pazartesi yogayla başliyor sonraki grup derlerim genelde kardio bacak toto gobek ağırliklı ama o kardiolar kadar yogada terletiyor çünkü duruslar o kadar zor ki titremekten bi hal oluyorum öylede bekletiyor bizi psiko hocamız sağolsun hem kafamda dinleniyor valla bende ilk kez yapiyorum işte bu 2 aydır ama sevdim
Yokya birsey olmaz zamanla yapiyorsun bende hala zorlaniyorum ki ama yavaş yavaş daha iyi oluyorumBende araştırmaya başlayayım yavaş yavaş
Aslında kızım da istiyor ama okulların kapanmasını bekliyor olmazsa ikimiz başlarız gideriz.
Hareketleri izliyorum bana imkansız gibi geliyor umarım rezil olmadan hallederim
Evde izleyerek yapmaya başlasam mi bibiYokya birsey olmaz zamanla yapiyorsun bende hala zorlaniyorum ki ama yavaş yavaş daha iyi oluyorum
Kiz gelenleri gorsen kimler kimler saçmalama be :) gruplarla daha guzel oluyor bence istersen yap tabi sonucta hareket olur sana daEvde izleyerek yapmaya başlasam mi bibi
Bu göbek varken bende o hareketleri insan içinde yapamam alisayim bari
Güç topla ben bunları yaparsam yerimden kalkamamYarın ki derslerim gazam mubarak ola Allah bana güç kuvvet versin
İlk haftalar benimde bi pestilim çiktı simdi etkilenmiyorum pek üstunede gene durmuyorum evde de öyle gidip yatim yok zaten dinç oluyorum cok hatta 6 saat uyuyorum genelde :)Güç topla ben bunları yaparsam yerimden kalkamam
Yok kız üç gündür çok katı değilim. Sabah patates kızartması falan yedim hatta çok detaya girmeyeyim kendimi bitkin hissedersem hemen bir şeyler atistiriyorum zaten. Hani diyetle alakalı olduğunu zannetmiyorum. Hava değişiminden olabilir bu mevsim geçişlerinde hava hep çarpar beni evde otursam bile. Gece de uykum çok bölündü uykumu almadan uyandım belki o da etkiledi bilmiyorumHizucum dikkat et tamam sağlıklı beslen ama çok kasma rahat rahat yaparsan vücudun şok olmaz.
Aslında bunun psikolojisi bile hasta ediyor onun için dikkat etmen lazım.
İnsafsız götürmüş kızartmayi falanYok kız üç gündür çok katı değilim. Sabah patates kızartması falan yedim hatta çok detaya girmeyeyim kendimi bitkin hissedersem hemen bir şeyler atistiriyorum zaten. Hani diyetle alakalı olduğunu zannetmiyorum. Hava değişiminden olabilir bu mevsim geçişlerinde hava hep çarpar beni evde otursam bile. Gece de uykum çok bölündü uykumu almadan uyandım belki o da etkiledi bilmiyorum
Çünkü yazdıBen onu kaçırmışım Yaa yoksa dün mutlaka kruvasani başına kakardim
Yaaa bende alıyım diyete başlayınca sorun oldu bendeBimden aldım chocum sallama kayısılı çay bildihin midemde bişey durmuyo
Ertesi gün etki etmeye basliyo ama sevdim ben kokusu baya güzel.
Çünkü yedim yalan değilÇünkü yazdı
Kayisi zaten bağırsak çalıştırıyor malum cayida yesilcaydan iyi güzelYaaa bende alıyım diyete başlayınca sorun oldu bende