- 30 Ocak 2017
- 12.776
- 194.325
Baklava mı yediiiiiyyynnnDun gece baklava dedim diye beni yerden yere vurmuştu ilk defa diyete giriyorum dedi nazar mı ettim kadına naptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baklava mı yediiiiiyyynnnDun gece baklava dedim diye beni yerden yere vurmuştu ilk defa diyete giriyorum dedi nazar mı ettim kadına naptim
Ben onu kaçırmışım Yaa yoksa dün mutlaka kruvasani başına kakardimDün kaçamak yaptım diye yazdım ya sayfalarca
Bı tanecik ya ara öğün niyetine
Yemedim sadece söyledim vallah Yemedim billah YemedimBaklava mı yediiiiiyyynnn
Ağızdan 30 sn midede 30 dk kalçada 30 yıl kalıyormuş hayırlı olsunNimm mmm yapacak kadar beklemeden kocaman bütün halde ağzıma attım yoksa vicdan yapar yarısını bırakırdım
Göz hakkı azıcık yersin ama dürüst olcaz tamam mı ay böyle kaçamaklar çoğalırsa kilo falan veremeyiz bu arada. Ben bir de pocayi yerken TV de yolda ne yenir diye bir program seyrediyordum. Baktım ben ne izliyorum dedim sinirlerim bozulduBugün bu kız ekler çiğköfte pasta alırsa yerim bu sefer duramam bak şimdiden söylüyorum
1 er tane yerim söz fazla yemem
Yok abartmam artık cikom en fazla bir kez kaçamak yapıyorum sonra kayısı çayı içiyorumGöz hakkı azıcık yersin ama dürüst olcaz tamam mı ay böyle kaçamaklar çoğalırsa kilo falan veremeyiz bu arada. Ben bir de pocayi yerken TV de yolda ne yenir diye bir program seyrediyordum. Baktım ben ne izliyorum dedim sinirlerim bozuldu
Ney sallama çay mi çıkarsam alayım bendeYok abartmam artık cikom en fazla bir kez kaçamak yapıyorum sonra kayısı çayı içiyorum
Bu kayısı çayı bana iyi geldi bı deneyin isterseniz resmen içim boşaldı hissediyorum
Yaaa sabah aynı şey geçti aklımdan minikle hep ayniyiz dedim aklımdanbiz nasil ayni anda kilo alip ayni anda vermeyi basariyoruz bu nasil bir kilo kardesligidir
Bimden aldım chocum sallama kayısılı çay bildihin midemde bişey durmuyoNey sallama çay mi çıkarsam alayım bende
Ben bir süre yaptım. Çok da ghüzel kilo verdim.Kızlar aranızda aralıklı oruç deneyen var mı netten baktım şimdi ama pek anlamadım
gecmis olsun usuttu mu kiTabak mabak hayal oldu. Kızım sabaha karsı kusma ishalle uyandı. Her 15 dk bir kustu arada da wcye koşarak gıttıj. 9 da uyuduk 1 de uyandım
aynen ya bir arada 70 lerdeydik beraberYaaa sabah aynı şey geçti aklımdan minikle hep ayniyiz dedim aklımdan
ben zayiflayayim sen şiş de görBugün bu kız ekler çiğköfte pasta alırsa yerim bu sefer duramam bak şimdiden söylüyorum
1 er tane yerim söz fazla yemem
Bugün 3. Günüm minik daha hirsliyim bence ben zayıflarım bak görben zayiflayayim sen şiş de gör
Bide sürü psikolojisi var bizede sebep olursanızGöz hakkı azıcık yersin ama dürüst olcaz tamam mı ay böyle kaçamaklar çoğalırsa kilo falan veremeyiz bu arada. Ben bir de pocayi yerken TV de yolda ne yenir diye bir program seyrediyordum. Baktım ben ne izliyorum dedim sinirlerim bozuldu
Evet çok hirslisin o hırsla yedin demi kruvasani da zatenBugün 3. Günüm minik daha hirsliyim bence ben zayıflarım bak gör
Geçmiş olsun. Az yediysen gün içi. Şekerin düşmüş olabilir. Çikolata toparlar biraz .Ay kızlar demin tansiyonum düştü herhalde. Ütü yapıyordum. Birden baş ağrısı, hafif mide bulantısı başladı. Sonra başım döndü ayakta duramadim bir an. Kardeşim kahve yaptı koca bir dilim çikolata aldım iyiyim şu an. Anlık şekerim de düşmüş olabilir anlamadım. Kahvaltıyı da güzel yapmıştım aslında.