Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün bu kız ekler çiğköfte pasta alırsa yerim bu sefer duramam bak şimdiden söylüyorum 🥺
1 er tane yerim söz fazla yemem 🙈
Göz hakkı azıcık yersin ama dürüst olcaz tamam mı 🥺 ay böyle kaçamaklar çoğalırsa kilo falan veremeyiz bu arada. Ben bir de pocayi yerken TV de yolda ne yenir diye bir program seyrediyordum. Baktım ben ne izliyorum dedim sinirlerim bozuldu

Göz hakkı azıcık yersin ama dürüst olcaz tamam mı 🥺 ay böyle kaçamaklar çoğalırsa kilo falan veremeyiz bu arada. Ben bir de pocayi yerken TV de yolda ne yenir diye bir program seyrediyordum. Baktım ben ne izliyorum dedim sinirlerim bozuldu
Yok abartmam artık cikom en fazla bir kez kaçamak yapıyorum sonra kayısı çayı içiyorum 🙈
Bu kayısı çayı bana iyi geldi bı deneyin isterseniz resmen içim boşaldı hissediyorum 😂

Kızlar aranızda aralıklı oruç deneyen var mı netten baktım şimdi ama pek anlamadım 😕😕😕
Ben bir süre yaptım. Çok da ghüzel kilo verdim.
10-11 gibi kahvaltı yapıyordum.
Arada yoğurt tüketiyorum.
Akşam da sebze yoğurt veya et salata yapıyordum.
Sadece sabah 2 dilim çavdar ekmeği yiyiyordum

Bide sürü psikolojisi var bizede sebep olursanız 🥺🥺

Ay kızlar demin tansiyonum düştü herhalde. Ütü yapıyordum. Birden baş ağrısı, hafif mide bulantısı başladı. Sonra başım döndü ayakta duramadim bir an. Kardeşim kahve yaptı koca bir dilim çikolata aldım 🙈 iyiyim şu an. Anlık şekerim de düşmüş olabilir anlamadım. Kahvaltıyı da güzel yapmıştım aslında.

Ay kızlar demin tansiyonum düştü herhalde. Ütü yapıyordum. Birden baş ağrısı, hafif mide bulantısı başladı. Sonra başım döndü ayakta duramadim bir an. Kardeşim kahve yaptı koca bir dilim çikolata aldım 🙈 iyiyim şu an. Anlık şekerim de düşmüş olabilir anlamadım. Kahvaltıyı da güzel yapmıştım aslında.
Geçmiş olsun. Az yediysen gün içi. Şekerin düşmüş olabilir. Çikolata toparlar biraz .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X