Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herşeye Fransız oluşum dışın da sorun yok hayatım.
Şimdi gama bebeğim şöyle, yeni topik kuralları biraz kanlı. 5 gün menü paylaşmayan diskalifiye. Tartı koymayan diskalifiye. Hafta başı eksiye düşmeyen ceza alıyor 10.000 atıyor. Haftanın 3 günü atsın diyorum ben. Ay sonunda da genelde bakılıyor hiç verememiş ya da -2 nin altında vermiş, 1 hafta boyunca aralıksız 10.000 atıyor. Ya da belki o kişi kilo vermek istemiyordur ayrılır.

İki grup oluştu şu an. İki grubunda hafta 1. Si bir sonraki hafta yarışacak. En çok veren 1. Olacak. Amacımız bu 1. Nin kendi grubumuzdan çıkması. Şimdi senden önce 5-5 olduk biz. Senin yanına birini daha koymamız lazım ki 6-6 olsun. Tabi gruba girmek istiyorsan

Ben de sana atiyorum di mi nereye atiyirum yeni konuya mi atiyorum? Yesillendirin beni. Yattum simdi. Optum zabah gorusuruk.
Sabah yeni topik olur oraya etiketlerim seni.
Oraya tartı fotonu at.
Sonra ben sana mesaj atarım plan yaparız kalori hesabı yaparız aksama tam yediklerimizin listesini paylaşırız.

Omg nazi kampı mı kız ora yer değişikliği yapacağım için herşeye tam haber veremeyebilirim muhtemelen kovulurum zaten emin değilim ondan girmem gibi.
Ama burda kg verirken bu topiğe yazarım.

Beraber sikilacagiz o zaman. Gerçi ben son iki haftada bir kilo falan aldım galiba. Sabah tartılacağım, bakalım.
2 yemek kasigi makarna yesem ben sinirimden aglarim lan
Şşşş... öyle şeyler söylemiyoruz.
Tebrik ederim. Umarım hep ideal kilonda kalırsın. ❤

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…