- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.440
50den aşağı inemem. Bakalım işine mi gelecek. Senin grupta daKilo veremezsen işime gelir
Gruplar olustu sen ve ben aynı gruptayiz. 5-5 grup oldukkura derken?:):):):)
Sana ne?Son mesajlara bakmadan yardiriyo kız yaaa yeter artık diyorum arte
Bitti mi çok şükürSana ne?
evet grupları gördümGruplar olustu sen ve ben aynı gruptayiz. 5-5 grup olduk
Açılacak sabah yeni topicteyiz etiket gelir sana da oraya gelirsin.evet grupları gördümyeni başlık açılmayacak buradan devam edeceğiz o zaman mı? :):)
Sabah dediği öğlenden sonra aslında. Ben açınca etiket yapicam siziAçılacak sabah yeni topicteyiz etiket gelir sana da oraya gelirsin.
Şimdi Cho onu ayarlamaya calisiyo çok yoruldu sabah tüm detaylar orada yazar zaten.
Allah yardımcısı olsun Cho nun valla zor iş.Açılacak sabah yeni topicteyiz etiket gelir sana da oraya gelirsin.
Şimdi Cho onu ayarlamaya calisiyo çok yoruldu sabah tüm detaylar orada yazar zaten.
Açılacak sabah yeni topicteyiz etiket gelir sana da oraya gelirsin.
çok güzel bir grupmuş burası çok eğleniyorumÇoko mu yorgun ne alakası var
İyi gecelerben uyuyorum iyi geceler size yarın görüşürüz ban yemezsem
ban yemezsem derken ceza almazsam gene demek istemiştim yorgunluktan İngilizce Türkçe kafa gitmiş iyice bende.ben uyuyorum iyi geceler size yarın görüşürüz ban yemezsem
Ahhh canım benim tsk ederim yüzünü kara cikartmiycam kurallara uycamPembe ye ben kefilim yaz sen
Burda yorum yapan hatunlar candır gerisi cancikçok güzel bir grupmuş burası çok eğleniyorumumarım hiç eksilmeyiz zamanla sürekli düzenli katılımla
Olsun problem değilAhhh canım benim tsk ederim yüzünü kara cikartmiycam kurallara uycamikizlere mama icirirken girip bakayim dedim bütün sayfayı okuyamadim ama Chocolita
Hele sen eksilme ozaman benden çekeceksin hatun tek şişman benim sankiTenceresiz kaldim anne oku bunu sabah bişey yeme yediklerinin Fotosunu at bana.