- 2 Ağustos 2013
- 34.280
- 102.372
Topikçe aynı fikirdeyiz hepHic bişey için geç değilyarın dizini dövme
Verecem cemos kararlıyımArtik su bile icemezsin kendine gel sen benim grubumdasin kilo ver
İstiyorsan verme hergun taciz ederimVerecem cemos kararlıyım
Bırak kadını darlama istediğini yapsın nede olsa rakibizİstiyorsan verme hergun taciz ederim
Git ye sen yedigin içtiğin lop lop et olsunBırak kadını darlama istediğini yapsın nede olsa rakibiz
Su saatten sonra yediğim içtiğim olsa olsa kas olurGit ye sen yedigin içtiğin lop lop et olsun
Hahshdh gorucezSu saatten sonra yediğim içtiğim olsa olsa kas olur
Cemoos gruplar oluştu resim attım bakGit ye sen yedigin içtiğin lop lop et olsun
İki saattir neyin mücadelesini veriyorum chocum takımımı taciz ediyorum işte kamciliyorum inşallah verirler yoksa hepsini parçalarımCemoos gruplar oluştu resim attım bak
Ben sana alirm randevu neden bekledin bu zamana kadar son saniye bana bu söylenir mi yaDahiliyeye randevu bulamadım kan değerlerime baktırcam ya. Veremiyorum çünkü kilo gerçekten. Diyetisyenle bile çok çok az verdim
AhahahBen sana alirm randevu neden bekledin bu zamana kadar son saniye bana bu söylenir mi ya
Ahsen inşallah hep koşar bu haftaAhahahvercem sen hiç merak etme o iş bende
Cin gibi atağa geçti bile sen rahat olCemoos gruplar oluştu resim attım bak
İki saa
Yaaa o jeton bende yeni düştü biliyor musun ben anlamadım onuCin gibi atağa geçti bile sen rahat olbizde uyanık olmalıyız bi yerde sana hırs yapma falan yazmış
S li üye ile eslesmemİşte gruplar oluştu. Rakiplerime selamlarsu an tam 10 kişiyiz tam oldu ama gama yazmış. @Gama kralice eski mesajları okudun mu ? Yeni topik açılacak şartlar değişecek
Eki Görüntüle 3302867
Hadi sıkıyosa bu hafta kilo verme bak seni napiyorum benS li üye ile eslesmemcemoos ben acces aynı takım da vayyy harika olacak
Beni unuttunaccessdenied Pembe Lotus kisslar aynı gruptayiz artık ağzınızı tutun yemek su yok kilo vereceksiniz ona göre