- 18 Mart 2021
- 11.604
- 64.022
Bende 7 de kalkicam okula gidicem 9 gibi kahvaltıya çıkıyoruz ondan önce tartilicam ama soyunmak biraz zorSabah 7 de kalkip kizi okula birakip 8.30 da donuyorum. Demek ki orda 9.30. 9. 30 gibi atarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 7 de kalkicam okula gidicem 9 gibi kahvaltıya çıkıyoruz ondan önce tartilicam ama soyunmak biraz zorSabah 7 de kalkip kizi okula birakip 8.30 da donuyorum. Demek ki orda 9.30. 9. 30 gibi atarim
Akşamları son öğünden sonra iyi olur bir daha bişey eklenmez listeye.Bu yemek listesini gunluk atsak olur mu ?
Bende aralıklı oruç düşünüyorum at ne varsaAtayım şimdi dur. Aralıklı oruca uygun ama. Ben yine öyle yapcam
Tam buğday ekmeği almaya gideceğim başlamak için her ne olursa olsun gidilecek demek istedim evde genelde tekli ekmek yada ekşi mayalı oluyor ondan dedim diGecenin motivasyonu ekmek almak mı oldu noldu
Iyi gecelerİyi geceler herkese Allah rahatlık versin
Tam buğday ekmeği almaya gideceğim başlamak için her ne olursa olsun gidilecek demek istedim evde genelde tekli ekmek yada ekşi mayalı oluyor ondan dedim di
Ahahahhaha ay cemossweetgirlcandy 27637378 diyet listesi attı Allah kahretmesin seni kız hazırda bekliyomus
Ay ben bi açım tıka basa yesem mi kiBende yatıyorum herkese iyi geceler gazamız mübarek olsun komşunun makinada sıktı bitirdi şükür artık uyuyabilirim son tok gecem
Sweet aynı gruptayiz şu minigi hergun turtukleyelim de sonunda olmasınAhahahhaha ay cemos
Bizim gruba bak 2. lig pembe kurtarır bizi kurtarırsaİşte gruplar oluştu. Rakiplerime selamlar su an tam 10 kişiyiz tam oldu ama gama yazmış. Gama Capella eski mesajları okudun mu ? Yeni topik açılacak şartlar değişecek
Eki Görüntüle 3302867
Hic bişey için geç değil yarın dizini dövmeAy ben bi açım tıka basa yesem mi ki
Bencede sürekli yazalım onaSweet aynı gruptayiz şu minigi hergun turtukleyelim de sonunda olmasın
Artik su bile icemezsin kendine gel sen benim grubumdasin kilo verAy ben bi açım tıka basa yesem mi ki