Eski mesajları okudun mu canım yarin şartlı surtlu topik açılıyor. Gruba katılanları kura cekecegim şimdi iki grup Olusacak. Şartları kabul ediyor musunBende başlıyorum yarin,
sabah tartı resmi atarım
Yoo ne biliyim salak gibi evde ne varsa onu yedim. Bi borek bi kisir bi pattes kizartmasi hamburger falan gomebilirdim. Allam acilar acilarNe yaptın hafta sonu diyet mi
Ben hamile kedi gibi yedim
Ay cok harika bi insansinBen sana atarım
Sabah bir su bardagi su iç kahvaltıdan önce.Ben sana atarım
Jdjdjxnjxjxjxbxbbx ay buna cok guldum kriz geldi nxnxnxnxnxnxAy eşim geldi kağıtları yazdım ya kura için. Diyor ki oyun mu oynuyorsundeliricem
Deme hoş oluyorumSen öyle hızlı nasıl vericen 60 lı kilolardasın. Minik verir ama ilk 15 kiloyu hele.
Yeter ki 1 dilim fazla bir şey yedi diye battı balık demesin
Tamam kuzumSabah bir su bardagi su iç kahvaltıdan önce.
1 haşlama yumurta
Domates salatalık
Bir kare peynir
3-5 zeytin
Biber maydonoz ceviz istersen ye
1-2 dilim ekmek fazla yeme tambugday yada diyet
Sabah uyandiktan yarım saat sonra falan tartil ben atlet külotla tartiliyomTamam kuzum
Böyle
Deme hoş oluyorumgaza geliyorum
Eski mesajları okudun mu canım yarin şartlı surtlu topik açılıyor. Gruba katılanları kura cekecegim şimdi iki grup Olusacak. Şartları kabul ediyor musunevet se şuraya bir imza alalım kuraya dahil ol
GibiBen sana atarım
Sağolsun bonusumHayrını gör
Sabah 7 de kalkip kizi okula birakip 8.30 da donuyorum. Demek ki orda 9.30. 9. 30 gibi atarimSabah uyandiktan yarım saat sonra falan tartil ben atlet külotla tartiliyom
Sonra kahvaltı ve su
Atayım şimdi dur. Aralıklı oruca uygun ama. Ben yine öyle yapcamBana yarın diyet listelerini at sweet unutma
Hain tencereLütfen komşu hapı gibi paylasmayalim herseyi
Gibi
Sağolsun bonusumgerçekten moral oldu bak bana bu eşim gitmese bile ben gideceğim ekmeğimi almaua