Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba herkese arkadaşlar, doğum sonrası zayıflama hedefiyle bakınırken buldum burayı.. Aranıza katılmak isterim bende salmış keşkül gibi sallanan göbeğimden kurtulabilmek için.. 60 ı görünce başladım spor ve diyete kilodan biraz gitti ama göbek de değişiklik yok maalesef.. :KK43: burda ne yapıyoruz nasıl ilerliyoruz tam okuyup inceleyemedim.. Bebiş uyuduğunda gece daha rahat incelerim..
Boy 159 cm kilo 57..

Merhaba herkese arkadaşlar, doğum sonrası zayıflama hedefiyle bakınırken buldum burayı.. Aranıza katılmak isterim bende salmış keşkül gibi sallanan göbeğimden kurtulabilmek için.. 60 ı görünce başladım spor ve diyete kilodan biraz gitti ama göbek de değişiklik yok maalesef.. :KK43: burda ne yapıyoruz nasıl ilerliyoruz tam okuyup inceleyemedim.. Bebiş uyuduğunda gece daha rahat incelerim..
Boy 159 cm kilo 57..
Merhaba, hoşgeldiniz.
Bizler de spor ve sağlıklı beslenmeyle kilo vermeye çalışıyoruz. Pazartesi günleri tartı günümüz.
Bu aralar biraz sakin ama sıcaklardan saldı herkes. Hedef kilonuzu da yazıp Chocolita Chocolita yı etiketlerseniz sizi listeye alacaktır girdiğinde.

Göbek en zor eriyen bölge ama pes etmeyin yavaş yavaş eriyecektir o da.

Merhaba hoş geldiniz çok güzel vermişsiniz ne yaptınız tam olarak?
Merhaba teşekkürler aralıklı oruç yapıyorum tek öğün besleniyorum 4-5 kez dışında genelde sağlıklı yiyecekler yedim ev yemeği yani. Çok özel bir şey değil tavuk salata bir iki kaşık pilav gibi. Şekeri kestim. Ailemde genetik şeker var en son ablamda da çıkınca biraz korktum açıkçası korku iyi geldi. Onun haricinde her gün 3 litre suyu muhakkak içiyorum. Spor yapmadım günlük rutin işler dışında. 2 ayda 12.5 kilo gitti. Umarım siz de en Kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız.

ben de aralıklı oruca başladım,160 boy 63 kiloyum, reformer pilatese başladım bu arada ,bakalım süreç nasıl olacak. en rahat yaptığım aralıklı oruç,20 ye 4 yapıyorum ,şekeri tamamen kesmedim ama azalttım çünkü ben şekersiz yapamıyorum,örnek öğlen 2 ye kadar açım,2de tost yedim , 3 gibi bir tane gofret yedim ,şuan açım, akşam yoğurtlu karışık kızartma ama yağsız kızartma ve karpuz yiycem ,gün sonu bu kadar :) gün içinde kahve içiyorum şekersiz ,o tok tutuyor sabah aç karnına:) daha önce bu diyeti çok yaptım kısa sürede veririm kiloları tahminim :) ama yaşım 41 oldu ,artık kilo vermek zorlaşıyor iyice . haa bi de her gün 2,5 lt su :) hepiinize kolaylıklar Chocolita Chocolita

Arkadaşlar mesajların çoğuna bakamadim şu sıralar yoğun geçiyor. Aslında hesabımı da bir süre dondurmayı düşündüm bu yüzden ama gerek yok geldikçe bakacağım. İki etiket gördüm onları listeye ekledim ❣️ wunderim ve miila. Hoş geldiniz 😘 kilo bildirimleri ve listeye girmek isteyen arkadaşlar etiket yaparsa en azından baktığım zamanlar onları eklerim. Etiket olmazsa Göremeyebilirim. Muhabbetlere dahil olabildiğimce olurum inşallah

Son düzenleme:
ben de aralıklı oruca başladım,160 boy 63 kiloyum, reformer pilatese başladım bu arada ,bakalım süreç nasıl olacak. en rahat yaptığım aralıklı oruç,20 ye 4 yapıyorum ,şekeri tamamen kesmedim ama azalttım çünkü ben şekersiz yapamıyorum,örnek öğlen 2 ye kadar açım,2de tost yedim , 3 gibi bir tane gofret yedim ,şuan açım, akşam yoğurtlu karışık kızartma ama yağsız kızartma ve karpuz yiycem ,gün sonu bu kadar :) gün içinde kahve içiyorum şekersiz ,o tok tutuyor sabah aç karnına:) daha önce bu diyeti çok yaptım kısa sürede veririm kiloları tahminim :) ama yaşım 41 oldu ,artık kilo vermek zorlaşıyor iyice . haa bi de her gün 2,5 lt su :) hepiinize kolaylıklar Chocolita Chocolita
Kilonuz ideal görünüyor ama vermeye devam mı? Listeye girmek isterseniz hedef kilonuzu da yazarsanız ❣️ teşekkür ederiz size de kolaylıklar dilerim 🎀

Bir detoks suyu hazırladım
Kaynamış suya yeşil çay, maydanoz, limon, kabuk tarçın, kiraz sapı, açlık otu attım gün içinde içtim 4.gün bugün. Onun dışında kahvaltıda bir dilim tam buğday başka ekmek yok. Akşamları çayın yanına abur cubur yok. Sadece öğlen meyve, şekersiz soğuk kahve vs.yaptım. Açlık hissettiysem bir iki kuruyemiş attım ağzıma falan. Regl da oldum bu arada o yüzden ödem atabildim diye düşünüyorum. Pazartesi tartı günüymüş bakalım neler olacak.
Burda havalar sıcak nemli bunaltıcı ve arada bici bici yediğim oluyor valla ne yalan söyleyim diyete aykırı aslında ama yanüyrükkk bab baaaa 😂😂😂

Ayyy kızlar bende son haftalarda dikkat ederek yiyorum ama yiyorum yani 🙈
Yahu bu tartı nasıl eksi gosteriyor ben hâlâ kendimi 60 hissediyorum.
Dün alışverişe gittim ne giysem bol oldu m beden nol olunca s aldım denemeden oda bol oldu avdvshjaksksk
Pantalon bedenimde küçülmüş gören ne güzel kilo vermişsin diyo ama hâlâ ikna olamadım 😁
Bugün güne gittim ayyy bı yemişim birinci tabak bitti ikinciyi de gömdüm ama son zamanlarda çok yürüyorum 🙈
Yarın anneme gidicez kısır mısır yine gün var hadi hayırlısı.
Bu ara biraz yemeğe başladım ayy nasıl tatlı geliyo bana bı tokat atın da kendime geleyim 😂

Ayyy kızlar bende son haftalarda dikkat ederek yiyorum ama yiyorum yani 🙈
Yahu bu tartı nasıl eksi gosteriyor ben hâlâ kendimi 60 hissediyorum.
Dün alışverişe gittim ne giysem bol oldu m beden nol olunca s aldım denemeden oda bol oldu avdvshjaksksk
Pantalon bedenimde küçülmüş gören ne güzel kilo vermişsin diyo ama hâlâ ikna olamadım 😁
Bugün güne gittim ayyy bı yemişim birinci tabak bitti ikinciyi de gömdüm ama son zamanlarda çok yürüyorum 🙈
Yarın anneme gidicez kısır mısır yine gün var hadi hayırlısı.
Bu ara biraz yemeğe başladım ayy nasıl tatlı geliyo bana bı tokat atın da kendime geleyim 😂
Sen ponçik okuya okuya kendini mükemmel anlatmaya başladın :63: hiç dusundun mu ben böyle zayifken oburlar kıskanır diye :63:

Merhaba, hoşgeldiniz.
Bizler de spor ve sağlıklı beslenmeyle kilo vermeye çalışıyoruz. Pazartesi günleri tartı günümüz.
Bu aralar biraz sakin ama sıcaklardan saldı herkes. Hedef kilonuzu da yazıp Chocolita Chocolita yı etiketlerseniz sizi listeye alacaktır girdiğinde.

Göbek en zor eriyen bölge ama pes etmeyin yavaş yavaş eriyecektir o da

Hoşbuldum teşekkür ederim.. Evet şu hararetli günler geçse daha rahat edeceğiz.. Göbek için de umarım dediğiniznpes etmem en azından hedef kiloyangelene kadar etmemem lazım.. Bilgilendirme için teşekkürler 🤍

Arkadaşlar mesajların çoğuna bakamadim şu sıralar yoğun geçiyor. Aslında hesabımı da bir süre dondurmayı düşündüm bu yüzden ama gerek yok geldikçe bakacağım. İki etiket gördüm onları listeye ekledim ❣️ wunderim ve miila. Hoş geldiniz 😘 kilo bildirimleri ve listeye girmek isteyen arkadaşlar etiket yaparsa en azından baktığım zamanlar onları eklerim. Etiket olmazsa Göremeyebilirim. Muhabbetlere dahil olabildiğimce olurum inşallah
Teşekkür ederim Chocolita Chocolita hoş buldum 🙏😍 listeye katılmışım miladım olur inş😁 listede 55 yazıyor bu arada hedef kilom 50.. 🥰🙏

Bu sabah tostla basladim. 1 avuc ay cekirdegi yedim ara ogunde. Birazdan da kuru fasulye yiyip gunu kapaticam. Guzel inceliyorum ama sporun etkisi var tabi. 57. 7 ciktim gecen gun. Bendeki sorun kilo gitmiyor aralikli oruca ragmen. Hani 59.5 tum evet bir ara ama 1 ayda 2 kilo bile degil giden.deli olcam yani. Ama sanirim kas kazaniyorum. Agirlik calisiyorum cunku. Haftanin 3 gunu spor oneririm. Mumkunse dumble ile

1690635924330.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X