- 18 Mart 2021
- 11.632
- 64.185
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavaş olsun sağlam olsun oksicimHosbuldum choco diyeti falan cok saldim ama . Hatta bulundugum yer itibariyle aksama kadar ac kalip aksam yiyorum bir suredir
Yinede tartida cok gormesemde giydiklerimden farkediyorum belli bir incelme var .
Bayağıdır düzenli tartı veremedik ki cemosum ne zaman hazır oldun o zaman tartilirsin canımKızlar ben bugün misafirliğe gittim ahh bı yedim anlatamam
Ama salmak yok devam edicem.
Birde chocum ben pazar günü kardeşime gidicem 2 hafta evde yokum nasıl tartilirim bilmiyorum bayram sonuna kalabilir benim tartı.
insallahYavaş olsun sağlam olsun oksicim
Tartınızın adını öğrenebilir miyim? Xiaomi'nin uygulamalı tartısını sipariş ettim ben de? Aynısı mı merak ettim.Kızlar ben bişey fark ettim.
Bu tartıyı yeni aldım onunla kilo takibine başladım.
Uygulamadan girip tartıldigimda eksi oluyor 100-200 gram da olsa oluyor.
Ama uygulamadan değil düz tartildigim zaman farklı gösteriyor.
Kardeşim de dün söyledi 1.5 kilo fazla gösteriyor bu eminim diyor.
Şimdi eksi gördüm sevindim ama birde yarın sabah uygulamadan girmeden tartilayim bakayım fark edecek mi kafam karıştı.
Dimi amaŞu paragraftan da canın tavuklu pilav çekmez ya öööfff
Xiaomi değil ama atayım resmini hatta Iron Butterfly la ayni almıştık.Tartınızın adını öğrenebilir miyim? Xiaomi'nin uygulamalı tartısını sipariş ettim ben de? Aynısı mı merak ettim.
Ben bimden almıştım yeşillim ben yaaa canım ciğerimXiaomi değil ama atayım resmini hatta Iron Butterfly la ayni almıştık.
Yavrum bende bimden aldım ya senden bir gün sonra hdhsjsjkBen bimden almıştım yeşillim ben yaaa canım ciğerim
Diğer arkadaşı etiket yapmayı unuttumYavrum bende bimden aldım ya senden bir gün sonra hdhsjsjk
Çok sevinirim. Teşekkür ederim.Xiaomi değil ama atayım resmini hatta Iron Butterfly la ayni almıştık.
delfinia bak biz bunu almışızEki Görüntüle 3240619 bu gelecekmiş cuma günü fiyatta iyi 200 250 çoğu satılan yerde
Trendyolda ki fiyatlara bakdelfinia bak biz bunu almışız
180 di dimi bizimkisiBeybi mik mük fiyata almışız bence Cemoos
Evet o fiyattı ama çok iyi yorumlar var ben sabit yerde tartılıyorum hep kaldıramıyorum hiç yerinden ekranda da uygulamada da aynı çıkıyor180 di dimi bizimkisi
Yalnız bak ben yukarda da yazdım tartı yanlış bence gdhsjsks
Yeriyle alakalı değil ya.Evet o fiyattı ama çok iyi yorumlar var ben sabit yerde tartılıyorum hep kaldıramıyorum hiç yerinden ekranda da uygulamada da aynı çıkıyor
Hiç dikkat etmedim desem o yönüneYeriyle alakalı değil ya.
Uygulamadan tartilinca eksi gosteriyor uygulamadan tartilmayinca göstermiyor ikisi arasında fark var.
Bak bı sabah dene once normal tartil sonra uygulamayla tartil gxhmmsmHiç dikkat etmedim desem o yönüne