- 2 Ağustos 2013
- 34.319
- 102.529
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi. Bugün iyi geçti miMerhabalar Chocolita
Düne ait diyetisyen tartı sonucum 102,5 kg. imiş. Dün kilomu 102 kg olarak iletmiş idim, yanlış olmuş.
Başlangıç kilomu 102,5 kg. olarak güncelleyebilir misiniz?
Pek aktif bir gün olmadı bugün maalesef, yürüyüş yapamadım.Tabi. Bugün iyi geçti mi
Fena değil benim de çok şükür bugünümuze. Arada kaçamaklar oluyor tabi. Su üç gündür çok yapmadım ondan keyifli gibiyimPek aktif bir gün olmadı bugün maalesef, yürüyüş yapamadım.
Akşam haşlanmış sosis yedim, diyetimde olmadığından sonra pişman oldum. Keşke daha sağlıklı başka bir şey yeseydim dedim.
Onun dışında günüm iyi geçti. Teşekkürler.
Sizin gününüz nasıldı?
İyi olmanıza sevindim.Fena değil benim de çok şükür bugünümuze. Arada kaçamaklar oluyor tabi. Su üç gündür çok yapmadım ondan keyifli gibiyim
Evet günüm hareketli geçince bana da çok iyi geliyor. Zinde hissediyorumYarın EMS fitness antrenmanım var. Haftada 2 kez gidiyorum. Spordan çıktığım zaman çok mutlu hissediyorum. İyi geliyor.
İşyerimde masabaşında çalıştığımdan, yürüdüğümde veya spor yaptığımda gerçekten mutlu oluyorum ben de. Dr. Michael Mosley'in "Şeker Diyeti" adlı kitabını severek okuyorum. Faydalı önerilerde bulunuluyor. Paylaşmak istedim.Evet günüm hareketli geçince bana da çok iyi geliyor. Zinde hissediyorum
Merhabalar,Merhaba kızlar neler yapıyorsunuz bakalım...
Kahve ara öğünü mü yapıyorum
Akşam tempolu bir yürüyüş düşünüyorum inş dışarı çıkıp yapabilirim
Şu paragraftan da canın tavuklu pilav çekmez ya öööfffMerhaba kızlar. Bende bugün bebek mevlüdundeydim. Tavuklu pilav dolma ve bir dilim baklava yedim. 1.107 kalori almışım. Birazdan yürüyüş yapıcam bende
Merhaba tabi ki katılabilirsiniz hoş geldiniz evet başlarken hızlı verirsiniz. Ama asıl amacimiz yavaş ve sağlam kilolar vermek. Hiç moralinizi bozmayın. Şimdi ekliyorum listeyeMerhaba kızlar,
Uzun süredir uzaktan takip ediyorum. Chocolita neden yapamadığını biliyorum yazını da okuyup çok etkilenmiştim. Ama tek başıma bir şey yapabildim mi, hayır Ben de aşırı motivasyon eksikliğim olduğu için üye olup gruba katılmak istedim eğer alım varsa beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
Boy: 170
Kilo: 92,5
Hedef kilo: 60
Uzun bir süredir 85 civarıydım ama iki haftada bu kiloya çıktım diyebilirim, o nedenle en azından ilk kiloları hızlı verebilirim diye umuyorum..
İlk hedefinize 80 yazdım. Uzak görünüp motivasyonunuz düşmesin diye. Buna ulaşınca da inşallah 70-60 şeklinde düşerizMerhaba kızlar,
Uzun süredir uzaktan takip ediyorum. Chocolita neden yapamadığını biliyorum yazını da okuyup çok etkilenmiştim. Ama tek başıma bir şey yapabildim mi, hayır Ben de aşırı motivasyon eksikliğim olduğu için üye olup gruba katılmak istedim eğer alım varsa beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.
Boy: 170
Kilo: 92,5
Hedef kilo: 60
Uzun bir süredir 85 civarıydım ama iki haftada bu kiloya çıktım diyebilirim, o nedenle en azından ilk kiloları hızlı verebilirim diye umuyorum..
HosbuldumMerhaba tabi ki katılabilirsiniz hoş geldiniz evet başlarken hızlı verirsiniz. Ama asıl amacimiz yavaş ve sağlam kilolar vermek. Hiç moralinizi bozmayın. Şimdi ekliyorum listeye
Ay inşallah çok teşekkür ederim, ilk hedefim temmuz sonuna kadar inşallah 80i görmek olsun o zamanİlk hedefinize 80 yazdım. Uzak görünüp motivasyonunuz düşmesin diye. Buna ulaşınca da inşallah 70-60 şeklinde düşeriz