Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar merhaba
Ben kilo vermek aynı zamanda sağlıklı beslenmek istiyorum. Buna biraz da mecburum çünkü aileden gelen bir kolesterol sorunum var. genç yaşta ilaca başlamamak için (ki bir süre kullandım) sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzım haline getirmem lazım.
Acaba bana yol gösterecek olan var mı?

Kızlar ben bişey fark ettim.
Bu tartıyı yeni aldım onunla kilo takibine başladım.
Uygulamadan girip tartıldigimda eksi oluyor 100-200 gram da olsa oluyor.
Ama uygulamadan değil düz tartildigim zaman farklı gösteriyor.
Kardeşim de dün söyledi 1.5 kilo fazla gösteriyor bu eminim diyor.
Şimdi eksi gördüm sevindim ama birde yarın sabah uygulamadan girmeden tartilayim bakayım fark edecek mi kafam karıştı.

bende boyle uygulamali aldim tarti benimkide farkli gosteriyor eminim ya

Günaydın herkese
Dün omad yapmaya karar verdim, sözde dün sağlıklı beslenmeye başlayacaktım ama fark ettim ki yemeye başladım mı asla duramıyorum. Çocuk uyuduğu anda gidip bir şeyler yiyorum kendimi ödüllendirir gibi o yüzden tek öğün akşam yemeği yiyeceğim bir süre bu akışkanlığımı kırmak için.

Günaydın kızlar.
Bir süredir ne diyet ne spor yapmadım.
Bu süreçte üzüntüden kilo vermişim. 55 şu anki kilom. Kastan da kaybetmisimdir. Zaten sonunda hasta oldum, bugün biraz daha iyiyim. Öğlen daha iyi hissedersem hafif bir sporla başlayacağım, kaslarımı toparlamam lazım.
Kilo alarak devam edebilirim kas kazanırsam. Diyet yapmayacağım sadece protein açısından zengin beslenmeye ve karbonhidratı fazla tuketmemeye çalışacağım.

Merhaba kızlar kahve ara öğünümu yapıyorum
Bugün diyetisyen tartisindan sonra 1hafta yani tartildim evde eksideyim
Geçen hafta çarşamba 83.8
Bugün 82.8 şu 8lerden bi kurtulsaydim
Diyetisyen kontrolüm 3 temmuz sizede Motivasyon olsun diye sevincimi yazayım dedim

Kızlaar ben geldimm
napiyorsunuz nasıll gidiyor.
Ben saldim baya tekrar toplanmaya geldim
Vaay oksi hoş geldin ya
Tabi ki elimizden geldiğince motive ediyoruz birbirimizi. Benimde kolesterolum var. Ben artık olmadığını sanıyordum malesef ki yanlış yere bakmışım. Yüksek kolesterolum var yıllardır
Ben eksi gördüm nasıl oldu bilmiyorum ama hâlâ şaşkınım gdjsjsndj
Aşırı motive oldum
Eki Görüntüle 3263354
Cemosum tebrik ediyorum
Günaydın,
Gününüz güzel geçsin.
Her hafta kilo bildiriminde bulunuluyor
mu Chocolita ?
İki gündür enerjim çok düşük. Bayram tatili iyi gelecek moralman.
Sizler nasılsınız?
Öyle bir zorunluluk yok ama eksiye düşenlerimiz için kural bu şekilde. Eksi yoksa bildirim yapma zorunluluğu yok
Tebrik ediyorum canım. Bugün girerim eksileri Bende de eksi var ama dün misafir ağırladım kendimde ağırlaştım bence o yüzden haftaya tartilirim ben

Son düzenleme:
Hosbuldum choco diyeti falan cok saldim ama . Hatta bulundugum yer itibariyle aksama kadar ac kalip aksam yiyorum bir suredir
Yinede tartida cok gormesemde giydiklerimden farkediyorum belli bir incelme var .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…