Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İş yerine gittim yine kahvaltı yapmaya fırsat olmadı sabah akşam bir oldu tantuni yedim akşam yemeği yemedim ama şu an acıktım zor tutuyorum kendimi

16 Haziran, Cuma günü için yemek listem:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
2 kiraz domates
6 siyah zeytin
Ara öğün:
3 kuru kayısı
10 çiğ badem
1 fincan Türk kahvesi
Öğlen:
Biftek
2 yemek kaşığı pilav
Ara öğün:
1 fincan yeşil çay
Granola
Akşam:
5 adet salçalı suda, yağsız haşlanmış sosis
4 yemek kaşığı süzme yoğurt
Ara öğün:
Şeftali
Su: 2 lt.
* Akşam yediğim haşlanmış sosis pek içime sinmedi diyette yasak olduğundan. Akşam eve geldiğimde çok aç idim, acilen onu yaptım, yedim. Keşke peynir, zeytin yese idim dedim sonradan.
İyi akşamlar dilerim.

Merhabalar Chocolita
Düne ait diyetisyen tartı sonucum 102,5 kg. imiş. Dün kilomu 102 kg olarak iletmiş idim, yanlış olmuş.
Başlangıç kilomu 102,5 kg. olarak güncelleyebilir misiniz?

Tabi. Bugün iyi geçti mi
Pek aktif bir gün olmadı bugün maalesef, yürüyüş yapamadım.
Akşam haşlanmış sosis yedim, diyetimde olmadığından sonra pişman oldum. Keşke daha sağlıklı başka bir şey yeseydim dedim.
Onun dışında günüm iyi geçti. Teşekkürler.
Sizin gününüz nasıldı?

Fena değil benim de çok şükür bugünümuze. Arada kaçamaklar oluyor tabi. Su üç gündür çok yapmadım ondan keyifli gibiyim

Evet günüm hareketli geçince bana da çok iyi geliyor. Zinde hissediyorum
İşyerimde masabaşında çalıştığımdan, yürüdüğümde veya spor yaptığımda gerçekten mutlu oluyorum ben de. Dr. Michael Mosley'in "Şeker Diyeti" adlı kitabını severek okuyorum. Faydalı önerilerde bulunuluyor. Paylaşmak istedim.
İyi haftasonları dilerim.

Eklentiler

• 20230616_234524.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 33
Merhaba kızlar neler yapıyorsunuz bakalım...
Kahve ara öğünü mü yapıyorum
Akşam tempolu bir yürüyüş düşünüyorum inş dışarı çıkıp yapabilirim
Merhabalar,
Afiyet olsun. Günün en sevdiğim bölümü kahve molalarımızı verdiğimiz anlar.
Bugün öğleden sonra sporum vardı. Çıkışta yemek yedim.
Birazdan bir kahve içmeyi planlıyorum. Akşamüzeri de yürüyeyim istiyorum.
Gününüz güzel geçsin.

Merhaba kızlar. Bende bugün bebek mevlüdundeydim. Tavuklu pilav dolma ve bir dilim baklava yedim. 1.107 kalori almışım. Birazdan yürüyüş yapıcam bende

Bugün dersimiz vardı oraya gittim bişeyler yaptı herkes. Ben sarma götürdüm 1 tane yedim. Kek almıştım benim kız yedi 1 çatal tadına baktım 1 tane de sigara böreği yedim. Akşam da dışarda yedik arkadaş ben regl oldum bugün ne çabuk 1 ay geçmiş geçen reglden sonra kendimi ancak bu hafta toparlamıştım

Merhaba kızlar,
Uzun süredir uzaktan takip ediyorum. Chocolita neden yapamadığını biliyorum yazını da okuyup çok etkilenmiştim. Ama tek başıma bir şey yapabildim mi, hayır Ben de aşırı motivasyon eksikliğim olduğu için üye olup gruba katılmak istedim eğer alım varsa beni de aranıza alırsanız çok sevinirim.

Boy: 170
Kilo: 92,5
Hedef kilo: 60

Uzun bir süredir 85 civarıydım ama iki haftada bu kiloya çıktım diyebilirim, o nedenle en azından ilk kiloları hızlı verebilirim diye umuyorum..

Merhaba tabi ki katılabilirsiniz hoş geldiniz evet başlarken hızlı verirsiniz. Ama asıl amacimiz yavaş ve sağlam kilolar vermek. Hiç moralinizi bozmayın. Şimdi ekliyorum listeye

İlk hedefinize 80 yazdım. Uzak görünüp motivasyonunuz düşmesin diye. Buna ulaşınca da inşallah 70-60 şeklinde düşeriz

Merhaba tabi ki katılabilirsiniz hoş geldiniz evet başlarken hızlı verirsiniz. Ama asıl amacimiz yavaş ve sağlam kilolar vermek. Hiç moralinizi bozmayın. Şimdi ekliyorum listeye
Hosbuldum
Tabiki, benim isteğim de sağlıklı bir yaşam tarzı oturtmak kilodan kişisel bakıma kadar daha önce de 80lerden 50lere düştüm ama koruyamadıktan sonra şekildeki gibi bir anlamı olmuyor maalesef.. çok teşekkür ederim tekrar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…