- 13 Haziran 2020
- 219
- 549
- 37
Çok rahat olabilecek bir şey biliyor musun.. Azıcık sıkmak lazım. Detoks falan mı yapsak bikaç gün?Pes etmek yok. Temmuza 70 kg girme hedefim vardı sekteye uğradı artık. 75 le girmek istiyorum ve alicam bunu
Ben geceden hazırladım ama tarçını çok ağır oldu yarım denersen bence daha iyi.Cemoos Canım sen geçen bi su tarifi vermiştin ya, onu geceden mi hazırlamak gerekiyor yoksa gün için hazırlayıp hemen içebiliyor muyuz?
Aynen maydanoza teslim olucamÇok rahat olabilecek bir şey biliyor musun.. Azıcık sıkmak lazım. Detoks falan mı yapsak bikaç gün?
Eş kişisi: ne kadar paramız kaldıMerhaba tatlı Kızlar , uzun süredir diyet yapamıyorum grip beni çok yordu , iyi haber kocam da sağlıklı beslenme kararı aldı . Birlikte takılacağız artık . Fazla bir fark olmayabilir ama yine de pazartesi tartılıp güncel bilgi veririm. Öptümmmm
Olur canım
Buraya gelmişsin ben göremiyorum seni bir kaç gündürKizlarr bende annemdeyim yarın sabah eve gidip tartilicam ama + olacak gibi
Bugün geldimBuraya gelmişsin ben göremiyorum seni bir kaç gündür
HoşgeldinBugün geldim
Annemdeydim pek bakamıyorum ama bugün evdeyim miniğim
Afiyet olsunKahvaltı
2 dilimden kaşarlı tost
Akşam
3 kaşık patlıcan yemeği
3 dilim ekmek
Cacık
Karpuz
Bende salmıştım ya adet girince falan toparlayamadım bi inşallah bu sefer olurAfiyet olsunbayağıdır hareket yok diyette menü görünce sevindim bende kafaya koydum bayrama kadar 75 en kötü 76 net görmek istiyorum. Aşırı serbest bıraktım biraz sıkıp dayancam