- 25 Temmuz 2013
- 12.810
- 52.453
Bu diyor ki; hareket et, spor yap, sağlıksız karbonhidratı fazla kaçırıyorsun ya da çok düşük kaloriyle besleniyorsun.100 gram vermişim
2 haftadır bu ne ya.
Teşekkür ederim.Amin canım Allah bir daha yaşatmasın öyle günleri. Senin adına çok sevindim, sağlıkla huzurla otur inşallah..
Neredeyse 2 kalıp margarin kadar fark var =)
Yarım kilo fark var gayet güzel
Canım kilom fazla ya daha çok gider diye düşünüyorum.Neredeyse 2 kalıp margarin kadar fark var =)
Bugün dışarıdayken eve gidince kek yapayım diye düşünmeye başladım. Sonra markete girip çikolataları görünce kayış koptu bende. Çikolatadan sonra da kek yapma isteğim geçti zaten. Bu dönemde yediklerimiz sayılmasa keşke.Benimde yine regl geldi ne cabuk geldi ya. Dedim ben niye çikolata diye kendimi yerden yere atıyorum. Dün iki parça bitter yedim asla geçmedi isteğim. Bakalım napicam
Ay valla ya. Biz = Diren gezi parkıBugün dışarıdayken eve gidince kek yapayım diye düşünmeye başladım. Sonra markete girip çikolataları görünce kayış koptu bende. Çikolatadan sonra da kek yapma isteğim geçti zaten. Bu dönemde yediklerimiz sayılmasa keşke.
Adet sancısından kıvranıyorum bugün. Daha beş gün vardı adete ama galiba daha erken olacağım. Bugün çikolata yedim ama on bin adımı da tamamladım.
Galiba daha çok vermişim ama adet öncesi olduğu için tartıda yarım kilo eksik çıktım. Adetten sonra göreceğiz.
Taşınma zamanı çok kalori yaktım biliyorum çünkü.
Regl günlermizi baya yakın. Geçen ayda farketmiştim. Dün olmam gerekiyordu pazar günü oldum. BU şişkinlik kaç günde bitiyor bilyor musunuz kızlar? Adet bitince mi mesela?Benimde yine regl geldi ne cabuk geldi ya. Dedim ben niye çikolata diye kendimi yerden yere atıyorum. Dün iki parça bitter yedim asla geçmedi isteğim. Bakalım napicam
Benim adet bitince geçiyor şişkinlik. Kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum.Regl günlermizi baya yakın. Geçen ayda farketmiştim. Dün olmam gerekiyordu pazar günü oldum. BU şişkinlik kaç günde bitiyor bilyor musunuz kızlar? Adet bitince mi mesela?
Benim adet bitince geçiyor şişkinlik. Kişiden kişiye değişiyor mu bilmiyorum.
Bugün ortalık süt liman, ağrı sancı kalmadı bende. Üstüne bir de yumurtlama akıntısı var.adete dört kala tekrar yumurtlama olur mu bilemedim ama eğer öyleyse adetimin gecikeceği manasına mı gelir ki bu? Hormonlar bahar şaşkınlığında.
Aynen bitince geçiyor şişkinlik. Ama regl olduk diye dünya tatlı yersek düze çıkamıyoruzRegl günlermizi baya yakın. Geçen ayda farketmiştim. Dün olmam gerekiyordu pazar günü oldum. BU şişkinlik kaç günde bitiyor bilyor musunuz kızlar? Adet bitince mi mesela?
Yarın deyim yerindeyse kendimin içinden geçicemMerhaba gençlk, ufak ufak sahalara dönüyorum bakalım. Sizde durumlar nasıl?
Hadi bakalımmYarın deyim yerindeyse kendimin içinden geçicemdiyeti de sporu da son vitese takicam
Pes etmek yok. Temmuza 70 kg girme hedefim vardı sekteye uğradı artık. 75 le girmek istiyorum ve alicam bunuHadi bakalımmRegl boyu bozmanın cezasını çekiyorum ama pes etmek yok..