Hadi ya inşallah canımMerdivenleri kenara bırak, taşınırken mutfaktaki bir çekmeceyi hiç boşaltmamışım. Doğrama bıçaklarım, kepçelerim, servis kaşıklarım hiç biri yok
Yarın sabahtan emlakçıya gideceğim, inşallah atmamışlardır.
Sadece birkaç ay uzağımızda bu halimiz. Yıllar geçiyor su gibi, birkaç ay ne ki. Yaparız kızım.
Bugun borekten bir dilim yiyip bıraktım. Ama nasıl gidip geldim anlatamam ya. Zorrrrla uzak durdum şu an rahatımSadece birkaç ay uzağımızda bu halimiz. Yıllar geçiyor su gibi, birkaç ay ne ki. Yaparız kızım.Biz istedikten sonra.
Emek verip karşılığını alacağız ben inanıyorum. Beden bizim, ne kadar güzel bakarsak o da o kadar güzel geri dönüşler verecek bize. Ama yersek de pişman olmak yok.Bugun borekten bir dilim yiyip bıraktım. Ama nasıl gidip geldim anlatamam ya. Zorrrrla uzak durdum şu an rahatımiyi ki yememisim diyorum yesem ne olacaktı yine pişman olacaktım
Hay ağzın bal yesin artecimEmek verip karşılığını alacağız ben inanıyorum. Beden bizim, ne kadar güzel bakarsak o da o kadar güzel geri dönüşler verecek bize. Ama yersek de pişman olmak yok.Kaçmaması için çabalarız ama bazen kaçabilir, bunun için moral bozmaya, pişmanlık duymaya, yolumuzdan sapmış hissedip mutsuz olmaya gerek yok. Yolumuz belli, yürüyoruz, bazen durup dinleniyoruz diyelim.
Canım benim çok geçmiş olsun çabucak çözülsün işleriniz Rabbim şifa versinGünaydın güzellikler
gününüz aydın bol eksili haftanız olsun ben yine malum yerdeyim size bol şanslar
AminCanım benim çok geçmiş olsun çabucak çözülsün işleriniz Rabbim şifa versin
Böyle böyle alışacağız sağlıklı beslenmeye.Hay ağzın bal yesin artecimdün böregi yemedim dedim ya gece yedim Allah beni kahretmesin. Ama şimdi bu mesajini okuyunca iyi hissettim yeniden. Böreği yiyince otomatikman aklıma başka diyet bozucu şeyleri de yemek geldi görüyor musun bak nasıl tehlikeli Allah'tan onları yapmadım. Tartıldım bu arada. 79.40 a düşmüştüm ya geçen hafta üstüne almıştım 81 falan çıkmıştım. Şimdi yine tartıldım 79.60 çıktım. Aslında eksideyim 79 altına düşmedigim için tartı fotosu atmadım
Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.Günaydın güzellikler
gününüz aydın bol eksili haftanız olsun ben yine malum yerdeyim size bol şanslar
Teşekkür ederim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin.
Amin canım Allah bir daha yaşatmasın öyle günleri. Senin adına çok sevindim, sağlıkla huzurla otur inşallah..Selam kızlar.
Uzun süredir yazamadım buraya. Siteye de pek giremedim zaten. Sonunda az hasarlı ev buldum. Taşınma süreci, temizlik falan hafta geçti böylece.
İki haftadır tartılamıyordum da. Artık evimde olacağım için tartı sorunum olmayacak.
Beslenmeme dikkat edebileceğim, istediğim gibi spor da yapabileceğim inşallah.
Bu gece ilk defa burada uyuyacağım ve içimde korku var. Umarım uyuyabilirim. Gündüz temizlikti yerlesmeydi derken korkmuyordum ama işte dört ay sonra geceyi bir apartman dairesinde geçirmek biraz korkutucu geliyor. İnşallah alışırım.
Bir apartmana girip uyuyamam diye şehir de degistirmemistim hiç, tanıdıklar davet etse de yapamam demiştim.
Rabbim kimseye yaşadığımız o felaketleri yaşatmasın. Güzel günler görelim.
Amin Allah razı olsun inşallah çok sağolunIron Butterfly Çok geçmiş olsun canım, şimdi olayı anlamak için mesajlarına baktım inşallah güzelce çözülür her şey, Şifa versin Allah
Eksiye düşünce yazarım canım. Regl dönemi böyle olabiliyor ya. 1 günün kaçamağı telafi edilebiliyor ama 2-3 gün devam ettiği zaman 3-4 gün geriye atıyor bizi. Bende mesela 3 gün dikkatsiz gittim hemen başa atti. Aynı sekilde 4 günde extra dikkat ettim geri verdiğim yere döndüm şimdi. Buradan alıp yürümek istiyorumSelam herkese, geçtiğimz hafta fena beslenmedim. Az yemeye alıştım, glutensiz ve şekersiz beslendiğim için kolay doymadım ama pazar gününe kadar da bozmadım sadece zaman zaman doymak için kuruyemişi abartmış olabilirimNeysee.. Pazar günü misafir gelecekti anneme malesef bozacağımı biliyordum ve bozdum.Şunu da belirteyim dün regl oldum (günah çıkartıyorum şu an). Gün boyu 7 adet börek, 1.buçuk dilim tiramisu ve normal kahvaltı ve akşam yemeği yedim. Gece de 2 adet abur cubur (ki isimlerini vermek istemiyorum) yedim. Bugün henüz bir şey yemedim ama bugünde çok karbonhidratlı besleneceğim malesef. İnşallah yarın tekrar toparlayacağım. Çok sancım var pek diyet miyet düşünemiyorum. Bu arada aslında kg verdim bu hafta, hissediyorum ama hem reglden hemde dün de fazla yediğim için tartıda fazla çıktım. Chocolita 82,1 kiloyum =( İstersen yazma =(((
Bundan önce 57.7 ymis +300 gram olmuş. Verince ekleyeyim istersenSelam kizlar kilo bildirimi yapiyorim. Tam 58.0