- 12 Temmuz 2022
- 23.469
- 85.746
Ben de çok saldım çoko, ruhen çok çökkünüm bu ara aklıma hiç sağlıklı beslenme diyet falan gelmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok saldım çoko, ruhen çok çökkünüm bu ara aklıma hiç sağlıklı beslenme diyet falan gelmiyor
Yarın tartı var. Hazır hisseden var mı
Dolunay varmış orangeBen de çok saldım çoko, ruhen çok çökkünüm bu ara aklıma hiç sağlıklı beslenme diyet falan gelmiyor
O yosma dolunay mı yapıyomuş beni böyleDolunay varmış orange
Aynen öyle herkes bir halli. İki oynuyo devreler yanıyoO yosma dolunay mı yapıyomuş beni böyle
Yosma ne be fhhahdbhdhshsO yosma dolunay mı yapıyomuş beni böyle
Irısbı da dicektim de kolay banlanıyorum korktum, demiş olayım yineYosma ne be fhhahdbhdhshs
Yollu ne yapacaksa yapsın bitsin de kurtalakIrısbı da dicektim de kolay banlanıyorum korktum, demiş olayım yine
İrispi güvenli kelime rahat rahat yazIrısbı da dicektim de kolay banlanıyorum korktum, demiş olayım yine
Ben hazır hissediyorum, kutumda büyük çıkacakYarın tartı var. Hazır hisseden var mı
Geçmiş olsun.Canım bende diyet denen hiç bişi kalmadı ondan yazmıyorum bi kaç zamandır hastanalerdeyim sürekli
Yarım kilo yarım kilodur boş ver ya alsaydinBen hazır hissediyorum, kutumda büyük çıkacak
İki haftada yarım kilo verebilmişim ya.
Mesela bazıları gibi baş harfi orangeYarım kilo yarım kilodur boş ver ya alsaydin
Yarım yarım gidecek benim yağlar belki de gitsinler de sabırla spor yaparız.Yarım kilo yarım kilodur boş ver ya alsaydin
Ayy hele o Vardar ovası gibi düz karınlarıııYarım yarım gidecek benim yağlar belki de gitsinler de sabırla spor yaparız.
Bugün bakkala giderken bir kız gördüm Choco belini iki elimle kavrayabilirim hani ! Ben de incelecem bana ne dedim.
Yarım yarım çıkacaksın bu merdivenlerdenYarım yarım gidecek benim yağlar belki de gitsinler de sabırla spor yaparız.
Bugün bakkala giderken bir kız gördüm Choco belini iki elimle kavrayabilirim hani ! Ben de incelecem bana ne dedim.
Bizim de olacak.Ayy hele o Vardar ovası gibi düz karınlarııı
Merdivenleri kenara bırak, taşınırken mutfaktaki bir çekmeceyi hiç boşaltmamışım. Doğrama bıçaklarım, kepçelerim, servis kaşıklarım hiç biri yokYarım yarım çıkacaksın bu merdivenlerden
Eteklerinde güneş rengi bir yığın yaprak