Birlikte yeniden başlayalım 💥

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim benimle aynı diyestisyene giden arkadaşlarım bir hafta 3-4 kilo vermişler.
Listelerimiz neredeyse aynı domates yok ve metabolizma hızlandıran suyu günde 2.5 litre icmisler en az.
Ben Su icemedim o yüzden kilo kaybı olmadı diye düşünüyorum.
Su içmeye çalışacam artık en az 2.5 litre.
Su gerçekten önemli. Bende azalttım baya bu ara

Hafi aşıdan şişmesi yada ateşi normalde kusma ve ishal salgını çok duydum.
Benim yeğenim de olmuştu.
Sular da mı var dicem ama herkes ayrı şehirde sudan degildir heralde.
Valla bizim sulardan olabilir bi ara suya lağım karıştı dediler. Felaket koku vardı kızlarla da konuşmuştuk hatta burda. Bakteri virüs bişey olabilir

Aynen su çok önemli. Bende şunu duydum üç beş cevizi geceden suya koyup sabah cevizleri yiyip suyunu içiyorsun. Kolesterolu düşürüyormus kilo vermeye yardımcı oluyormuş. Kasiyer kız söyledi bana sonra başka bir musteri de onayladı
Benim kuzenim yapıyordu onu etkili olduğunu söylüyordu

Su gerçekten önemli. Bende azalttım baya bu ara
İcebilen limon,çubuk tarçın maydanoz,elma kabuğu ile su karışımı içsin benim kızların hepsi 4 kilo verince şok oldum 🥺
Ben içemiyorum sadece maydanoz olursa ancak ama tarçınli su çok önemliymiş.

Merhaba hanımlar. Hastalara, hastası olanlara şifa dilerim. Benim ufaklık da hastaydı dün. Birkaç kere kustu falan. Sabah düzeldi şükür. Yoğunluktan buraya da epeydir uğramaz oldum. Bu aralar canım sıkkın bir keyifsizim. Diyet de nanay. Yine elden geldikçe dikkat ediyorum ama sanırım duygusal açlık yaşıyorum. Sağlıklı atıştırmalık yemeye çalışıyorum. 63,5 çıkmıştım en son ama geri kilo almış olabilirim tartılmadım.
Geçmiş olsun hizum tekrar kusmaz inşallah. Duygusal açlığın ben ...... :KK14: ah biz kadınlar bir yerde hep kendi kendimize yetmek zorundayız. Kendi kendimizi mutlu etmeye çalışmak zorundayız. Bu tür açlıklar anlaşılamıyor malesef

Valla bizim sulardan olabilir bi ara suya lağım karıştı dediler. Felaket koku vardı kızlarla da konuşmuştuk hatta burda. Bakteri virüs bişey olabilir
Suyu disaridan al olmazsa.
Biz evde arıtma kullanıyoruz ama eşim aritmada içmez 5 litre alıyor ayrı kendine.

İcebilen limon,çubuk tarçın maydanoz,elma kabuğu ile su karışımı içsin benim kızların hepsi 4 kilo verince şok oldum 🥺
Ben içemiyorum sadece maydanoz olursa ancak ama tarçınli su çok önemliymiş.
Bende tarçın sevmem hiç 🤭 bende diyetisyen arayışındayım biraz beni birinin sıkması lazım 😂

Suyu disaridan al olmazsa.
Biz evde arıtma kullanıyoruz ama eşim aritmada içmez 5 litre alıyor ayrı kendine.
Zaten hazır su alıyoruz çeşmeden sadece kendi yemeklerimize kullanıyoruz. Banyoda ya da bulaşık yıkarken falan belki kızın etkilemiş olabilir diye düşünüyorum. Ya da salgın işte

Geçmiş olsun hizum tekrar kusmaz inşallah. Duygusal açlığın ben ...... :KK14: ah biz kadınlar bir yerde hep kendi kendimize yetmek zorundayız. Kendi kendimizi mutlu etmeye çalışmak zorundayız. Bu tür açlıklar anlaşılamıyor malesef
Kafayı yiyeceğime çikolata yiyorum napim 😅😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X